2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Uyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?
Ben bunu kullanıyorum cnm doğduğundan beri yanında yüzü kapansada muslin kumaş makinede yıkıyorum ütülüyorum içime de siniyor

Eklentiler

• Screenshot_20240211_231227_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240211_231227_Trendyol.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20240211_231647_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240211_231647_WhatsApp.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 90
Kızlarr selam 🥰😍 herkesler iyidir inşallah. Ya ben diyetisyene gidiyordum ama iradem yok 🤣 9 kg fazlam var gebelik öncesine göre . Sizde durumlar nasıl 🙈🙈 hotmom olacaktım fatmom oldum 🤣🤣
Ben de diyetisyene gidiyorum 2. haftam bitiyor canım bi de spora başladım, şu an 8 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Arada kaçamaklar yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim 2 haftada. Canım inanılmaz şekilde tatlı çekiyor, onu bi türlü sıfırlayamadım, Nutella kalp ben 🫠

Ben de diyetisyene gidiyorum 2. haftam bitiyor canım bi de spora başladım, şu an 8 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Arada kaçamaklar yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim 2 haftada. Canım inanılmaz şekilde tatlı çekiyor, onu bi türlü sıfırlayamadım, Nutella kalp ben 🫠
Ay hamileyken hiç yiyemedim o mutluluktan mahrum kaldım gjjkk

Nasıl alıştırdın canım ben yeni vericem, uyku arkadaşını verince yatma vakti olduğunu anlıyor mu?

Sadece yattığı yerde görmesi ce oynaması lazım ki uykuyla ilişkilendirsin. Onu bebeğinin yanına getirmeyeceksin, bebeğini onun yanına götüreceksin. Önce gözlemle uyurken neyi seviyor? Ben o adımı atlamışım o yüzden tekrar başa sardık. Her uykusunda mutlaka oyuncağını koy canım. Birde ilk zamanlar uykuya dalmaya yakın ver sonra yatağa girdiği gibi verirsin.

Sadece yattığı yerde görmesi ce oynaması lazım ki uykuyla ilişkilendirsin. Onu bebeğinin yanına getirmeyeceksin, bebeğini onun yanına götüreceksin. Önce gözlemle uyurken neyi seviyor? Ben o adımı atlamışım o yüzden tekrar başa sardık. Her uykusunda mutlaka oyuncağını koy canım. Birde ilk zamanlar uykuya dalmaya yakın ver sonra yatağa girdiği gibi verirsin.
Uyurken neyi mi seviyor memeyi tabii ki 🤣 emzirirken aramıza koyuyorum emerken oynuyor, bi de sadece yatakta tutuyorum ama gece vermiyorum henüz. Sallayarak uyuttuğumuz için uyku arkadaşını nasıl verebiliriz ki sallarken uykuya dalıyor 🤔

Nasıl alıştırdın canım ben yeni vericem, uyku arkadaşını verince yatma vakti olduğunu anlıyor mu?
Doğduğundan beri yanında cnm ben alıştırmayın uykusu geldiğinde yanında zaten alıyor gunduzse bazen kulakları ile gözleri kapatıyor ya da annem uyutacaginda kollarının arasına veriyor ben memnunum

Ay hamileyken hiç yiyemedim o mutluluktan mahrum kaldım gjjkk
Hamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?
Uyku arkadaşı olmalı mı?

Hamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?

Uyku arkadaşı olmalı mı?

Ben işitme testinin şekerle tiroidle bağlantılı olduğunu bilmiyordum ama bulut kuvöze girdiği için 6. ayında işitme testini geçse bile bera testi önermişler onu yaptırcaz. Senin kasteddiğin test bera mı?

Anne ve bebeğin kendi tercihi canım olmalı veya olmamalı denilmesi doğru değil.

Uyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?
Ben çok küçükken başladım. Uykusu geldiği anlarda mayııştığında onu görebileceği yerlere koyuyordum sonra koluna sıkıştırmaya başladım. Bi ara hatta muhteşem uyudu emzik+uyku arkadaşı pat gidiyordu. Geceleri geri elinden alıyordum uyuduğunda. 4. Ay uyku gerilemesi bunu bozdu. Şimdi bazen istiyor bazen istemiyor. Gündüz uykusu da azaldı zaten. Yine de bazı rutinlere göre uygulaması daha kolay. Denenebilir.

X