- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.021
sencer yürüme işini iyice geliştirdi yarınlar yokmuşcasına yürüyor sürekli yürüyor oda oda geziyoruz her dakika evimi yeniden öğreniyorum konuşma çabası sencerde de yok ıhlayark işini halletmeye çalışıyor içher şeyi ıh ıh diye işaret ediyor hayvan seslerini falan bilmiyor siniri aşırı fazla istediii bir şeyi yapmadığımızda kıyameti koparıyor ve o şeyi asla unutmuyor dikkatini dağıtamıyorumAğustos annelerim nerelerdesiniz, biz 1 yaş aşısını anca geçen hafta yaptırabildik (hastalıkları tam iyileşsin diye bekledik)
Hala yürüme yok. Bu ara bir cesaretli elini bırakıyor bize de alkış yapın diye gösteriyor, ayakta desteksiz durmayı bayağı çözdü gibi ama hala adım atmadı
Hala ek gıda ile aramız yok(yumurta sevmiyor, içine tatlansın diye peynir gibi zeytin gibi sade yediği şeyler ile kandırmaya çalışıyorum o zaman da tükürüyor )
Herşeyi buuubuuu diyerek gösteriyor, evde sokakta parkta aklına gelir ise kucağıma oturup memeyi açıp bulmak için çabalıyor. (konuşma için çabası pek yok buu kelimesi onun için yeterli )
Sinirlenince elindekini yere atıyor eşime diyorum bu damar Karadeniz damarı sanki
Geceleri de hala düzen oturtamadık, hala sık uyanıyor gece yatmadan belki açlıktan uyanıyor mantığı ile birşeyler yedirsem Bile yinede uyanıyor
Birde adetim 2 gün gecikti beni bir korku sardı, biliyorsunuz ben 2 ile olayı kapattım, Rabbim isteyenlere versin diyenlerdenim (geçen de dedim ki artık bilinçli hamile kalmam ama kaza ile hamile nasıl kalınır hiç anlamıyorum diyordum ben hep Rabbim dermiş ki al sana kaza derse falan derse ileriki yıllarda anca öyle olur yoksa ben bilinçli artık yapmam dedim sonra adetim gecikince bir korku sardı beni ama sadece gecikme imiş bu olay bile bana gösterdi ki ne benim ne eşimin ne de büyük kızım 1 bebek daha kaldıramayız)
Siz de durumlar nasıl?
sen 3. yü kaldıramam diyorsun ben birincide pes ettim yürümeye başlayınca nasıl kilo verdim bir gör istesem veremezdim bu kadar tabi sağlıksız bir görüntü oldu o ayrı