- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.421
Yaa gercekten miii ben yaşım ilerledi diye endise ediyorum aslinda amasevindim su an
Zaten günümüzde insanlar geç evleniyor bu yaşlarda hamile kalıyorBenim yaşım 35 kız ben bile kaygıya kalmadım :)
Benim yaşım 35 kız ben bile kaygıya kalmadım :)
Benim 3 4 gündür var canım, arada geliyor arada gidiyor ve hatta az önce baya baya öğürdüm
Kesinlikle adaşım :) Valla ben sadece yapılmış olması için yaptıracapım. İnşallah birşey çıkmaz ama çıksa da fikrim değişmez sanırım. Çünkü testler sadece sana riski söylüyor. Doğmadan kimse bilemez, bebek iyi mi değil mi... İnan iki bebeğimde de risk yok demelerine ragmen doğduklarında ilk işim çocuğun sağında solunda bişey var mı sağlam mı diye bakmak oldu... Doğana kadar insan emin olamıyor... Allah esirgesin kaç yaşa kdr sağlam görünüyor bir bakıyorsun çocuk hasta... Sınav varsa, ne yapsan boş... Tam teslimiyet gerekiyor işte zor da olsa. Hepsi Rabb den... Kaldıramayacağımız yük vermez Kurban oldugum...Zaten günümüzde insanlar geç evleniyor bu yaşlarda hamile kalıyor
Bulantı yaşayan arkadaşlarım, bulantı dediğiniz böyle yediklerinizin ağzınıza gelmesi gibi bişey mibana da oluyo da şu bi saattir ara ara uzun süreli değil ama birden ağzıma geliyor böyle bir geğirme hissiyle afedersiniz
Allah allah hiç reflüm de yoktu amao reflü bebişim :)
Benim de yoktu ama arada yokluyor işte gebelikte yok diye bir şey yok :)Allah allah hiç reflüm de yoktu ama
Ayy yavrum benim Rabbim yüzüne baksın güldürsün oğlunu canım bu kez :) Dualarım sizinle...Selamlar kızlar ben de aranıza katılıyorumbat yarın
HCG 132.
9 aralıktan 14 aralığa kadar düzenli ilişki oldu. Letu ile gebe kaldım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Pko var ben de. Daha önce aşılama tüp bebek tedavilerim negatif oldu. Oğlum var 12 yaşında. 10 yıldır deniyoruz olmuyordu. Mayıs ayında mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Ama gebeliğim ilerlemedi kalbi durdu kürtaj oldum. Yıkım oldu bizim için. Oğlum kardeş çok istiyordu. Ben kapatmıştım defteri. Kasım ayında son adetimden 3 gün önce bı gece için için ağladı oğlum neden kardeşim öldü neden kardeşim yok diye. O sabah hemen Dr umu aradım. Dondurulmuş embriyom vardı transfer için gün aldım. Dr a gittim kızım bekle önce ilaçla ilerleyelim olmazsa transferi yaparız. Dediği gibi de oldu şükür. Tekrar hamileyim. İnşallah bu kez sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza alırız.boyle benim hikâyem yaşım.35
Ama sen masallah pozitif birisinBenim yaşım 35 kız ben bile kaygıya kalmadım :)
Amin inşallah canım benim. .inşallah bu kez iyi hissediyorum.Benim de yoktu ama arada yokluyor işte gebelikte yok diye bir şey yok :)
Ayy yavrum benim Rabbim yüzüne baksın güldürsün oğlunu canım bu kez :) Dualarım sizinle...
Ama sen masallah pozitif birisinaslinda ne test yaptirirsak yaptiralim sonuc fark etmeyecek, hepsi Allah’tan. Bize rabbimin armagani bu bebisler
Günde 3 doz belki işe yarayabilirİvitttsize pozitif aşılıcam 9 ay damardan
Nifty testi için ilgili genetik tarama şirketine mail attım bana cepten ulaştılar sadece İstanbul'da yapılıyormuş oraya gitmemiz gerekiyormuşStayAlive merhaba nifty testi yaptırmış olduğunuzu okumuştum bir topicte bu testi belli büyük şehirlerdeki hastanelerde mi yapıyorlar? Her özel hastane yapar mı? Bildiklerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?
Çok erken bence o zamanlarda duyan hiç görmedimKızlar 5+3 de transvajinal muayene ile bebek ve kalp atışını duyan var mı ya da ilk ne zaman gördünüz ve duydunuz?
İnternetten baktım görülür diyor da mümkün mü merak ettimÇok erken bence o zamanlarda duyan hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?