- 16 Ağustos 2019
- 2.264
- 7.105
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.901
Agır abı olacak pasa.Ya bu gerçekten bebekle alakalı. benim oğlumla ilgilenmek ten başka birşey işim yok 4.30 a kadar (sonra babamız geliyor) o saate kadar emekleme çalışmasıda yaptırıyorum dönme çalışmasıda yüzüstü de yatırıyorm bana mısın demiyo.. Hiç biri yok fiziksel olarak oturuyor ve tutunup kalkmaya çalışıyor daha ama onun dışında alkış yapıyor . İstediği birşeye uzanıp gel gel yapıyor. Sanırım bay bay yapmaya da başlıyoruz. Elindekini at deyince yere bırakıyor.. Konuşma olarakta hece leme falanda yok.. Bekliyorum işte bende
Bizimki de kafaya çalışıyor hep ya en ufak sinirde kirizde çarpıyor kendini atıyor tutulmayi bekliyor hep onun için sinir etmemeye çalışıyoruz vallaha değişik model evet. Dis bariz belli ediyor artıkKiminin ılk dişi çıkmıs, kımı huysuzmus hala degısen bırsey olmamıs
Agustos bebelerı aynı gaz devam.
7.diş cıktı. Emekleme son hız. Sureklı kafa bı yerlere carpıyor sinirlenip kafasını kapıya vuruyor. Almayınca kendını yere atıyor. Dgsıık bır model olduk bız.
Ama degısmeyen tek sey uyku sevmıyoruz
Kapi koluna dokandigin anda çıktık çığlığa değişik bir ses çıkartıp son hız emekliyo,Agır abı olacak pasa.
Bzıımki hareketli de ne oluyor kızıp duruyor. Kurtlu hep kapının onunde. Acsalarda gıtsem dıye bakıyor. Kırcalayam ortalıgı dıyor. Iyıkı yurutec almamısım. Kendını atıyor içinden
Aynılar gercekten. Azıcık kızsın kafa atıyor. Sonra aglıyor. Sonra yine kafa aglama Kısır donguBizimki de kafaya çalışıyor hep ya en ufak sinirde kirizde çarpıyor kendini atıyor tutulmayi bekliyor hep onun için sinir etmemeye çalışıyoruz vallaha değişik model evet. Dis bariz belli ediyor artık
Aynn. Tiz bir sesle depar atıyor. Yetısemıyoruz arkadanKapi koluna dokandigin anda çıktık çığlığa değişik bir ses çıkartıp son hız emekliyo,
Bizdek destek aldigi anda ellerini bırakıyor ayakta saniyelerce durabiliyor taki biz sevinip fark edince o denge bozulup düşüyor popo üstüneAynn. Tiz bir sesle depar atıyor. Yetısemıyoruz arkadandaha yurume yok ama kendi basına kalkmaya basladı. Farkettıgı an korkup otıruyor gerı
Oyysss Maşallah sana yaaa bizde nerde o gunler ablam. Geç kalıyor git gide dr sor dedi zaten aklimda sorcam. Yarın sert dışı ama çıkmadı garibimin karpuz veriyorum yesin diye kabuğunu disliyor kırmızı kismini ısırıp atıyor çocumBızde son durum bu
Eki Görüntüle 3419171
Bızımkının acelesı var. Ust leri aynı anda cıkardı ama hasta oldu cokOyysss Maşallah sana yaaa bizde nerde o gunler ablam. Geç kalıyor git gide dr sor dedi zaten aklimda sorcam. Yarın sert dışı ama çıkmadı garibimin karpuz veriyorum yesin diye kabuğunu disliyor kırmızı kismini ısırıp atıyor çocum
Bu şişliklerde gecenki hastalığı ile bitiş ti şimdi yine öksürük ve burun akıntısı var ya gece buhar a kaldirdim öksürme ye başlayıncaBızımkının acelesı var. Ust leri aynı anda cıkardı ama hasta oldu cok
Aslında diye sevinmemde lazım çünkü kesine dişler beniii suan dişsiz böyle ısırıyor ise aman amanEmiyorsa allah memelere güç kuvvet versin. Maşallah
Aslında diye sevinmemde lazım çünkü kesine dişler beniii suan dişsiz böyle ısırıyor ise aman aman
Bahar alerjisi de baslar şimdi. Dişte bagısıklık zayıflıyor. Hastalık ta hemn gelıyorBu şişliklerde gecenki hastalığı ile bitiş ti şimdi yine öksürük ve burun akıntısı var ya gece buhar a kaldirdim öksürme ye başlayınca
Vala kızarak bakıyorum gulerek bırakıyor ozmnEmiyorsa allah memelere güç kuvvet versin. Maşallah
Gelde etme atsan atılmaz satsan satılmaz dedıklerı tam da bu işteYa bu annelik bir değişik cidden. Bulut ısırıyor tabii ki. Malum kendisi tüm tuşlara basmayı sever. Napsam bırakmıyo ısırmayı. Birde gözümün içine bakıyor. Asla tahammül edemem dediğim herşey başıma geldi ve öyle bir tahammül ediyorum kiii
Bahar alerjisi de baslar şimdi. Dişte bagısıklık zayıflıyor. Hastalık ta hemn gelıyor
Vala kızarak bakıyorum gulerek bırakıyor ozmn
Isırmadık yerimiz kalmadı. Gecen abısınım cenesını ısrımıs. Kan oturdu resmen
Gelde etme atsan atılmaz satsan satılmaz dedıklerı tam da bu işte
Demiştim bak ısırır bu dıkkat edın hangı ara kaptısa kapmıs bırınımde yuzunu cırmıklamıs. Tırnakta yokBen çok net anladım ki metotlar bebelere sökmüyor. Isıracaksa ısırıyor ister gül, ister kız. Sıkılırsa ancak bırakır bizlik birşey yok haha
Benimde parmaklarıma kan oturdu artık. Mememde 2 diş izi daima. Üstelik sadece alt 2 dişi var.
Abisinin şokunu düşünemiyorum haha
Dıyom bazen bu kadar tatlı olmasan koyuvercem senı kapıya :)) cok tatlı ve cok huysuz olmayı nasıl basarıyorlar bılememOiiy tabiii yine Bulut hep Bulut tüm zorluklarına rağmen