- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
- #10.181
bende merak ediyorum guzel haberlerle gelir insalahmertugce35 ne yaptin canım?seni merak ediyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ediyorum guzel haberlerle gelir insalahmertugce35 ne yaptin canım?seni merak ediyorum?
İnşallah aminbende merak ediyorum guzel haberlerle gelir insalah
Kac haftalik iken öğrendi devlette cnmBenim arkdasım devlete gidiyor cinsiyet söyledi geçen hafta neden söylemesinler ki,
arada bir bisi olmaz canim abartmayark gazlimi oluyoms bende ona bakarsan inek.peyniri tuketenlern cocuklari kolik oluyo diye bisi okudum gecen cidden bunun sebebi ne bence net bilinmiyorAh ah kuzum beni anlattın bebklerde gaz olacak diye çok korkuyorum
Kuzum öyle diyince insan korkuyorarada bir bisi olmaz canim abartmayark gazlimi oluyoms bende ona bakarsan inek.peyniri tuketenlern cocuklari kolik oluyo diye bisi okudum gecen cidden bunun sebebi ne bence net bilinmiyor
Bende bugün içtim hep aklımda idi, tabi yarısını eşime içirdim kesmedi o nedenleKızlar ben bugün kaçamak yaptım çok canım istiyordu kola ictim
Ayyy çok seviyorumBende bugün içtim hep aklımda idi, tabi yarısını eşime içirdim kesmedi o nedenle
Valla isteyemedim de 1 dk baktı gönderdi beni ben o bitane fotoya 1 ay boyunca bakacaktım halbuki hele bazılarını 3 kişi 3 kişi çağırdılar içeri hayattan soğudum vallaBende devlet hastanesi takipliyim kuzum, devlet hastanesinde de verirler ama istemen lazım ben artık bazen işi abartıp ekranı bile döndürtürüyorum (özele gidenler için çok sıradan olan ekranda doktor bebeğe bakarken ekrana bakmak bile bize ne kadar lüks Di mi ama hele ultrason kağıdı almak o sanki borç para istiyorsun doktordan )
14 canımKac haftalik iken öğrendi devlette cnm
Ayakda duruyorsam prilam sayesinde duruyorumBen de içtim bugün .. bugün iyiym hatta sabah bı tur kustum ama gecd 2 sabah 1 prilamla günü güzel atlattin.
Geldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallahmertugce35 ne yaptin canım?seni merak ediyorum?
Maşallah kuzum çok sevindim kaç haftalıksınGeldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallah
Hepinizi ellerinizden öper teyzeleri
Bunu deneyen olmadi mi kimse bi sey yazmadiAyyyy agustos annelerim simdi size bi sey soylucem hemen eslerinize denetin esim karnimin ustune yatti oha bi ses geliyo dedi gobegim acik bi sekilde yatti su sesi geliyomus ve arada bi degisik bi ses cikiyo dedi. Benim hep sol kasigim batiyodu soluma yattiginda bu sekilde tarif etti. Sag tarafima kulagini dayadiginda o ses cok cok uzaktan gelmis. Bakin bakalim siz de
Gözünaydin canimm cok sevindim. yarin darisi basima insallahGeldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallah
Ayyy maşallah minosacok sevindim canim her sey yolunda olması Allah'ım sağlıkla kucağa almayı nasip etsin ne guzel gününüde yakaladı,en bastan butun stresler boşunaymışGeldimm canım daha yeni geldim allaha şükürler olsunn herşey yolundaa çok mutlu oldumm kolları bacakları vardıı kıpırdanıyoduu içim öyle hoş oldu ki gününü yakalamış büyümüş 1 haftada bayaa bi maşallah subhanallah
9+4 canımMaşallah kuzum çok sevindim kaç haftalıksın
İnşallah canım seninki daha da büyümüş olcak güzel haberlerini bekliyoruzzGözünaydin canimm cok sevindim. yarin darisi basima insallah