2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar nasılsınız bu seferde ben ateşlendim çok hafif boğazım da var sanki birşeyler
Parolda başka ne yapabilirim

Bende sabah akşam parol içmiştim parol beni terletiyordu sonrasında da ateşimi düşürüyordu, birde sürekli eşim meyve tabağı yapmıştı, bol bol ılık sıcak birşeyler içmiştim ve sürekli burnumu açıyordum, çok geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallah (ben hasta olunca bebeğim hasta değildi maske takıp bol bol emzirmiştim, sütümüz ile bebeğe antikor geçiyor diye okumuştum bir yerde bol bol emzir devam et) Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun ikinizede canım.
Ben calpol içmiştim ve içebilirsen zencefil zerdeçal tarçınlı ballı süt. Yada direkt ballı karışımını yapıp ye.
Deneyim cnm çok sağol

Bende sabah akşam parol içmiştim parol beni terletiyordu sonrasında da ateşimi düşürüyordu, birde sürekli eşim meyve tabağı yapmıştı, bol bol ılık sıcak birşeyler içmiştim ve sürekli burnumu açıyordum, çok geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallah (ben hasta olunca bebeğim hasta değildi maske takıp bol bol emzirmiştim, sütümüz ile bebeğe antikor geçiyor diye okumuştum bir yerde bol bol emzir devam et) Rabbim şifa versin
İştahım baya kesildi meyveye yüklemeyim parol beni de sabah baya terletti iyi geldi

Sütten olabilir cnm uyku ilacı niye verdi ki ondan da olabilir bizimkide oldu antibiyotik 1 2 ilaç verdi çocuk doktor sor bizimki meme emmiyor ek gıda ve mama veriyoruz artık daha çabuk acıkıyor 4 saat 1 mama veriyordum 3 saatte acıkıyor doymuyordur doktor sor belki akşam sadece ver diyebilir
Tamam canım teşekkür ederim bende bilmiyorum niye yazdığını

Günlük çişli bez sayısına baktın mı? Emzirmenin sonunda ağlıyorsa gaz olabilir artık büyük olsa da bazen çıkaramayabiliyorlar. Ya da diş dönemi olabilir . Uyku ilacı alışkanlık yapmış olabilir o desteği arıyordur dalabilmek için keşke hiç başlamasaymışsın
Ek gıda tadımlarına 5.ay başlatmıştm ben ek gıda deneyebilirsin
Çişli bezi normal gibi
Çok kaşınıyor evet ama daha çok var gibime geliyor kızımda böyleydi
Bende bilmiyordum uyku ilacı olduğunu bi akrabam diyince öğrendim
Evet doktora sorup ek gıdaya belki başlarım denerim

Arkadaşlar merhaba bebeğim 5 ay 10 günlük ben İlk defa dün adet olmuşum normal mi kızlar sütde azalma olabilir mi bebeğim emmeyi seviyor o yüzden sordum 😕

Teşekkür ederim, gerçekten annelik çok zor. Çocuğum iyi mi kötü mü normal mi diye sürekli hareketlerine bakıyorum, belki de biraz salmam lazım. Herşey allahtan ama gelde bunu anne yüreğine anlat😔 ben aslında google dan ne zaman alkış yapar diye aratmıştım direk otizm çıktı ve şok oldum yani daha küçük belli de olmaz. Adını söylediğinde bakıyor benimle iletişimi de iyi ama derler ya sinek küçük mide bulandırır diye tam öyle oldu , otizm i okudum kötü oldum. Otizm de olabilir tabii Allahtan geldimi her şey kabulümüz. Tekrar teşekkür ederim yorumun için❤️🌸

Ama alkışlamak bir yetenek ve elbet alkış yapacak tüm çocuklar. Ne kadar güzel bebeğiniz bir yetkinlik kazanmış buna sevinin, tadını çıkartın. Benim oğlum da parmaklarını sayıyor mesela ellerini çok inceliyor ki buda bir otizm belirtisi aslında ellerle çok ilgilenmek. Ama ilgilenecek tabii ki keşfediyor. Daha çok erken kendinizi üzmeyin.

kızlar benimki sürekli böyle yatmak istiyor boynu beli agrıcak diye sürekli düzeltiyoyurm böyle dursa sorun olurmu
Benim kızımda böyle yatıyor sırtı agrimistir 5 aydır sırt üstünde yatmaktan. 😁 Ben cevirmiyorum kendisi istediği gibi dönüyor zaten böyle daha rahat ediyor olmalı

