- 23 Ekim 2022
- 781
- 1.310
- 28
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.681
Ben en son 6 aylıkken götürdüm kontrole bi şey demediler. Bayramdan sonra 8 ay kontrolüne götüreceğim..Ama kapalı değil
Henüz götürmedim 9.ay götürcez şimdilik bir şey demediler
Evet ağırlaşıyor sonrası ateşleniyor yavrum neredeyse her hafta hastalanıyorBayılan insanın daha ağır gelmesi gibi bir his mi yoksa siz de bebişle beraber hasta oluyorsanız onun öncesi sinyal mi acaba
Hayır daha açık ama küçülmüş gibi geliyor bu aralar
Kızımı bırakıp çıkardım hep 2-3 saatliğine ama oğlum bana bağımlı 10 dk görmesin ortalığı yıkıyor kız bebişler daha uysal oluyormuşKızlar bebişleri annelere bırakıp çıkıyor musunuz hiç? Çıkıyorsanız ne kadar süreliğine? Siz olmadan çok ağlıyorlar mı ya da sizi arıyorlar mıymış?
Normalde kaslarımızın belli bir gerginliği var bayılan insanda bu gerginlik bir süre ortadan kalktığı için taşıyana normalden daha ağır gelir. Bebek kendini halsiz hasta hissedince bırakıverir mi bilmiyorum. Ya da geçici bir ödem mi oluyor hastalık öncesi bilemedim. Sizin gözleminiz hisleriniz daha kuvvetlidir, bana bir problem gibi gözükmedi yine de doktora sorabilirsiniz. :)Evet ağırlaşıyor sonrası ateşleniyor yavrum neredeyse her hafta hastalanıyor
Saol cnm bayram sonrası kan değerleri için gideceğim bakalım bunaldım hep hastalık bu kış ne kadar zorduNormalde kaslarımızın belli bir gerginliği var bayılan insanda bu gerginlik bir süre ortadan kalktığı için taşıyana normalden daha ağır gelir. Bebek kendini halsiz hasta hissedince bırakıverir mi bilmiyorum. Ya da geçici bir ödem mi oluyor hastalık öncesi bilemedim. Sizin gözleminiz hisleriniz daha kuvvetlidir, bana bir problem gibi gözükmedi yine de doktora sorabilirsiniz. :)
Evet bu yıl ben de normalden çok hastalandım.. Bebişim bile iki kez grip oldu. Allah yardımcınız olsun sizin iki bebiş bir de..Saol cnm bayram sonrası kan değerleri için gideceğim bakalım bunaldım hep hastalık bu kış ne kadar zordu
Evet bizimkide öyle normal mi acaba ya sen sorunca şimdi bir tuafima gittiBizimki iki parmak genişliğinde falan sizinki nasıl canım?
Benimde bayram sonu hem drda kan alıncak hem asisi var o zaman bende soracambu durumuBen en son 6 aylıkken götürdüm kontrole bi şey demediler. Bayramdan sonra 8 ay kontrolüne götüreceğim..Ama kapalı değil
Hastalaninca evet faha bir ağır gelir çünkü halsiz ve kendini salıyor larNormalde kaslarımızın belli bir gerginliği var bayılan insanda bu gerginlik bir süre ortadan kalktığı için taşıyana normalden daha ağır gelir. Bebek kendini halsiz hasta hissedince bırakıverir mi bilmiyorum. Ya da geçici bir ödem mi oluyor hastalık öncesi bilemedim. Sizin gözleminiz hisleriniz daha kuvvetlidir, bana bir problem gibi gözükmedi yine de doktora sorabilirsiniz. :)
Yok beKızımı bırakıp çıkardım hep 2-3 saatliğine ama oğlum bana bağımlı 10 dk görmesin ortalığı yıkıyor kız bebişler daha uysal oluyormuş
Ben en son 6 aylıkken götürdüm kontrole bi şey demediler. Bayramdan sonra 8 ay kontrolüne götüreceğim..Ama kapalı değil
Henüz götürmedim 9.ay götürcez şimdilik bir şey demediler
Hayır daha açık ama küçülmüş gibi geliyor bu aralar
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinEvet bizimkide öyle normal mi acaba ya sen sorunca şimdi bir tuafima gitti
Oğlumunki 6 aylıkken kapanmıştı
Oo baya olmuş sizinkiOğlumunki 6 aylıkken kapanmıştı
Benimki gündüzleri uykusu varken huysuzlnıyor, zar zor uyutuyorum beşiğine koyunca uyanıyor memede tutsam uyuyacak ama alışmasın diye yatağına koyuyorum uyanıyor gündüzleri böyle gündüz 2 tane falan yarım saat 40fk uykumuz varSizin simdiki durum naail tam kac aylik
Bizim de hala açık, her sağlık ocağı kontrolünde ebemiz kontrol ediyor erken kapanırsa da sıkıntı geç kapansa da sıkıntı diye biliyorum, şuan için sorun yok ki birşey demiyorlar siye düşünüyorum
Valla bende aynı sekilde biliyorum ama bizim ebe mi abartti bilmiyorumBenimki gündüzleri uykusu varken huysuzlnıyor, zar zor uyutuyorum beşiğine koyunca uyanıyor memede tutsam uyuyacak ama alışmasın diye yatağına koyuyorum uyanıyor gündüzleri böyle gündüz 2 tane falan yarım saat 40fk uykumuz var
Gece ise hasta olmadığı sürece 2 yada 3 saatte bir emziriyorum uyumaya devam ediyor
Bizim de hala açık, her sağlık ocağı kontrolünde ebemiz kontrol ediyor erken kapanırsa da sıkıntı geç kapansa da sıkıntı diye biliyorum, şuan için sorun yok ki birşey demiyorlar siye düşünüyorum
Kime bırakıyorsun canım eşine mi annene mi? Annem geldi TRden, bilmiyorum ona bırakabilir miyim. 7 aydır bi tek babasına bıraktım 3-4 kez. Biraz pimpirikliyim galiba bu konudaKızımı bırakıp çıkardım hep 2-3 saatliğine ama oğlum bana bağımlı 10 dk görmesin ortalığı yıkıyor kız bebişler daha uysal oluyormuş
Her ay doktor kontrolüne gidiyoruz düzenli. Doktorumuz kafa ölçümü yaparken her defasında bakıyordu bıngıldağına 6. Ayda kapanmış dedi. Herhangi bi sorundan bahsetmedi. Sağlık ocağıda kontrol sırasında baktı oda birşey demedi . Sorun olsaydı söylerlerdi sanırım..Benimki gündüzleri uykusu varken huysuzlnıyor, zar zor uyutuyorum beşiğine koyunca uyanıyor memede tutsam uyuyacak ama alışmasın diye yatağına koyuyorum uyanıyor gündüzleri böyle gündüz 2 tane falan yarım saat 40fk uykumuz var
Gece ise hasta olmadığı sürece 2 yada 3 saatte bir emziriyorum uyumaya devam ediyor
Geçenlerde tsh baktırmak için dr gittim 1.30 saat babasıyla kaldı zor oyalamışKızlar bebişleri annelere bırakıp çıkıyor musunuz hiç? Çıkıyorsanız ne kadar süreliğine? Siz olmadan çok ağlıyorlar mı ya da sizi arıyorlar mıymış?