2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bak bıızmkı de emekliyor ama gel gelı falan yok. Gelısım yeteneği bebege ozel işte. Bızımkı varsa yoksa yaramazlık huysuzluk
Bencede öyle her bebeğin farklı oluyor. Hiç kafaya takmamak gerek daha çok minikler ve biz çok ilgili anneleriz.. Her bebek her şeyi yapabilecek diye bir durum söz konusu değil.

Kendi bir zamani vardır bir anda bir bakmışsın hepsini yapıyor olucak elbette yapıcak ha erken ha geç. Sağlıklı sag yanımızda olsunlarda gerisi okadarda o nemli değil

âdet oldum ohhh varya değilse kafam patlayacak durumdaydim ama şu ki ben neden mart ta olmadım ki tam yine gününde geldi 4 ünde bu ayda geçen ay gelmedi şaşırdım. Ocak 2 şubat 3 martt yok nisan 4 iyiymiş ama günleri aynı gibi hep

Kızlar bebişleri annelere bırakıp çıkıyor musunuz hiç? Çıkıyorsanız ne kadar süreliğine? Siz olmadan çok ağlıyorlar mı ya da sizi arıyorlar mıymış?

Kızlar selam
Bebeklerinizin bıngıldakları ne durumda kapanan veya kapanmaya yakın olan var mı?
Bizimki hâlâ büyük, doktor kan istedi d vitamini ve demir neredeyse sıfır. Umarım yükselmiştir 1.5 ay civarı oldu testi yaptıralı. Ben vitaminleri kesinlikle aç karnına veremiyorum istemiyor hatta gece yatmadan veriyordum muhtemelen o yüzden yaramadı. Tahlilden sonra sabah vermeye başladım sizin vitaminler nasıl yükselmesi için bir şey yapıyor musunuz?

Bizimki de hala kapanmadı

Ay bu hastalık neymiş.. nerden kaptım onu da anlamadım ki, nornal grip gibi de değil covid gibi de değil..

Çok geçmiş olsun canım ya, bizde geçen ay geçirmiştik ben covitte bile böyle olmadım demiştim domuz gribi, covit, birşey daha vardı 3lü bir mikrop var demişti doktor büyük ihtimal sizde ondan oldunuz, (bizde ateş de olmuştu, kemiklerimiz ağrıyordu, baş ağrısı falan ne ararsan vardı) çok geçmiş olsun

Kizlar 5 aylik uyku duzeniniz nasildi gece yatis sabah kalkis nasildi

Kuzu biz ağustos bebekleri genel anlamda uyku sorunu olan bebeklerdi, benimki hala erken uykuya geçmiyor gece de hala en az 5 defa kalkar ki artık daha az uyanması gerekiyor (5. ayda da büyük ihtimal geç yatan gece 1-1.5 saate bir uyanan sabahta geç yattığı 9 u falan buluyordu benimkinin uyanması tek artısı o vardı)

Teşekkürler şimdilik ateş yok şükür, direncim çok düştü sanırım doğumdan sonra bu kadar çabuk, sık kapmazdım ben. Bu 3. Doğum sonrası hastalanmam.

Sizin simdiki durum naail tam kac aylik

Kızlar çok saçma gibi ama ben birşey fark ettim bebeğimi kucağıma alınca normal zamandan daha ağır geldiğinde hep hasta oluyor sizde de öyle mi

Kızlar çok saçma gibi ama ben birşey fark ettim bebeğimi kucağıma alınca normal zamandan daha ağır geldiğinde hep hasta oluyor sizde de öyle mi
Bayılan insanın daha ağır gelmesi gibi bir his mi yoksa siz de bebişle beraber hasta oluyorsanız onun öncesi sinyal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…