- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.381
Evet canım bilirim 5 ay bulantım oldu öncekilerde su bile içemez hale geldim. Çocuklar olunca hastalığı engellemek imkansız, sağlıklı beslenelim mümkün mertebeAllah yardımcın olsun. Bulantı berbat. Valla ben dikkat ediyorum ama evdekiler sağolsunlar dışarda ne var ne yok eve getiriyorlar
Kız bide bana sor ahaha kesinlessin soyliyin derken bekle bekle çok sabırsız biriyim normalde deOfff hemde nasıl günde gecmiyor ıcerde neler oluyor onuda merak edyorım çok hele bide kimseye söyleyememek sabırszlıktan gebercemannemle konuşurken kendımı zor tutuyorumm yarın artık gıdecez bız sanırım
Hoş geldiniizz bebisler2. Gebeliğimiz yaş 38
Oğlanları büyüttük 10 yaşındalar
Hoşbulduk..
38Tikabasa canım hoşgeldiniz :) bilgilerinizi paylaşın listemize ekleyelim sizi de :)
Son adet tar
Beklenen doğum tar
duyulduysa kalp atışı alınma haftası
Doktorunuzun adı.
Merhaba bende 10 gun kadar once 6+6 da gittim. Bilerek gec gideyim zaten gec dollenme gozuksun dedim. (Adet geciktikten 5. Gununde idrarda silik gorundu ve 5+4 te hcg 730 du yani gec baslama durumu oldugunu bildigim icin gec dollenme diye yorumluyordum.) 6 + 6 da kese gorundu yolk sac gorundu ama bebis gorunmedi. Doktor gec dollenme dedi. 2 hafta sonra gel kalp atisi duyalim dedi. Bu cuma gunu 2. Haftam olmus olacak gidecegim. Belirtiler bazen mide bulantisi ve gogus dolgunlugu olarak var. Ama bunlarin olup olmamasi zaten saglikli gebelikte bir belirti degil aslinda. Sakin olalim zamanini bekleyelim kendilerini gostereceklerdir diye dusunuyorum. Pozitif ve guzel dusunelim. Ayrica genellikle yolk sac olustu ise bebiste olusmus oluyormus. Gorunmucek kadar miniktiler heralde ❤ cuma gunu ayrica haber veririm. Kalbimizi ferah tutalim.Kızlar merhaba. Cmt günü doktora gittim kese boyu4.3 mm çıktı. Doktor 5 haftalık ile uyumlu geç döllenme olmuş dedi normalde 6+2 olmam gerekiyorken xaten ben düşük bir değer ile öğrenmiştim. Yolk sac gözüktü ancak henüz kalp atışı duyamadık cumartesi tekrar kalp atışı İçin çağırdı sizce normal mi? Birde dünden beri göğüs hassasiyetim azaldı sanki endişeleniyorum kanama lekelenme vs hiç olmadı çok şükür şeffaf akıntım var . Midem bulantımda suana kadar maks 3 kere olmuştur. Bu yasadıklarım normal mi görüşlerinize ihtiyacım var
Herhangi bir korku olabilir. Örneğin yetememe, hazır olamama işte maddi kaygılar vs vs çoğaltılabilirNe gibi bir korku mesela
Offf bende yaa bı doktor ıcımızı rahatlatsın dıye diyee . ilk olunca hele birde 2 yıldır basımızın etini yemişlerdi iki taraf içinde ilk torun olcakkkKız bide bana sor ahaha kesinlessin soyliyin derken bekle bekle çok sabırsız biriyim normalde de
İşte budur, kısa ve öz. NoktaMerhaba bende 10 gun kadar once 6+6 da gittim. Bilerek gec gideyim zaten gec dollenme gozuksun dedim. (Adet geciktikten 5. Gununde idrarda silik gorundu ve 5+4 te hcg 730 du yani gec baslama durumu oldugunu bildigim icin gec dollenme diye yorumluyordum.) 6 + 6 da kese gorundu yolk sac gorundu ama bebis gorunmedi. Doktor gec dollenme dedi. 2 hafta sonra gel kalp atisi duyalim dedi. Bu cuma gunu 2. Haftam olmus olacak gidecegim. Belirtiler bazen mide bulantisi ve gogus dolgunlugu olarak var. Ama bunlarin olup olmamasi zaten saglikli gebelikte bir belirti degil aslinda. Sakin olalim zamanini bekleyelim kendilerini gostereceklerdir diye dusunuyorum. Pozitif ve guzel dusunelim. Ayrica genellikle yolk sac olustu ise bebiste olusmus oluyormus. Gorunmucek kadar miniktiler heralde ❤ cuma gunu ayrica haber veririm. Kalbimizi ferah tutalim.
