2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Maşallah diyelim kuzuya bizim 9.ayda aşı var dediler canım

Benimde kızım 9. Ayda oldu diye hatırlıyorum tam 2022 de çıkmıştı sanki bu olay

günaydınlar kızlar bizimkinin yüzü kuruyor temiz içerikli yüz kremi ne önebilirsiniz
Merhaba biz geçtiğimiz ay cildiye doktoruna gittik özelde bilgili bir kadındı cihazla bebeğimin yüzündeki yaraya baktı mantar değil egzama dedi. Cildi nemlendirin sıksik Mustelanin stelapia atopik ciltler için yüz kremi ile nemlendirin dedi. Kendi çocuklarına da kullanıyormuş ve doçent bu doktor.

Aşı konuşulmuş. Ben aşıları e nabızdan takip ediyorum. Sağlık bakanlığının uyguladığı aşıların takvimi var orada.

Bende o kremi kullanıyorum neredeyse doğdu doğalı çok memnunum

Bakın ne buldum kızlar doktorun dediği gibi ilk bebeğimi izole gibi yedirdim içirdim şimdi yediğimiz yemekleri yemiyor
Ben de böyle düşünüyorum hiç özel tarif birşeybile yapmadm biz ne yiyorsak aynısının tuzsuzunu yediriyorum bana da rahatlık oluyor

Bakın ne buldum kızlar doktorun dediği gibi ilk bebeğimi izole gibi yedirdim içirdim şimdi yediğimiz yemekleri yemiyor
Bende ozellıkle yapmıyorum. Bır tek meyve purelerını yapıyorum. Kahvaltı gıbı gıttıgın yerlerde de rahatlık olıyor. Hazr cıkarıp yedırmesı. Sıfır tuzlu agzına sokmuyor bızımkıde

Maşallah canım benim bebe de sağa sola hiç dönmez işine gelirse 5.ayda destekli oturdu şimdi 6 aylık desteksiz oturuyor dönme işi bizde de yok kendi rahat düşmeden oturabiliyor

Kızlar nezle oldum burnum sar sar akıyo. Bebısten gecti bana da onunda burnu aynı
Bn aferım kullanıyırum. Bebişinde soguk algınlıgı ılacı var evde. Bn içtigım için ona surup vermesem faydası olur mukı
Salgın cok hastaneye gıtmek hiç istemıyorım. Tek burun akıntısı var zaten bebişte

Bebeğinin soğuk algınlığı ilacı var ise ben ona da ver derim, çünkü benim kızım hasta olunca ablam ver demişti ben acaba geçer mi diye 2 gün bekleyeyim dedim sonra da doktora götürdüm doktor hem soğuk algınlığı ilacı hem de antibiyotik başladı, ilerlemeden baştan önlem almak mantıklı geliyor artık yoksa antibiyotiğe kadar gidiyor bebeklerde süreç hızlıca

Asi kartına bende baktım yok 12 ay aile hekimliği gel dedi 9 ayda

Bence 12.aya aldılar bu aşıyı. Çünkü ben ısrarla sordum 1 yaşına kadar yok dedi ama arayınca soracağım size de yazarım

Selam güzel anneler.. Benim oğlum hala kucakta.. Asla yatıramıyorum. Oyuncak vs dikkatini çekmiyor. Gecede hala çok sık uyanıyor.. Sizde durumlar nasıl.. Ek gıdada yalan oldu bizde yemiyor..

Selam güzel anneler.. Benim oğlum hala kucakta.. Asla yatıramıyorum. Oyuncak vs dikkatini çekmiyor. Gecede hala çok sık uyanıyor.. Sizde durumlar nasıl.. Ek gıdada yalan oldu bizde yemiyor..
Bizim oğlanda çok kucakçıydı ayakta dikilmemizi isterdi hep 4 ayda kaynanamlarda kaldım bir ay ilgi çok olunca mı ya da olacağı mı vardı bilmiyorum kucağı unuttu çok şükür arada bi geliyorlar ama çok değil. Saat başı uyanmak tüm hızıyla devam ediyor bazen 2 saati buluyor nadirde olsa bir haftadır hasta uyku olayı da düzeliyor gibiydi üstüne bir de dişi çıktı eskiye döndük. Yoğurdu çok seviyordu bir haftadır burnunu temizlemekten sıkıldığı için ağız olsun burun olsun bir şey yaklaştırtmıyor ek gıda da başa döndük kısaca hastalık bizi bitirdi

Artık kaç saat aç kalilar gece 2 gündür mama içmiyor gunduzde dahil zorla arada belki sürekli ne yedirecez biz minnoşa ben kahvaltı mama meyve mama çorba mama yoğurt mama şeklinde gidiyorduk dişte başladı sanırım sürekli elimizi kapıp ağzına götürüyor tek sevdiği o şuan

Vla en sevmedıgım sey hastalık oda bıtmedı gıttı
Bız yerlerde tur atıyoruz. Oyuncaklara hasta kendısı. Ek gıda sevdı ama sıfır tuzsuz agzına surmuyır

Bnmki de kucağı çok seviyor ama Oturmayı öğrenmesiyle yarım saat falan oyalamaya başladım oturup oynamayı seviyor örümceğe çok karşıydım ama zorlanmaya devam edersem belki günde yarım saati geçmeyecek şekilde örümcek denerim

Gece çok sık uyanıyor beşe kadar saat başı uyanıyor beşten sonra çok zor dalıyor nerdeyse 20 dk bir sallıyorum
Ek gıdada sevdiği şeyleri yiyor zaten acele etme hâlâ tadım aylarındayız yavaş yavaş alışacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…