2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim bebişler yine hastalandı etrafımda hasta da yok nerden kapiyorlar anlamış değilim bana bulaşmaması umuduyla🤲

Benimkinin burnu çok akmıyor ama tıkanacak gibi sümüklü sürekli yıkıyorum, aşıdan sonra bir sarstı yavrumu zaten sonrasında da grip gibi birşey oldu.
İnşallah hızlı atlatırsınız sana da gelmez

Şu saat oldu uyuyamadı daha bir ağlıyor derdi ne anlamadım son çare hastahaneye mi götürsem diyorum bu tarz konularda da arabaya binince çocuk normale dönüyor
Diş mi desem dişte yok daha iki gecedir huy edindi çok acayip derecede ağlıyor sanki etini kesiyorlar
Sizlerde durum nasıl atak vs mi acaba anlam veremedim

Benimki sadece saç değil birde emzirirken yüzümü tırmalamak istiyor, azimle dudağımı yanağımı çekiştirip tırmalıyor 🤕
Sac, yuz, gogus heryerım cımcık dolu. Arada agzımın içne sokup dişimi cekıyo. Öle garıp bısey oldu. Agzımı kapayınca aglıyo ılla acılıp o el sokulacak.
Şu saat oldu uyuyamadı daha bir ağlıyor derdi ne anlamadım son çare hastahaneye mi götürsem diyorum bu tarz konularda da arabaya binince çocuk normale dönüyor
Diş mi desem dişte yok daha iki gecedir huy edindi çok acayip derecede ağlıyor sanki etini kesiyorlar
Bızds de aynı durum. Uyku yoktu zaten şimdi hepten yok. Uykuya gecıs zorlandı. Uykuya gecse devamı yok. Uyumasa uyuymadım huysuzlugu var. Kucaga alsan gezdır dıyo. Yere koysan ortalık kurcalamak istıyo. Banyoya soksan cıkıyom dıye aglıyo. Basta da gırıyom dıye
Altını kapatsan kapıyom dıye acsan acıyom dıyr.... Bu boyle gıder. 1 haftadır cekılmez bkr adam oldu.
Huysuz nalet sevımsız😂😂

Benimki onu bir kaç gündür sabah saatlerinde yapıyor, gözünden yaşlar geliyor, bas bas bağırıyor. Dişten diye düşündüm ama hala çıkmadı dişi.

Calpol falan verseydin canım şimdi nasıl

Sac, yuz, gogus heryerım cımcık dolu. Arada agzımın içne sokup dişimi cekıyo. Öle garıp bısey oldu. Agzımı kapayınca aglıyo ılla acılıp o el sokulacak.

Bızds de aynı durum. Uyku yoktu zaten şimdi hepten yok. Uykuya gecıs zorlandı. Uykuya gecse devamı yok. Uyumasa uyuymadım huysuzlugu var. Kucaga alsan gezdır dıyo. Yere koysan ortalık kurcalamak istıyo. Banyoya soksan cıkıyom dıye aglıyo. Basta da gırıyom dıye
Altını kapatsan kapıyom dıye acsan acıyom dıyr.... Bu boyle gıder. 1 haftadır cekılmez bkr adam oldu.
Huysuz nalet sevımsız😂😂

Benimki onu bir kaç gündür sabah saatlerinde yapıyor, gözünden yaşlar geliyor, bas bas bağırıyor. Dişten diye düşündüm ama hala çıkmadı dişi.
Umarım huy edinmezler ya çok zor fena ağlıyor

Güzel anneler oruç tutmayı düşünüyor musunuz benim bebiş ek gıda ama yinede hep memede kızımda da tutmamistim sanırım şimdi de tutamam
Allah nasip ederse ben de acemianne gibi yapacağım, deneyeceğim. Takatsiz kalınırsa daha sonra kazası yapılabilir şeklinde ruhsat verilmiş biz hanımlara elhamdülillah 💖
Sen de bir denersin canım
Bizimde bu dört beş gündür ağlama ve huysuzluk hali var anlam veremedim , diş bizim hic belirti yok
Uykusu geldiğinde çok ağlıyor, sallıyorum ağlıyor. Kundak yapıyorum ağlıyor açıyorum uykusu açılıyor iyice zaman kaybediyoruz derken bugün bir cesaret kundaksiz ayağımda salladım elhamdülillah uyudu 😌

Huysuz nalet sevımsız😂😂
Ay bende bir bizimki böyle agiz içiyle oynuyor. Derdim dis etkerimi tırnaklayinca çığlık kopuyor emmeyi bırakınca ucuna bakıp bakip birde öyle yapıyor yapma diyorum gülüp yine aynısını yapıyor dalga geciyor ben bu yha kucağımda tutarken de kolumu kazıyor resmen tırnak kestim allahtan bir şekilde mandalla oynarken değilse bizim yuz meme mahalle sokakları gibi dağıldı çizgiler

Ay bende bir bizimki böyle agiz içiyle oynuyor. Derdim dis etkerimi tırnaklayinca çığlık kopuyor emmeyi bırakınca ucuna bakıp bakip birde öyle yapıyor yapma diyorum gülüp yine aynısını yapıyor dalga geciyor ben bu yha kucağımda tutarken de kolumu kazıyor resmen tırnak kestim allahtan bir şekilde mandalla oynarken değilse bizim yuz meme mahalle sokakları gibi dağıldı çizgiler
Cok fena bunlar. Uyku yok huysuzluk cok
Atak matak bahane. Agustos lulat bolr garantı

X