- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.481
Selam kızlar şimdi ben yoğurt yapcam kv süt verdi maya istemeyi unuttum ve çevremde kimsede maya yok nasıl yapabilirim
Tereyağıyla yapılıyor canım varsa eğer evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar şimdi ben yoğurt yapcam kv süt verdi maya istemeyi unuttum ve çevremde kimsede maya yok nasıl yapabilirim
2 komşu tanıyorum onlarda da yokmuş activia ile denedim bakalım olcak mıDamızlık yoğur olmadan nasıl olur bilemem canım ya zor olur gibi sanki kimse yok mu kapı dibinde
Maalesef yoktu internette activia yı gördüm onunla denedimTereyağıyla yapılıyor canım varsa eğer evde
Bunu ilk kez duydum o nasıl yapılıyor canım öyleTereyağıyla yapılıyor canım varsa eğer evde
Şansına tam ters zamanda denk gelmiş süt2 komşu tanıyorum onlarda da yokmuş activia ile denedim bakalım olcak mı
Maalesef yoktu internette activia yı gördüm onunla denedim
Bunu ilk kez duydum o nasıl yapılıyor canım öyle
Ben hep aktivia ile yapıyorum canımm tadı da kıvamı da çok güzel oluyor2 komşu tanıyorum onlarda da yokmuş activia ile denedim bakalım olcak mı
Ben ilk activa ile mayalamaya başladımcok guzel oluyor sonra zaten hep yaptigim yogurttan ayirarak mayalamaya devam ettim bir de jersey ırkı olan inek sutunu deneyin inanilmaz lezzetli oluyor tadi ve kivami2 komşu tanıyorum onlarda da yokmuş activia ile denedim bakalım olcak mı
Hoş geldin canım biz de merak etmiştik seni kötü bir şey olmamasına sevindimMerhaba arkadaşlarım
Sosyal medyaya ara vermiştim sanırım 1 ay kadar oldu. Şimdi döndüm.
2 yaşa kadar zararlı canım vermesen daha iyiKızlar bıldırcın yumurtası almış eşim marketten. bebişine veren var mı nasıl vericem bunu?
Kuzum tetagil vs sürsen damarlarına yazık rahatlar biraz geçmiş olsunCok zor hemde. Ust uste gelıyor zaten. Hastayım bı hafta toplanmamı bekle dımı yok. Hemn gelecek o diş. Tek tel te gelmıyor bu faha da zorluyor. Kanıyor kuzumun damakları yarılmıyo kolay kolay
Doktorlar 3 yaştan sonra öneriyorlar , doğal olmasına rağmen 2.5 yaş kızıma vermedim dahaKızlar bıldırcın yumurtası almış eşim marketten. bebişine veren var mı nasıl vericem bunu?
2 yaşa kadar zararlı canım vermesen daha iyi
Ah öyle mi tamamdır çok teşekkürlerDoktorlar 3 yaştan sonra öneriyorlar , doğal olmasına rağmen 2.5 yaş kızıma vermedim daha
Amınn. Cok zor ama. Bız cok zor cıkartıyo ruzOyy oyyyy kıyamam ben ona annesi ya rabbim kolaylık versin çıkartırken darısı bizim başımıza
Ben 2 yasında hslayarak vermıstım buyuklereKızlar bıldırcın yumurtası almış eşim marketten. bebişine veren var mı nasıl vericem bunu?
Sagol canımm. Nezle de var. Ates yapıyı hepsı bırlestıKuzum tetagil vs sürsen damarlarına yazık rahatlar biraz geçmiş olsun
Bizim evde de bitmiyor hastalık yazın bari hastalanmasalarAmınn. Cok zor ama. Bız cok zor cıkartıyo ruz
Ben 2 yasında hslayarak vermıstım buyuklere
Sagol canımm. Nezle de var. Ates yapıyı hepsı bırlestı
İnşallah yaa. Doktordan gelıyoruz. Ikı kulakta ıltıhaplanma yapmıs.Bizim evde de bitmiyor hastalık yazın bari hastalanmasalar
İnşallah yaa. Doktordan gelıyoruz. Ikı kulakta ıltıhaplanma yapmıs.
Ne bıberon kullanıyor, ne yatarak emıyor nede su kacırıyoruz nersen buluyor bılmem
Yastıkta yatmıyor ama denıyım yıne. Delı yatıyor kendılerı. Gercekten cok zor.Geçmişler olsun kulak enfeksiyonu çok zor. Sen biliyosundur muhtemelen nasıl birşey olduğunu ama yastıkla yatmıyorsa geceleri özellikle kontrollü şekilde yastıkta yatırmanı öneririm. O çığlık atarak uyanmalarına çok iyi geliyor.
Yastıkta yatmıyor ama denıyım yıne. Delı yatıyor kendılerı. Gercekten cok zor.
Amın ınsallh. Ya bu sene kı kadr hastalık gormemıstım. Sureklı bı kısır döngü halindeyızMutlaka faydası oluyor yastığın. Açılı yatınca o basınç aşırı derece de birikmiyor. Çığlıklı ağlamayı en aza indiriyor zaten antibiyotik vermiştir doktor. Tez zamanda geçsin inşallah.