Harfiyen herşey doğru ve aynı sat dahil 28 Kasım2. Gebeliğimiz yaş 38
Oğlanları büyüttük 10 yaşındalar
Hoşbulduk..
Bende zor durumdayım valla nivea sürdüm rahatladımBende seboreik dermatit var o yuzden kullaniyordum. Kac doktora sorduysam icinde kortizon var kullanma dedi. Arada bir iki kacamak yaptim mecburen amasimdi bepanthol sensiderm kullaniyorum onun yerine. Sordugum iki kadin dogumcu da biz krem bilmeyiz cildiyeye git hamile oldugunu soyle, o uygun ilac versin dedi bu arada.
Maşallah benimkide üzmüyor hiç hamile değil gibiyim ağrılarımda geçtiMerhaba teyselerim bugün kalp atışımı duyduk 6+1 den size bisssürü öpücük yolluyorum annemi hiiiç üzmüyorum midesini bile hiiç bulandırmıyorum ben uslu bi bebişimmmm
Maşallah benimkide üzmüyor hiç hamile değil gibiyim ağrılarımda geçti
bugüne kadar neden hiç mide bulanmıyor neden hiç belirtim yok diyordum bugün içim rahatladıMaşallah benimkide üzmüyor hiç hamile değil gibiyim ağrılarımda geçti
Evet evet kesinlikleBiz cok sansliyiz bencebide ilk bebek olunca burdaki tecrübeleri okumak cok iyi geliyor bana
Şuan 5+6 göğüslerim sızlıyor ve büyüdü başka hiçbir şikayetim yok oğlumda 2 kere seruma gittim 1 ay hiçbişey yemedim içmedim, gündüzleri halsizlikten saat 3 te bayılır kalırdım 5 e kadar uyurdum uyku bastırırdı şimdi ayaktayım oğluma bakıyorum tam gaz iş yapıyorum.. yalnız oğluma hamileyken bu şikayetlerim sonradan mı olmuştu yoksa bu haftalarda mı hatırlayamıyorum.. valla bu şekilde devam ederse çok iyi normal hayatıma devam ediyorum bu ne lüksbugüne kadar neden hiç mide bulanmıyor neden hiç belirtim yok diyordum bugün içim rahatladıbizim gibi olan gebeliklere prenses gebelik deniyormuş. bizim bebişler pek bi uslu :)))
Canım ben dermatitli yerlerime sudocrem ve bepanthol baby de sürüyorum yillardir. Travazolu az kullanmaya calistigim icin. Özellikle sudocrem kizariklik ve kasintiya o kadar iyi geliyor ki. Doktora sordugumda kullanabilirsin dedi, zaten bebekler de kullaniyor. İstersen bi deneBende zor durumdayım valla nivea sürdüm rahatladımama kortizonluysa alternatiflere bakarım bende eczacılarda bilir belki
Aman masallah diyelimŞuan 5+6 göğüslerim sızlıyor ve büyüdü başka hiçbir şikayetim yok oğlumda 2 kere seruma gittim 1 ay hiçbişey yemedim içmedim, gündüzleri halsizlikten saat 3 te bayılır kalırdım 5 e kadar uyurdum uyku bastırırdı şimdi ayaktayım oğluma bakıyorum tam gaz iş yapıyorum.. yalnız oğluma hamileyken bu şikayetlerim sonradan mı olmuştu yoksa bu haftalarda mı hatırlayamıyorum.. valla bu şekilde devam ederse çok iyi normal hayatıma devam ediyorum bu ne lüks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?