2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Öyle Bi atak mı varmış🥺 bizim ki de asla yerinde durmuyor hetşeye ağlıyor uyumuyor amannnn valla çok zormuş🤷‍♀️

Hayırlı uğurlu olsun hahaha
Bulut zaten hiç uyumadı o yüzden o yeni değildi ama bu kadar ağlaması, istediği olmayınca yerden yere atması kendisini bu boyutta yeniydi. Varmış yavrum bende google in yalancısıyım 😅

Eklentiler

• IMG_1630.png
    IMG_1630.png
    213,9 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar nasılsınız cok yoğun tempo içindeyiz bizde 1 haftadır sürekli saçını çekiyor sürekli sizde aynı durumda olan varmı
Benimki de çekiyormuş çok uzun süredir, saçı döküldü diye söyledim cildiyeci çekiyordur dedi sonradan yakaladım çektiğini. Kestik artık.

Evet detoksumu sonlandırdım 😊

Başladım, başladım 1 ay kadar oluyor. Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz. Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor? 💝
Teşekkürler iyiyim ben de. Annemlere yakın bir yere taşındım, ben bir 3 ay kadar süt izinli çalışıp ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi erteyebildiğim kadar erteliyorum iş başı yapmayı 😊 başlayınca annem bakacak oğluma.

Hayırlı uğurlu olsun hahaha
Bulut zaten hiç uyumadı o yüzden o yeni değildi ama bu kadar ağlaması, istediği olmayınca yerden yere atması kendisini bu boyutta yeniydi. Varmış yavrum bende google in yalancısıyım 😅
Ayy bizim uykularımızı ben düzene sokmuştum🥺 hayırlısı olsun bakalım 😊

Ben hala inanmıyorum o kendisi uyuyam bebeklere. Öncesinde ne ağlatmalar ne çaresizlikler yaşanıyor allah bilir. Her bebek kendine özel tabi ama anne baba yaklaşımı da bir değil. Uyku eğitimi adı altında öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bana 🥴
hoş geldin festicim ❤️ bana da öyle geliyordu taa ki bakıcımız uyutana kadar ilk gün beşiğine koydu ve sallamadan ninni söyledi sencer mışıl mışıl uyudu ben şok. İşin garip yanı akşam ben uyturken yine sallanarak uyumak istiyor ne babası ne ben beşiğinde uyutamıyoruz

Teşekkürler iyiyim ben de. Annemlere yakın bir yere taşındım, ben bir 3 ay kadar süt izinli çalışıp ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi erteyebildiğim kadar erteliyorum iş başı yapmayı 😊 başlayınca annem bakacak oğluma.

Çok iyi olmuş anneanne/ babanne en güzel seçenek bence. Aileden birisi olunca insanın içi daha rahat ediyor. Bakıcınında allah aile gibi sahiplenenini nasip etsin öyleleri de var tabii ki. Ertele ertele ben 13 ay dayanabildim mecburen özel sektörde yine de iyi dayandık 😬 o konuda içim rahat elimden geleni maksimum şekilde kullandım.

Ayy bizim uykularımızı ben düzene sokmuştum🥺 hayırlısı olsun bakalım 😊

Maşallah 🧿
Bazı bebekler daha uysal oluyor, şanslısın 🎉

hoş geldin festicim ❤️ bana da öyle geliyordu taa ki bakıcımız uyutana kadar ilk gün beşiğine koydu ve sallamadan ninni söyledi sencer mışıl mışıl uyudu ben şok. İşin garip yanı akşam ben uyturken yine sallanarak uyumak istiyor ne babası ne ben beşiğinde uyutamıyoruz

Hoşbuldum canım.
Evet onun sebebi şu bence Sencer seninle ve babasıyla bu düzene alıştı, normali o. Haliyle ondan vazgeçmiyor ama bir başkasına size geçen nazının geçmeyeceğinin farkında ve normali bakıcısıyla beşikte yatması olduğunu anlamış. Aslında benim kastım anne/baba ile mışıl mışıl sıkıntısız kendisi uyuyan instagram bebekleri. Arka planını bilmiyoruz netice de. Hep söylüyorum bende bulutu istesem muhteşem yiyen, uyuyan bir bebek olarak gösterebilirim ama aslı öyle değil. Bilmiyorum ben instagram annelerinin %99 una güvenmiyorum 😬

Şuan iyisinizdir umarım gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın kötü şeylerin inşallah

iyiyz canım koşturmaca Kötü olaylarınız bitmiş gitmiş olsun inşallah

eline verip dolaşmalı şeyleri yiyor ama oturup blw tarzı yeniyor her şeyi yere atma huyu biteceğine çok arttı yemek koyduğum an yerde

saçını çekiyordu yazın kestirdim sırf o yuzden çekemiyor artık

Bizimki de çatal kaşık kullanmak istiyor hatta çatala bandırıp birşeyleri ağzına götürüyor ama benimkinin yemekler hala çok boğazına alıyor o nedenle çok veremiyorum, her sofra onun kaşık çatal kavgası var evde 🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun bakalım, paylaşmak ister isen buradayız
Bizimki ek gıda konusunda geriye gidiyor resmen yedikleri şeyleri de ağzını açıp tükürmeye başladı, sevdikleri şeyleri de kendi yemek istiyor benim o kadar dayanma gücüm yok birde boğazına alıyor kavga gürültü yemekler
Teşekkür ederim canlar ♥️ kızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

Ben hala inanmıyorum o kendisi uyuyam bebeklere. Öncesinde ne ağlatmalar ne çaresizlikler yaşanıyor allah bilir. Her bebek kendine özel tabi ama anne baba yaklaşımı da bir değil. Uyku eğitimi adı altında öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bana 🥴
Festimm üzümlü kekim sen Bulut nasılsınız? Bizi bulutun ek gıda sürecinden ilk adımlarından mahkum bıraktın aşk olsun 🤗

Teşekkür ederim canlar ♥️ kızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

Babamı o illet hastalıktan kaybetmiş biri olarak mekanı cennet olsun, Rabbim size de sabırlar versin 🤲

Festimm üzümlü kekim sen Bulut nasılsınız? Bizi bulutun ek gıda sürecinden ilk adımlarından mahkum bıraktın aşk olsun 🤗

İyiyiz canımcığım.
Pek istediğim gibi geçmediği için muhtemelen burda olsam da anlatacak birşeyim olmazdı 😅 evladım adeta konuştuklarımı yutturmak için gelmişçesine davranmaya devam ediyor 🥹

Ya sorma istediği olmayınca ya da Sıkılınca yapıyor istediği olmayınca yere yatıp ağlıyor nerden çıkardı anlamıyorum
Şimdinin modası bu sanırım ablası telefonumdan oyun oynuyormuş benim benn Mutfatayim yapma diyo soz tutmuyor kafa vuruyor vermemiş ablası ona telefonu diye kos bak kendine napıyo bu nolcak. Böyle diye

Çok üzüldüm canım. Başınız sağolsun rabbim baska dert acı yaşatmasın hayatta kalanlaara sağlıkli. Günler nâsip etsin

Ayy hoşgeldin canım nasılsın bulut paşa nasıl oldu iymisiniz çok merak ettik seni sizi 😍

X