- 27 Şubat 2022
- 578
- 936
- 37
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.661
Bencede öyle her bebeğin farklı oluyor. Hiç kafaya takmamak gerek daha çok minikler ve biz çok ilgili anneleriz.. Her bebek her şeyi yapabilecek diye bir durum söz konusu değil.Bak bıızmkı de emekliyor ama gel gelı falan yok. Gelısım yeteneği bebege ozel işte. Bızımkı varsa yoksa yaramazlık huysuzluk
Kendi bir zamani vardır bir anda bir bakmışsın hepsini yapıyor olucak elbette yapıcak ha erken ha geç. Sağlıklı sag yanımızda olsunlarda gerisi okadarda o nemli değilOğlumda 8 aylık. Emeklemiyor öyle bi çabasıda yok. Ben destekliyorum ağlıyor. Geçtim emeklemeyi yattığı yerde dönmüyor bile.. Oturabiliyor.. Alkış yapıyor.. Gel gel yapıyor ama tam anlamıyla değil çünkü emerkende yapıyor. Bana tutunarak kalkmaya çalışıyor..
Aaaaaaa diye bağırıyor..
Birde uyuyacağı zaman benle beraber ee Eeeee yapıyor başkada bişi yok.. Banada emeklemediği ve dönmediği için geride gibi geliyor. Doktorumuzda danıştım üzerinde bile durmadı.. İstemiyordur dedi. Hemen yürümeyede geçebilir dedi.
Bizimki de hala kapanmadıKızlar selam
Bebeklerinizin bıngıldakları ne durumda kapanan veya kapanmaya yakın olan var mı?
Bizimki hâlâ büyük, doktor kan istedi d vitamini ve demir neredeyse sıfır. Umarım yükselmiştir 1.5 ay civarı oldu testi yaptıralı. Ben vitaminleri kesinlikle aç karnına veremiyorum istemiyor hatta gece yatmadan veriyordum muhtemelen o yüzden yaramadı. Tahlilden sonra sabah vermeye başladım sizin vitaminler nasıl yükselmesi için bir şey yapıyor musunuz?
Geçmiş olsun zor vallaha hastalık işleriAy bu hastalık neymiş.. nerden kaptım onu da anlamadım ki, nornal grip gibi de değil covid gibi de değil..
Ay bu hastalık neymiş.. nerden kaptım onu da anlamadım ki, nornal grip gibi de değil covid gibi de değil..
Kizlar 5 aylik uyku duzeniniz nasildi gece yatis sabah kalkis nasildi
Teşekkürler şimdilik ateş yok şükür, direncim çok düştü sanırım doğumdan sonra bu kadar çabuk, sık kapmazdım ben. Bu 3. Doğum sonrası hastalanmam.Çok geçmiş olsun canım ya, bizde geçen ay geçirmiştik ben covitte bile böyle olmadım demiştim domuz gribi, covit, birşey daha vardı 3lü bir mikrop var demişti doktor büyük ihtimal sizde ondan oldunuz, (bizde ateş de olmuştu, kemiklerimiz ağrıyordu, baş ağrısı falan ne ararsan vardı) çok geçmiş olsun
Sizin simdiki durum naail tam kac aylikKuzu biz ağustos bebekleri genel anlamda uyku sorunu olan bebeklerdi, benimki hala erken uykuya geçmiyor gece de hala en az 5 defa kalkar ki artık daha az uyanması gerekiyor (5. ayda da büyük ihtimal geç yatan gece 1-1.5 saate bir uyanan sabahta geç yattığı 9 u falan buluyordu benimkinin uyanması tek artısı o vardı)
Bizimki iki parmak genişliğinde falan sizinki nasıl canım?Bizimki de hala kapanmadı
Bayılan insanın daha ağır gelmesi gibi bir his mi yoksa siz de bebişle beraber hasta oluyorsanız onun öncesi sinyal mi acabaKızlar çok saçma gibi ama ben birşey fark ettim bebeğimi kucağıma alınca normal zamandan daha ağır geldiğinde hep hasta oluyor sizde de öyle mi