- 29 Mart 2013
- 273
- 393
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Kuşadasındayım bende burada çoğu arkadaşım İzmir’e gidip gelmiş doktor icin genelde doktor biraz az çünküEvet izmirdeyim çankaya tıpa gidiyorum doktorum ordasizde izmir de misiniz
Sağlıkla gelsin miniğinizSelam herkese
Bat’a 2 gün var, çift çizgi gördüm. Pazartesi kan vereceğim bugün yetişemedim.
Dualarınızı bekliyorumBeşinci gebeliğim ama çocuğum yok. Umarım bu kez sağlıkla gelir. Hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
Evet adet sancısı gibi giriyor karnıma benim de rahme yerleşme ağrısı diyorlar adet gibi ağrı yapıyormuşDuygu degisiklikleri nadir ama sanci hissediyorum daha cok ve üşüme oluyor
Aynen öyle ya bugün kontrole gidecem bakalim artikEvet adet sancısı gibi giriyor karnıma benim de rahme yerleşme ağrısı diyorlar adet gibi ağrı yapıyormuş
Haber verin bize deAynen öyle ya bugün kontrole gidecem bakalim artik
Ben doktorumdan çok memnunum bu hamileligimden önce pihtilasmam varmis bilmiyordum 8 haftalik kalp durmasindan kürtaj oldum daha once suan kan sulandirici igne hap falan kullaniyorum doktorum ne zaman yazsam ne sorsam hep detayli bi sekilde anlatiyor kontrole gittigimde de çok güzel ilgileniyorKuşadasındayım bende burada çoğu arkadaşım İzmir’e gidip gelmiş doktor icin genelde doktor biraz az çünkü
O bende de oluyor özellikle sabah uyandigimdaEvet adet sancısı gibi giriyor karnıma benim de rahme yerleşme ağrısı diyorlar adet gibi ağrı yapıyormuş
Tabii ki hepimizin iyi haberlerini duymak nasip olsun inşallahHaber verin bize de
Bende şuan kan sulandırıcı iğne(oksapar) kullanıyorum aynı zamanda coraspine devam et dedi doktorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlarızBen doktorumdan çok memnunum bu hamileligimden önce pihtilasmam varmis bilmiyordum 8 haftalik kalp durmasindan kürtaj oldum daha once suan kan sulandirici igne hap falan kullaniyorum doktorum ne zaman yazsam ne sorsam hep detayli bi sekilde anlatiyor kontrole gittigimde de çok güzel ilgileniyor
Bende ayni sekilde bi de günde 3 tane olcak sekilde progestan kullaniyorum inşallah sağ salim hepimiz kucağımiza aliriz evlatlarimiziBende şuan kan sulandırıcı iğne(oksapar) kullanıyorum aynı zamanda coraspine devam et dedi doktorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlarız
Size neden progestan verdiler acaba keseyi gördünüz mü bideBende ayni sekilde bi de günde 3 tane olcak sekilde progestan kullaniyorum inşallah sağ salim hepimiz kucağımiza aliriz evlatlarimizi
Bende ayni sekilde bi de günde 3 tane olcak sekilde progestan kullaniyorum inşallah sağ salim hepimiz kucağımiza aliriz evlatlarimizi
Düşük olmasini engellemek için verdi doktor ama suan daha keseyi gormek icin erken dün betam 173düSize neden progestan verdiler acaba keseyi gördünüz mü bide
Bana vermedi yaDüşük olmasini engellemek için verdi doktor ama suan daha keseyi gormek icin erken dün betam 173dü
Gerek görseydi verirdi ama sen gene de sor icin rahat etsinBana vermedi yasalı gidince sorayım kullanmam gerek mi diye
Ben pazartesi ve çarşamba sağlık ocağında kan vereceğim. Perşembe için de kadın doğuma randevu aldım. Umarım 2 katına çıkarKızlar süreç nasıl ilerliyor? Pazartesi kan vermeye gideceğim kanda da çıkarsa hemen kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa değerin iki katına çıkmasını bekleyip mi gidiliypr
Kan degerimde çıkınca hemen kadın doğuma gitmiştim ultrason muayenesi gerekiyor çünkü sonra da ilaç tedavisine baslatti doktor folik asit kan sulandirici progestan ve igne verdiKızlar süreç nasıl ilerliyor? Pazartesi kan vermeye gideceğim kanda da çıkarsa hemen kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa değerin iki katına çıkmasını bekleyip mi gidiliypr