- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.061
Gece yanımda yatıyor benimle ağladıkça veriyorum o emerken biz hem de o uyuyo ondan gece uykumuz bölünmuyoMerhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyor
Şuan iyisinizdir umarım gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın kötü şeylerin inşallahYaaa nasılsınız canlar?bayadır yoktum. Bazı kötü olaylar yaşadık giremedim. Bugun geldi aklıma nasılsınız diye bi yazıyım dedim? Bebişler nasıl sizler nasılsınız?
Eline verince kaşığı yemeye yiyor ama heryerede yediriyo onun için ben yediriyorum şimdilik bir süre daha az daha büyüsün bakalım yer kendi nasılsaKızlar sizin bebişler kendi kendine yemek yiyebiliyor mu?bizim ki ben vermeden yemiyor ve çizgi filmle
Ayyy evet tam da bu yüzden eline vermiyorum zaten zar zor toparlıyorum evi Bi de üstüne yemekler yerlerde olunca kendim yedirmeyi tercih ediyorumEline verince kaşığı yemeye yiyor ama heryerede yediriyo onun için ben yediriyorum şimdilik bir süre daha az daha büyüsün bakalım yer kendi nasılsa
Ben başka hanım efendiye yazmıştım ama siz yanitlamissiniz olsunGece yanımda yatıyor benimle ağladıkça veriyorum o emerken biz hem de o uyuyo ondan gece uykumuz bölünmuyo
iyiyz canım koşturmaca Kötü olaylarınız bitmiş gitmiş olsun inşallahYaaa nasılsınız canlar?bayadır yoktum. Bazı kötü olaylar yaşadık giremedim. Bugun geldi aklıma nasılsınız diye bi yazıyım dedim? Bebişler nasıl sizler nasılsınız?
eline verip dolaşmalı şeyleri yiyor ama oturup blw tarzı yeniyor her şeyi yere atma huyu biteceğine çok arttı yemek koyduğum an yerdeKızlar sizin bebişler kendi kendine yemek yiyebiliyor mu?bizim ki ben vermeden yemiyor ve çizgi filmle
saçını çekiyordu yazın kestirdim sırf o yuzden çekemiyor artıkMerhaba kızlar nasılsınız cok yoğun tempo içindeyiz bizde 1 haftadır sürekli saçını çekiyor sürekli sizde aynı durumda olan varmı
Diş çıkarınca çekiyor benimki ordan anlıyorum diş çıkardığınıMerhaba kızlar nasılsınız cok yoğun tempo içindeyiz bizde 1 haftadır sürekli saçını çekiyor sürekli sizde aynı durumda olan varmı
Evet sinir olunca kızınca yapıyo saçını asılıyor sanki çok varda yolucakMerhaba kızlar nasılsınız cok yoğun tempo içindeyiz bizde 1 haftadır sürekli saçını çekiyor sürekli sizde aynı durumda olan varmı
Kusura bakmayın hiç fark etmisims etiketiBen başka hanım efendiye yazmıştım ama siz yanitlamissiniz olsun
Kızlar sizin bebişler kendi kendine yemek yiyebiliyor mu?bizim ki ben vermeden yemiyor ve çizgi filmle
Geçmiş olsun bakalım, paylaşmak ister isen buradayızYaaa nasılsınız canlar?bayadır yoktum. Bazı kötü olaylar yaşadık giremedim. Bugun geldi aklıma nasılsınız diye bi yazıyım dedim? Bebişler nasıl sizler nasılsınız?
Ayyy ya kesinlikle kavga gürültü bende o yüzden çizgi film açıyorum öyle biraz yiyorBizimki de çatal kaşık kullanmak istiyor hatta çatala bandırıp birşeyleri ağzına götürüyor ama benimkinin yemekler hala çok boğazına alıyor o nedenle çok veremiyorum, her sofra onun kaşık çatal kavgası var evde
Geçmiş olsun bakalım, paylaşmak ister isen buradayız
Bizimki ek gıda konusunda geriye gidiyor resmen yedikleri şeyleri de ağzını açıp tükürmeye başladı, sevdikleri şeyleri de kendi yemek istiyor benim o kadar dayanma gücüm yok birde boğazına alıyor kavga gürültü yemekler
Ayyy ya kesinlikle kavga gürültü bende o yüzden çizgi film açıyorum öyle biraz yiyorbirde bizimkinin uykularda değişti sanki tek uykuya geçeceğiz çünkü yan yana yatınca uyuyan çocuk gitti 70-80 dk da zor uyuyor teke geçeceğim çünkü uyutmaya çalıştığım süre uyuma süresinden daha uzun
Bizde 2 kestirdi babası uzadı gene yapıyoriyiyz canım koşturmaca Kötü olaylarınız bitmiş gitmiş olsun inşallah
eline verip dolaşmalı şeyleri yiyor ama oturup blw tarzı yeniyor her şeyi yere atma huyu biteceğine çok arttı yemek koyduğum an yerde
saçını çekiyordu yazın kestirdim sırf o yuzden çekemiyor artık
Olabilir cnm üst yanlar 2 tane görünüyorDiş çıkarınca çekiyor benimki ordan anlıyorum diş çıkardığını
Ya sorma istediği olmayınca ya da Sıkılınca yapıyor istediği olmayınca yere yatıp ağlıyor nerden çıkardı anlamıyorumEvet sinir olunca kızınca yapıyo saçını asılıyor sanki çok varda yolucak
Uyku bizde hiçbir zaman düzene giremedi, atak dedim, diş dedim, yalnızlık kaygısı dedim, emdiği için acaba tam doymuyor mu dedim.... Ama sonuç sıfırİnternette denk geliyorum anası yatağa koyuyor, saçını okşuyor uyuyor sonra anne kahve keyfi yapıyor benimkinin sırtında iğne var sanki uyutup yatağa koyunca bile çılgınlar gibi ağlayabiliyor
Sonuç her bebek kendine özeldir deyip olanı kabul ettin yapacak birşey yok
Ya sorma istediği olmayınca ya da Sıkılınca yapıyor istediği olmayınca yere yatıp ağlıyor nerden çıkardı anlamıyorum
Öyle Bi atak mı varmışAy dün akşam artık kocama dedim noluyo acaba atak varda haberim mi yok dedim birden huyu değişti herşeye ağlıyo atakalrıda aylardır hiç bakmıyodum nasılsa geçiyor diye ama bu sefer baktım gerçekten de 65. Hafta mı ne atağı varmış hfjfjfk özgürlük geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?