2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ahh ahh sorma. Bıde sınırlı bıde bagırıyo. Evde her odada esyası var. Durmadıkca gezıyoruz oda oda.
Hastalık ta bunlattı. Bı bırı hasta olıyor bı bırı artık kapı pencere acıp cama balkona baga bahceye atlayasım var
Aynen benimde tek istediğim bir an önce tatila gitmek , orda da burnumdan gelecek belli ama hiç yoktan iyi 😂😂

Ay süpersin tebrik ederim , bende başlıyorum hep bir hastalık başımızdan gitmedi bir türlü ama temmuza kadar vermem gerekiyor 77 den 75 oldum en az 65 olmalıyım düğünler var
Spor yapiyormusun
Sağol canım, evet spor yapıyorum normalde, son 2 haftadır hastaydım o yüzden hareket edemedim pek. 3 gün süreli düşük kalorili bi diyet yaptım, süt azalırsa hemen bırakacaktık azalmadı, o arada güzel kilo verdim. Şimdi yeniden başladım spora bu hafta, onun dışında bir de yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum açıkçası, tatlı canım çekince arada yiyorum fastfood yiyorum ara sıra, ama gerçekten boğaz tutulmayınca verilmiyor ya ben yemeyi çok seviyorum, bana kalsa doğum kiloma geri dönerdim yiye yiye 😐 bol bol bitki çayı içiyorum boğazımı tutmak için 😀

Sağol canım, evet spor yapıyorum normalde, son 2 haftadır hastaydım o yüzden hareket edemedim pek. 3 gün süreli düşük kalorili bi diyet yaptım, süt azalırsa hemen bırakacaktık azalmadı, o arada güzel kilo verdim. Şimdi yeniden başladım spora bu hafta, onun dışında bir de yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum açıkçası, tatlı canım çekince arada yiyorum fastfood yiyorum ara sıra, ama gerçekten boğaz tutulmayınca verilmiyor ya ben yemeyi çok seviyorum, bana kalsa doğum kiloma geri dönerdim yiye yiye 😐 bol bol bitki çayı içiyorum boğazımı tutmak için 😀
Hangi bitki çaylarını içiyorsun cnm
O 3 günlük listen vs var mı cnm

Bak işte kucuk olan okuldan geldı bogazlar fındık gıbı şişmiş. Bbek uyudu nasıl goturcem dokrora
Vallahi canım git sen bir dert hastaneye gitmesen bir dert hasta diye götürüyorum bu sefer gidiyor başka hastalıkları da alıyor geliyor yine o hastalığı yine gidiyoruz yine geliyoruz git gel yapıyoruz eve
Bitmez bir döngüdeyiz

Ben her turlu verıyorum. Ams benımkı yumurta haşlayıp ıcıne bısey karıstırınca katiyen yemıyor. Sade yıyor.
Yemeklerde de ona ayrı yapıp kendımıze ayrı yemek yaparsam yemıyor. Bızım tabagımızda ne varsa onu istiyor. Mama da yemiyor. Bıberonda su içmiyor on sılıkon bardak aldım onu da sevmıyor. Cam bardakta içiyor. Degsıık bır bebek
Tam benim oğlumu anlatmışsın... okadar zorlanıyorum ki tuzsuz falan yedireyim derken.. artık saldım biz ne yersek o... biberon aldım suluk aldım silikon bardak aldım. Yok... illa cam bardak .. mama tarzı hoşlanmıyor.. bizim yemeğimize ekmek bandırsam yiyor.

Tam benim oğlumu anlatmışsın... okadar zorlanıyorum ki tuzsuz falan yedireyim derken.. artık saldım biz ne yersek o... biberon aldım suluk aldım silikon bardak aldım. Yok... illa cam bardak .. mama tarzı hoşlanmıyor.. bizim yemeğimize ekmek bandırsam yiyor.
Gercekten aynılar. Buyuyup kuculmusler. Aksam okadar corba yaptım ona acmadı agzını. Benım tabagımdan pılav verdım supur supur yedı. Kucuk adam

Vallahi canım git sen bir dert hastaneye gitmesen bir dert hasta diye götürüyorum bu sefer gidiyor başka hastalıkları da alıyor geliyor yine o hastalığı yine gidiyoruz yine geliyoruz git gel yapıyoruz eve
Bitmez bir döngüdeyiz
Gercekten bır kısır dongu surup gıdıyor. Her hafta bır hastalık. Vıtamınde kar atmedı artıj

Vallaha bende ilk defa gördüm böyle hastalık eskiden böyle birşeyler yoktu
Döküntünun ikincisi günü bugün hiç durmuyor yerinde çok rahatsiz
Geçmiş olsun canım. Burda anlatmıştım bir ara ilk çocuğum olan oğlumda 11 sene önce 6.hastalik olmuştu hava yoluyla bulaşan viral hastalık 3 gün 39-40 yüksek dirençli ateş 4-5.gun döküntüler oluyor. Doktorlar anlamayabiliyor döküntü başlamayınca üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koyup antibiyotik veriyor

Benim bebiş ısrarka yüz üstü uyumak istiyor, tedirgin oluyorum haliyle sizinkiler de öyle mi?

Bi kaç gündür çok iştahsızdı oğlum ya normalde hevesli yiyordu, şimdi ağzını açıyor ama bi isteksiz yiyor hem de az yiyor. Dün akşam bizim için yaptığımız çorbadan yemek istedi, sabah da avokado peynir yumurta küçük küçük parçalar halinde yedi. Ona özel yaptıklarımı beğenmiyor, tuzsuz yemiyor. İrmikli meyve püresi yapmıştım geçen nefret etti ondan, avokado labne yumurta sarısı yapmıştım onu da yemedi, parçalı olunca daha güzel yedi. Kendimize yaptığım tuzlu soğanlı baharatlı çorbayı hapur hupur yedi. Nolcak böyle, zararlı olur diye korkuyorum ama ona yaptığım şeyler de ziyan oluyor hep🙁

X