2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
2 komşu tanıyorum onlarda da yokmuş activia ile denedim bakalım olcak mı

Maalesef yoktu internette activia yı gördüm onunla denedim 😞
Ben ilk activa ile mayalamaya başladımcok guzel oluyor sonra zaten hep yaptigim yogurttan ayirarak mayalamaya devam ettim bir de jersey ırkı olan inek sutunu deneyin inanilmaz lezzetli oluyor tadi ve kivami

Oyy oyyyy kıyamam ben ona annesi ya rabbim kolaylık versin çıkartırken darısı bizim başımıza
Amınn. Cok zor ama. Bız cok zor cıkartıyo ruz
Kızlar bıldırcın yumurtası almış eşim marketten. bebişine veren var mı nasıl vericem bunu?
Ben 2 yasında hslayarak vermıstım buyuklere
Kuzum tetagil vs sürsen damarlarına yazık rahatlar biraz geçmiş olsun
Sagol canımm. Nezle de var. Ates yapıyı hepsı bırlestı

İnşallah yaa. Doktordan gelıyoruz. Ikı kulakta ıltıhaplanma yapmıs.
Ne bıberon kullanıyor, ne yatarak emıyor nede su kacırıyoruz nersen buluyor bılmem

Geçmişler olsun kulak enfeksiyonu çok zor. Sen biliyosundur muhtemelen nasıl birşey olduğunu ama yastıkla yatmıyorsa geceleri özellikle kontrollü şekilde yastıkta yatırmanı öneririm. O çığlık atarak uyanmalarına çok iyi geliyor.

Geçmişler olsun kulak enfeksiyonu çok zor. Sen biliyosundur muhtemelen nasıl birşey olduğunu ama yastıkla yatmıyorsa geceleri özellikle kontrollü şekilde yastıkta yatırmanı öneririm. O çığlık atarak uyanmalarına çok iyi geliyor.
Yastıkta yatmıyor ama denıyım yıne. Delı yatıyor kendılerı. Gercekten cok zor.

Mutlaka faydası oluyor yastığın. Açılı yatınca o basınç aşırı derece de birikmiyor. Çığlıklı ağlamayı en aza indiriyor zaten antibiyotik vermiştir doktor. Tez zamanda geçsin inşallah.
Amın ınsallh. Ya bu sene kı kadr hastalık gormemıstım. Sureklı bı kısır döngü halindeyız

X