Çevremizde ki %99 anne bunları yaşadığı ve bizde bunları bildiğimiz için kodlanıyor işte o sinir bundan dolayı. İnanki bende muhtemelen eşimden başkasına vermem
kayınvalidem mıncırarak seven bir insan ve bunu doğru buluyor kedilerimizi bile öyle seviyor uyarınca yapmıyor ama bizim yanımızda biz yokken mıncırıp sıkıştırıyor sonra sevdim diyor. Sev sevmene birşey demiyorum tabiki seveceksin en doğal hakkın ama adabıyla. Oda vermeme ihtimalim olduğunu bildiği için kucağına alıştırma diyor işte ama dedim en sonunda bu çocuk benim ve kocamın koynunda büyüyecek zaten iznim kısa bir süre onda da bırakmayı planlamıyorum dedim oda işe dönünce ceremesini sen çekersin dedi konu kapandı.
Kayınvalidemin süt müt konularına gireceğini düşünmüyorum destek olur gelebilirse ama teyzeler varya o teyzeler aman allahım yüce rabbim herşeye girer herşeyi sorarlar ama bende ilk sorduklarında sütüm yoksa sen mi emzireceksin neden senin için bu önemli demeyi planlıyorum. Çok sert bir uslüp biliyorum ama başka türlü başetmem çok zor biraz yüzsüzler.