2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ya bu annelik bir değişik cidden. Bulut ısırıyor tabii ki. Malum kendisi tüm tuşlara basmayı sever. Napsam bırakmıyo ısırmayı. Birde gözümün içine bakıyor. Asla tahammül edemem dediğim herşey başıma geldi ve öyle bir tahammül ediyorum kiii
Benimki zevkle yapma dedikce yapıyor gulerek en sonunda hayir artik ama canim yanıyor benim dediğim anda bir bakışı var bırakıyor günde bir kac kez artık mutlaka ısırıyor emerken birde beni kendi bas parmağını da sokuyor onuda emiyor iki isi birden yapıyor hadi emme ye razıyım da boynumdan meme mekadar cimdik izleri dolu bildiği kedi gibi kazıyor beni ya l.

Dıyom bazen bu kadar tatlı olmasan koyuvercem senı kapıya :)) cok tatlı ve cok huysuz olmayı nasıl basarıyorlar bılemem

Ay o kokuları bence hipnoz ediyor bizi. Pekmez gibi kokuyo ya böyle birşey olabilir miii? Şuan içerde anneannesiyle ve dedesiyle konuşunca özledim ki 10 dk olmadı gideli. Ay burnumun direği sızladı hahah allahım aklıma mukayyet ol.

Ağustos bebesi işte. Bir tane de narinini, düzenlisini okumadım şurda haha
Komsunun torunu var oda agustos lu bır prenses ama ne prenses. 😂Zeyna mubarek. Bı karıs boyuyla mahalleye yeter oyle cadı
Agustosta var bır hikmet. Bunların hepısı mı huysuz Olur anlamadım

Benimki zevkle yapma dedikce yapıyor gulerek en sonunda hayir artik ama canim yanıyor benim dediğim anda bir bakışı var bırakıyor günde bir kac kez artık mutlaka ısırıyor emerken birde beni kendi bas parmağını da sokuyor onuda emiyor iki isi birden yapıyor hadi emme ye razıyım da boynumdan meme mekadar cimdik izleri dolu bildiği kedi gibi kazıyor beni ya l.

Bacımsu hırçın bebelerimiz. Bulut dişsizken alıştı bu işe diş gelince fena oldu. Bırakıyorsa ne güzel benimki laftan anlamıyo

Bahar alerjisi de baslar şimdi. Dişte bagısıklık zayıflıyor. Hastalık ta hemn gelıyor

Vala kızarak bakıyorum gulerek bırakıyor ozmn
Isırmadık yerimiz kalmadı. Gecen abısınım cenesını ısrımıs. Kan oturdu resmen
Vallaha baharını geçtim de bu son Dediğine kayıtlı yorum ne zaman agzi sulansa birşey olsa hasta okuyort demekki ondan miş sulandı iki gündür yine bakalım agzi gelsede kurtulsak diycem de ondan sonrada bu ısırirmi birini yoksa düştüğü anda disimi keser diye düşünüp durcaz çok cok keskin oluyor dişler

Ay o kokuları bence hipnoz ediyor bizi. Pekmez gibi kokuyo ya böyle birşey olabilir miii? Şuan içerde anneannesiyle ve dedesiyle konuşunca özledim ki 10 dk olmadı gideli. Ay burnumun direği sızladı hahah allahım aklıma mukayyet ol.
Benımkı bana asık.. Ne abı ne baba ne baskası
Tuvalete bıle beraber gırmek ıstıyı. Özlemeye fırsat yok.. 😂😂
Ne zmn kaka yapsa "annnemm bana suprız mı yaptın mis gıbı mı oldun" dıyom da bmm oglanlar gulusuyo.

Bacımsu hırçın bebelerimiz. Bulut dişsizken alıştı bu işe diş gelince fena oldu. Bırakıyorsa ne güzel benimki laftan anlamıyo
İlk akli. ermiyor ken neyse hadi dedim de anam. Baktım bir ses etme iki etme bu beni bitirdi hemde gidip en uc kismni ısırıyor acı zehir gibi düğümleniyor boğazıma 🤣

İlk akli. ermiyor ken neyse hadi dedim de anam. Baktım bir ses etme iki etme bu beni bitirdi hemde gidip en uc kismni ısırıyor acı zehir gibi düğümleniyor boğazıma 🤣
Şimdi yaka mı acmaya alıstı. Ikı parmakla meme ucunu cımcıklıyo. Bode uzatıyı😂😂 lastık mubarek ne cekıyon

Ne zmn kaka yapsa "annnemm bana suprız mı yaptın mis gıbı mı oldun" dıyom da bmm oglanlar gulusuyo.
Ben ve babası yetiyor vallaha ne abi ne abla görmüyor gözü aksam işten gelince üstünden inmiyor babasının mama mama diye gidiyor kanepenin ucundan başlayıp babasına kadar tutuna tutuna yürüyo böyle gelde yorgunluktan ol alma 🥰

Ben işe döneceğim için o konularda bana yapışık olmasını göze alamadım bazı önlemler aldım onlar mı işe yaradı yoksa zaten böyle mi olurdu bilmiyorum ama çok şükür bin şükür benim ortamda olmam görmesi yeterli oluyor sonrasında duruyor tabii bu ara ayrılık kaygısı mevzusunda bir tık düştü gece babasına gitmiyor ki bu durum beni aşırı yoruyor 😬

Ay 6 üstü ya 4 erkek + 1 koca haha vallahi maşallalh ayol

Şimdi yaka mı acmaya alıstı. Ikı parmakla meme ucunu cımcıklıyo. Bode uzatıyı😂😂 lastık mubarek ne cekıyon
Sürdürüyor demi 🤣🤣🤣🤣 ben baktım beni bırakıp gidiyo yaramazlıa yerdeym zaten hep üstümden inmez açıyom mememi mem em gel diyom hızlı hızlı apalayip kapip kendi emiyor hali hareketleri ayni bunların yaa🤣🥰

Ben ve babası yetiyor vallaha ne abi ne abla görmüyor gözü aksam işten gelince üstünden inmiyor babasının mama mama diye gidiyor kanepenin ucundan başlayıp babasına kadar tutuna tutuna yürüyo böyle gelde yorgunluktan ol alma 🥰
Yok bmmkı sadece yaramazlık varsa gıdıyor. Bulasık sesı duysun yardırıyo. Kapı sesı duysun yardırıyo. Yoksa umrunda degıl eve ılk geldıklerınde bı gıdıyo sonra yuzlerıne bakmıyo😂 bnm arkamda kuyruk. Koala gıbı koyun koyuna gezelım hep

Tağğğbi memelerin ısırılması ne demek allahım asla kattiyeeeen izin vermem diyodum ama oluyomuş hdjdj artık demiyorum hiçbirşey sağlıkla sıhhatle büyüsün de gerisinde gözüm yok 😬

Yok bmmkı sadece yaramazlık varsa gıdıyor. Bulasık sesı duysun yardırıyo. Kapı sesı duysun yardırıyo. Yoksa umrunda degıl eve ılk geldıklerınde bı gıdıyo sonra yuzlerıne bakmıyo😂 bnm arkamda kuyruk. Koala gıbı koyun koyuna gezelım hep
Mutfağı kapatmak lazım yürüme zamanları 🤣 emeklerken böyle ise oooo

X