- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.001
Geçmiş olsun canım bzmkinde ateş ve burun akıntısı varken bir şey kullandırtmamıştı doktorKızlar nezle oldum burnum sar sar akıyo. Bebısten gecti bana da onunda burnu aynı
Bn aferım kullanıyırum. Bebişinde soguk algınlıgı ılacı var evde. Bn içtigım için ona surup vermesem faydası olur mukı
Salgın cok hastaneye gıtmek hiç istemıyorım. Tek burun akıntısı var zaten bebişte
Öyle tabiki bebeğimde robot değil bende değilim.. Ne zorla uyutabilirim nede uykusuz bırakabilirim . Uyudu da ben mi uyutmadım ... Uyumadığındada zorla uyutamadığım gibi.. Her bebeğin kendine has huyu ve karakteri var buna kesinlikle inanıyorum..
Günaydın kızlar uyku konusunda farklı bir bakış açısı. Ben de buna katılıyorum aslında
Ben çok yıprattım bi ara kendimi instagramdaki uyku eğitimcileri yüzündenÖyle tabiki bebeğimde robot değil bende değilim.. Ne zorla uyutabilirim nede uykusuz bırakabilirim . Uyudu da ben mi uyutmadım ... Uyumadığındada zorla uyutamadığım gibi.. Her bebeğin kendine has huyu ve karakteri var buna kesinlikle inanıyorum..
Bebeklerden fırsat bulamıyorum eskisi gibi ama festi haber vermeden gitmez benceKızlar herkes nereye dağıldı böyleffestinalente de üyeliği kapatmış
Ek gıda için zorlama canım kendinin bir zamanı vardır belki alışması için. Biz iyiyiz Allah'a şükür su ara huzursuz biraz ama emeklemeye çalışıyor önce göbek kaldırdı sonra dizlerinde durdu sonra sınav şeklinde öne minik adımla gitti sıkıntısız şekilde ilerliyor hayatımız Allah'a şükür. Diş yaklaşıyor artık galiba cok kaşınıyor bir parmak ağızda idi şimdi 4 parmak ağızda ısırıyor çok hırçınca hemde tek sorun o gibi suanlikSelam güzel anneler.. Benim oğlum hala kucakta.. Asla yatıramıyorum. Oyuncak vs dikkatini çekmiyor. Gecede hala çok sık uyanıyor.. Sizde durumlar nasıl.. Ek gıdada yalan oldu bizde yemiyor..
Benim sütüm azaldı yemezsem hepten gider yha bende ne güzel tam kilo alıyorum birde kanım düşük sabah öğünümh geçirince aksam üstüne baygınlık geçiriyorum yastıktn kalktığım an bas dönmesi kararma tansiyon düşüyor Zorlu geçiyor bende yhaGüzel anneler oruç tutmayı düşünüyor musunuz benim bebiş ek gıda ama yinede hep memede kızımda da tutmamistim sanırım şimdi de tutamam
Aaaa noldu ki acaba ban yemiş olabilir mi yine nebilim hic ffesti yapmaz ki demeden birşey çıkmaz umarım önemli birşey yoktur merak ettim şuan onu yaKızlar herkes nereye dağıldı böyleffestinalente de üyeliği kapatmış
Hiç denemedim yok erken kaldırayım yatırayım falan. Gazından yada altına yaptığından vs normalden erken uyansa bir sonraki uykuya kadar asla mutlu edemiyorum. Mutlu olmadığı gibide uykuya da geçemiyor.. Öyle instadaki gibi olmuyor..Ama çok yoruldum... Anca düzene giriyoruz gibi diye düşünüyorum mutlaka birşeyi değişiyor.. Böyle böyle büyüyecekler...Ben çok yıprattım bi ara kendimi instagramdaki uyku eğitimcileri yüzünden
+1Bebeklerden fırsat bulamıyorum eskisi gibi ama festi haber vermeden gitmez bence
Sabah erkem uyandır gece erken yatır uyansa da alma falan hıkaye hep. Sabh uyusa uyandırmam uykusu gelmeden de asla uyutamam. Uyanınca sıkıyorsa alma. Etını koparmıs gıbı aglar.Ben çok yıprattım bi ara kendimi instagramdaki uyku eğitimcileri yüzünden
Tutmak istiyordum ama tutamam galıba. Sımdı bıle ıcım ezılıyor dayanamam a zaar. Bıde sahur ısı zor. Zaten cok uyanıyor uyusada uyusam dıye bakıyorumGüzel anneler oruç tutmayı düşünüyor musunuz benim bebiş ek gıda ama yinede hep memede kızımda da tutmamistim sanırım şimdi de tutamam
Oruç tutmayan halim bile ayakta duramıyor tutarsam nolur bilmem o yuzden tutmayacağım bu yılGüzel anneler oruç tutmayı düşünüyor musunuz benim bebiş ek gıda ama yinede hep memede kızımda da tutmamistim sanırım şimdi de tutamam
Kızlar herkes nereye dağıldı böyleffestinalente de üyeliği kapatmış
Güzel anneler oruç tutmayı düşünüyor musunuz benim bebiş ek gıda ama yinede hep memede kızımda da tutmamistim sanırım şimdi de tutamam
Hahhaha parayı nereye harcayacaklarını şaşırmışlarBu gönderiyi paylaşmak için girmiştim, Festimm in üyelik kapatmasına çok şaşırdım, yine de paylaşmış olayım ama
Neyi kutlayacaklarına şaşırdı millet
Bugun ben de görünce videoyu hadi kadın aklına koydu yapcam dedi eşini şuna nasıl ikna ettiBu gönderiyi paylaşmak için girmiştim, Festimm in üyelik kapatmasına çok şaşırdım, yine de paylaşmış olayım ama
Neyi kutlayacaklarına şaşırdı millet