- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
- #10.221
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım
Yalnız 6-7. Haftalardaki ultrason görüntüsü olması lazım demişti büyük olanlar anlaşılmıyormuş teoriye göreaynen yarin nasipse atarim bende canim
Canım 6-7 haftalık ramzi teorisine göre 11-12 haftalık da nub teorisine göre bakıyorlar. Ama okuyorum forumda 2 teori için de doğru tutan var yanlış çıkan da var. Yüzde yüz bilemiyor hiçbiriYalnız 6-7. Haftalardaki ultrason görüntüsü olması lazım demişti büyük olanlar anlaşılmıyormuş teoriye göre
aa benim 6+2 den vardi keske atsaydim aktiflesirse atarimYalnız 6-7. Haftalardaki ultrason görüntüsü olması lazım demişti büyük olanlar anlaşılmıyormuş teoriye göre
Bulantı bilekliği diye bir şey duymuştum. Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama bir araştır istersen canımBen bir gece iki tane prilam alırsam gelecek iki gün boyunca uyuyorum. Çalışıyorum, ofiste masama kapanıp uyumuşum iki kere. Sizde olmuyor mu bu etkisi acaba? Mutsuzluk ve aşırı uyku yapıyo bende o yüzden kullanamıyorum. Çalışmıyor olsam kesinlikle kullanır uyurdum. Kullanmadığım için de günde ortalama 8-10 kere istifra ediyorum bazen bayılıcak gibi oluyorum istifra ederken. Herkes geçecek diyor ama böyle günler geçmiyor. Çok şükür bebeğim büyüyor buna da bir çare olsa keşke
Ben de tam tersi calisiyorum diye iciyorum isyerinde kusmayayim diye. Haftasonlari icmeyip kendimi deniyorum her haftasonu kusuyorum o yuzden. Is yerinde kusmak fobim olmus valla odum patliyor ama claismadigim gunler icmeyrek deniyorj bakali ilacsiz ne zaman durabilecegim umarim 12 den sonra bitr 16.hafalara uzamaz. Valla benden geride olan haftalari gorunce iyi iyu ben baya ileri gittim diyerek avutuyorum kendimi valla banada herkes gececek tadini cikaracaksin diyor ama ben hamileligin guzel yanini gormedim dahaBen bir gece iki tane prilam alırsam gelecek iki gün boyunca uyuyorum. Çalışıyorum, ofiste masama kapanıp uyumuşum iki kere. Sizde olmuyor mu bu etkisi acaba? Mutsuzluk ve aşırı uyku yapıyo bende o yüzden kullanamıyorum. Çalışmıyor olsam kesinlikle kullanır uyurdum. Kullanmadığım için de günde ortalama 8-10 kere istifra ediyorum bazen bayılıcak gibi oluyorum istifra ederken. Herkes geçecek diyor ama böyle günler geçmiyor. Çok şükür bebeğim büyüyor buna da bir çare olsa keşke
Nasıl gidiyor kızlar var mi belirtiniz?ağrınız?Ben de 11 im
Yok kuzum ya ben denemedim, midem kötü zaten açlıktan gurul gurul ama bulantı dan çok birşey yiyemiyorum değişik durumdayım o nedenle denemedimBunu deneyen olmadi mi kimse bi sey yazmadi
Canım karında kasıkta batmalar var ara ara, bulantım baya azaldı. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor kızlar var mi belirtiniz?ağrınız?
Canım bende o yüzden acaba tekli mi dedim ben sanırım tekli alacağımAma sunu da diyeyim tekli de de eger calismiyorsaniz vs isinizi gorursunuz. Ben arastirmadim henuz. Bide suda olabiliyor. Bebek bazen birini emmis oluyor. Zaten onda azalmis oluyor. Digerini de sagiveriyosunuz. 2 3 saat sonra emcekken gene dolmua oluyolar zaten. Zaman acisindan 2 li mantikli gelsede biri emilmis olabilir diye dusununce tekli de olabilir dedim. Bendeki tekliydi bu arada.
Çooook güzeeeel maşallah annesi çok mutlu ediyor bu görüntüler beni darısı yarın bana da olsunGeldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallah
Hepinizi ellerinizden öper teyzeleri
Aminn canım inşallah sen se en güzel şekilde gör gel inşallah bebeğini kuzum aminÇooook güzeeeel maşallah annesi çok mutlu ediyor bu görüntüler beni darısı yarın bana da olsun
Maşallah kuzum inşallah bizde o günleri görürüzAminn canım inşallah sen se en güzel şekilde gör gel inşallah bebeğini kuzum amin
Iste bu batmalar,kasıkta çekmeler bendede var,hic bulantim yoktu benim,bu birkac gün hafif bir bulantim var,bulantida değil ne bileyim sanki tüm yediklerim,ictiklerim boğazımda tas gibi duruyorgöğüs ağrılarim baya hafifledi...Canım karında kasıkta batmalar var ara ara, bulantım baya azaldı. Sen nasılsın?
İki gün önce arkadasimin kına gecesi vardi bütün aksam oynadim durdum, tabi eskiye nazaran bir tık agir hareketlerle. Doktora da danismamistim. Cok şükür sonrasinda aksi bir durum yasamadim kendini cok yormadigin sürece bir zarari olacagini düşünmüyorum acikcasiKızlar saçma mı olacak bilmiyorum ama Bi sorum var . Sizce dans etmek zararlı mı? Normalde sevmem pek ama niyeyse çok oynayasım var 2000ler pop filan garip bir duygu durumu içindeyim. Internette düşük riski yoksa faydalı bile filan yaziyor da ?
Yaa masallahh pek guzell pek büyümüşGeldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallah
Hepinizi ellerinizden öper teyzeleri
Eveet sağol canımm valla 1 haftada kendini 2ye katlamış maşallah ben de çok şaşırdım ne kadar hızlı büyüyorlarYaa masallahh pek guzell pek büyümüş