- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.781
Kuzum öksürük var şimdide bir bitmiyor
Canım kuru dut çayı iç sen Umut balıma da geçsin emziriyorsan. Emzirmiyorsan da sırta ve gögse katı sabunlu havlu koy derler bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum öksürük var şimdide bir bitmiyor
Kızlarr selam herkesler iyidir inşallah. Ya ben diyetisyene gidiyordum ama iradem yok 9 kg fazlam var gebelik öncesine göre . Sizde durumlar nasıl hotmom olacaktım fatmom oldum
Ben bunu kullanıyorum cnm doğduğundan beri yanında yüzü kapansada muslin kumaş makinede yıkıyorum ütülüyorum içime de siniyorUyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?
Doğum öncesi kilomla benimde 9 kilo normalde kiloluyum totalde bakarsan en az 18 kilo vermem lazimKızlarr selam herkesler iyidir inşallah. Ya ben diyetisyene gidiyordum ama iradem yok 9 kg fazlam var gebelik öncesine göre . Sizde durumlar nasıl hotmom olacaktım fatmom oldum
Ben de diyetisyene gidiyorum 2. haftam bitiyor canım bi de spora başladım, şu an 8 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Arada kaçamaklar yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim 2 haftada. Canım inanılmaz şekilde tatlı çekiyor, onu bi türlü sıfırlayamadım, Nutella kalp benKızlarr selam herkesler iyidir inşallah. Ya ben diyetisyene gidiyordum ama iradem yok 9 kg fazlam var gebelik öncesine göre . Sizde durumlar nasıl hotmom olacaktım fatmom oldum
Nasıl alıştırdın canım ben yeni vericem, uyku arkadaşını verince yatma vakti olduğunu anlıyor mu?Ben bunu kullanıyorum cnm doğduğundan beri yanında yüzü kapansada muslin kumaş makinede yıkıyorum ütülüyorum içime de siniyor
Ay hamileyken hiç yiyemedim o mutluluktan mahrum kaldım gjjkkBen de diyetisyene gidiyorum 2. haftam bitiyor canım bi de spora başladım, şu an 8 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Arada kaçamaklar yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim 2 haftada. Canım inanılmaz şekilde tatlı çekiyor, onu bi türlü sıfırlayamadım, Nutella kalp ben
Hamileyken de yedim valla, şeker çıktıktan sonra bile yedim tatlı konusunda iradem yokAy hamileyken hiç yiyemedim o mutluluktan mahrum kaldım gjjkk
Nasıl alıştırdın canım ben yeni vericem, uyku arkadaşını verince yatma vakti olduğunu anlıyor mu?
Hamileyken de yedim valla, şeker çıktıktan sonra bile yedim tatlı konusunda iradem yok
Uyurken neyi mi seviyor memeyi tabii ki emzirirken aramıza koyuyorum emerken oynuyor, bi de sadece yatakta tutuyorum ama gece vermiyorum henüz. Sallayarak uyuttuğumuz için uyku arkadaşını nasıl verebiliriz ki sallarken uykuya dalıyorSadece yattığı yerde görmesi ce oynaması lazım ki uykuyla ilişkilendirsin. Onu bebeğinin yanına getirmeyeceksin, bebeğini onun yanına götüreceksin. Önce gözlemle uyurken neyi seviyor? Ben o adımı atlamışım o yüzden tekrar başa sardık. Her uykusunda mutlaka oyuncağını koy canım. Birde ilk zamanlar uykuya dalmaya yakın ver sonra yatağa girdiği gibi verirsin.
Uyurken neyi mi seviyor memeyi tabii ki emzirirken aramıza koyuyorum emerken oynuyor, bi de sadece yatakta tutuyorum ama gece vermiyorum henüz. Sallayarak uyuttuğumuz için uyku arkadaşını nasıl verebiliriz ki sallarken uykuya dalıyor
Nutella çok muhteşem bi şey gerçektenOh şifa olsun
Bende tatlı sevmem ama nutellayı severim farklı birşey gerçekten
Ayakta uyumuyor artık kucakta sallıyoruzBacakta mı kolda mı
Doğduğundan beri yanında cnm ben alıştırmayın uykusu geldiğinde yanında zaten alıyor gunduzse bazen kulakları ile gözleri kapatıyor ya da annem uyutacaginda kollarının arasına veriyor ben memnunumNasıl alıştırdın canım ben yeni vericem, uyku arkadaşını verince yatma vakti olduğunu anlıyor mu?
Hamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?Ay hamileyken hiç yiyemedim o mutluluktan mahrum kaldım gjjkk
Uyku arkadaşı olmalı mı?Sadece yattığı yerde görmesi ce oynaması lazım ki uykuyla ilişkilendirsin. Onu bebeğinin yanına getirmeyeceksin, bebeğini onun yanına götüreceksin. Önce gözlemle uyurken neyi seviyor? Ben o adımı atlamışım o yüzden tekrar başa sardık. Her uykusunda mutlaka oyuncağını koy canım. Birde ilk zamanlar uykuya dalmaya yakın ver sonra yatağa girdiği gibi verirsin.
Hamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?
Uyku arkadaşı olmalı mı?
Ben çok küçükken başladım. Uykusu geldiği anlarda mayııştığında onu görebileceği yerlere koyuyordum sonra koluna sıkıştırmaya başladım. Bi ara hatta muhteşem uyudu emzik+uyku arkadaşı pat gidiyordu. Geceleri geri elinden alıyordum uyuduğunda. 4. Ay uyku gerilemesi bunu bozdu. Şimdi bazen istiyor bazen istemiyor. Gündüz uykusu da azaldı zaten. Yine de bazı rutinlere göre uygulaması daha kolay. Denenebilir.Uyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?