Bebeğim 6 aylık olmak üzere alkış yapıyor ama internetten tesadüfen bakmıştım otizm tarzı şeyler okudum sizin bebekler de yapıyor mu ? Çok kafama taktım . Doktora gitmemize de 10 günden fazla var içim içimi yiyo😔😔😔
YouTube da videolar var nasıl anlaşılır açıkça anlatmışlar örneklerle hemde ay ay. Sizinki alkış yapmayı keşfetmiş akıllı bir bıdık telaşlanmayin 😉

Kızlar nasılsınız bu seferde ben ateşlendim çok hafif boğazım da var sanki birşeyler
Parolda başka ne yapabilirim
Pastil bak emziren kullanabiliyormu boğaz pispis i falan bi araştır canım olmadı sağlık ocağına git bi hafiften yazdir ilaç ilerlemesin . Doğal yollarda geçmiyor artık şimdi ki hastalıklar

kızlar birşey sormak istiyorum oğlum beş aylık zaten ortalama herkesin bebeği aynı yaşta burada oğlum üç gündür filan akşamları hep çok sık uyanıyor ağlıyor geri memede veya sallayarak uyutuyorum bir hafta öncede sünnet oldu uyku ilacı yazdıydı doktor onunla birlikte ağrı kesici veriyordum günlük ne zaman onu kestim uyku sorunu yaşamaya başladı gibi ama sütümde azaldı doymuyor mu diye düşünüyorum veya atak döneminde mi ilaçları bıraktım diye mi zorluk çekiyor anlamadım mamada vermek istemiyorum şimdi doktora gidince doktor kilosu iyi diyor mamaya başlaman saçma olur diyor haklı ama doymuyor gibimede geliyor anlamadım . Emzirince memede ağlıyor süt mü gelmiyor diyorum ama sıkıncada geliyor sütüm anlamadım başta ağlamıyor sonrasında ağlıyor süt az yavaş gelmeye başlayıncada sinir oluyor gibi bilemedim sorun ne diye bunu yaşayan var mı ? Biraz karışık oldu gibi anlatımım ama inşallah anlarsınız.
Diş dönemine girmiş olabilir canım yada o verigin ilaca alıştı bir sure daha bak bakalım keşke hic girismeseydin o ilaca

Lcw bir kazak qldim kalın güzel bir beden bakim dedim 9 12 kalıp göre cok degisiyor almayalım diyoruz indirimde görünce alıyoruz
ayyy kesinlikle öyle almayınca aklim kalıyor içime dert oluyor 😒 huyum mu değişti yeni bi alışkanlık mı bilemedim,

Geçmiş olsun canım balın içine sarımsak rendele ye antibiyotik etkisi yapıyor
Ben onu yapıyordum cnm iyi getirdin aklıma hemen yapayım ben biraz limonda sıkıyorum 🩷🩷
Vizeci06 Vizeci06 geçmiş olsun canım. Hep söylerim kaya tuzşu suyla burun temizliği. En azından çok kötü olmanı engeller.
Sağol cnm 🩷 Burnum akıntım hiç yok boğazım hafif kuru sadece yapayım yinede cnm belirli bir ölçüsü var mı
Pastil bak emziren kullanabiliyormu boğaz pispis i falan bi araştır canım olmadı sağlık ocağına git bi hafiften yazdir ilaç ilerlemesin . Doğal yollarda geçmiyor artık şimdi ki hastalıklar
Vermiyor bizim sağlık ocağı paroldan başka birşey pastili eczacı da önermedi emziriyorum diye
Sirkeli su ile gargara yapabilirsen o da iyi gelir canim
Sağol cnm🩷
Çok gecmıs olsun sımdı nasıl oldunn a
Sağol cnm🩷 Sabahlara kadar vücut ağrısından ateşten uyuyamıyorum neredeyse 4 saatte bir parol aldım en son sabah 6 da içtim biraz terletti uyumuşum

Ben onu yapıyordum cnm iyi getirdin aklıma hemen yapayım ben biraz limonda sıkıyorum 🩷🩷

Sağol cnm 🩷 Burnum akıntım hiç yok boğazım hafif kuru sadece yapayım yinede cnm belirli bir ölçüsü var mı

Vermiyor bizim sağlık ocağı paroldan başka birşey pastili eczacı da önermedi emziriyorum diye

Sağol cnm🩷

Sağol cnm🩷 Sabahlara kadar vücut ağrısından ateşten uyuyamıyorum neredeyse 4 saatte bir parol aldım en son sabah 6 da içtim biraz terletti uyumuşum

Canım kovid geçiriyor olabilirsin benim de böyleydi 😢 ben 1 bardak suya 1 yk yapıyorum. Ama kafama göre illa bu olcak değil.

X