- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.741
Tup bebek dahi olsa hesaplarken sata gore hesaplamamiz gerektigini biliyorum transfer tarihinde onde gorundugu icin bebegi gormeyince telas yapmamiz normal sata gore hesaplayinTüp bebek merkezinde yok canim, her yer kapaniyor maalesef burda simdi noel dolayisiyla.. 2 ocakta var kadin doktorumda, tüp bebek merkezindeki taa 9unda o daha da gec.. ya da baska bir ihtimal daha var hastaneye gitmek. Onda da agrim var falan dersem öyle bakiyolar2 ocakta 7+4 oluyor transfer tarihine göre, doktoruma göre de 7+2. 7. haftadan önce gitmem mantikli olur mu sence ?Evet cok haklisin canim her bebek kendine özel, belkii de bebegim süpriz yapicaktir buna inanmak istiyorum
Sata göre de ayni cikiyor canim benim ilginc bi sekildeTup bebek dahi olsa hesaplarken sata gore hesaplamamiz gerektigini biliyorum transfer tarihinde onde gorundugu icin bebegi gormeyince telas yapmamiz normal sata gore hesaplayin
Eşim sağlık ocağına kan verdikten sonra hastaneye gidelim dedi kardeşim:) ben gidip kan testi yaptırmadım şimdilik randevuyu iptal ettik inşallah gittiğimde ben size kesin yazacağımTamam canım bana kesin yazarmisin
Teşekkür ederim cevabınız içinMedicalparka gidiyorum ben batıkentte
Teşekkür ederim. Doktora sormadım unuttum fakat çevremde ki herkes ilk haftalarda değişiklik gösterebilir endişe etme dedi. O yüzden küçük ya da büyük görünürse ultrasonda korkmamak lazımmış.
Canım hafif ağrılar normal ama aşırı ağrı olursa gel demişti dr önceki gebeliğimde, bence bi dr ara sor için rahat etsinKızlar bütün gece çok şiddetli bir bel ağrısı başladı.. adet sökülcekmiş gibi olan ağrı.. ama baya şiddetli yataktan kalkamıyorum şuan. Var mı böyle yaşayan?
Teşekkür ederim canım çok sağolEşim sağlık ocağına kan verdikten sonra hastaneye gidelim dedi kardeşim:) ben gidip kan testi yaptırmadım şimdilik randevuyu iptal ettik inşallah gittiğimde ben size kesin yazacağım
Teşekkür ederim cevabınız için
Inşallah canımBenimki de 4 ocak umarım bebeği görürüz bu gittiğimde tek istediğim o..
Adet döneminde agrı vs olabiliyor ama bu kadar şiddetli mi bilmiyorum bende de var ama minimal düzeyde sancıKızlar bütün gece çok şiddetli bir bel ağrısı başladı.. adet sökülcekmiş gibi olan ağrı.. ama baya şiddetli yataktan kalkamıyorum şuan. Var mı böyle yaşayan?
Aynı sey canim ikinizinde,daha once okumustum torch bir kaç virüs demek-Toxoplazma,Rubella, Cytomegalovirus, Herpes simpleks virüsü.torch yaptircam ben cnm sali gunune randvu aldm. devlette yaptircam. toxoplasmayla iliskili galiba benim.yaptircagm test ayni anlamlara geliyo saniriim birlestirilmis ismi yani torch. doktorum yapman gerekiyor dedi. kan tahlilleri disinda olmasi gerekirmis
Bana bu testlerden yapın hiç demedilerAynı sey canim ikinizinde,daha once okumustum torch bir kaç virüs demek-Toxoplazma,Rubella, Cytomegalovirus, Herpes simpleks virüsü.
Banada şimdilik bisey demedi,bilmiyorumBana bu testlerden yapın hiç demediler
Üşütmüş olabilirsinKızlar birşey soracam idrardan sonra çok ağrım oluyor neden acaba
Bilmiyorumki canım napmam lazimÜşütmüş olabilirsin
Bu testler gebelik oluştuktan sonra hekiminiz genel gebelik kan taraman yapıldı mı dedi bana, önce sağlık ocağında yapıldı sağlık ocağı sonuçları e nabıza düşmeyince normal takip eden doktorum da ayrı istedi, gebelik rutin kan tahlillerinde istenmişti bu testler bende hatta igg ile igm diye değerler var onlar pozitif panik olmuştum meğer onların pozitif olması önceden hastalık geçirdiğim bağışıklığım oldugu anlamına geliyormuşBana bu testlerden yapın hiç demediler
Sağol canim haber ettiğin için çok şükür yaa sanırım bende de öyle yanma yok çünkü idrae yaparken demek ki yerleşme ağrısı zaten enfeksiyonada benziyor yazıyordu internette hepEnfeksiyon değilmiş şükür canım yerleşme ağrısı sanirim
Evet canım bebek sağlığı için bu testlerin önemli olduğunu duymuştum ben gebelik öncesi kontrol için gitmiştim baya öncesinde, bu testlerle smear ve normal kan değerlerimi istedi devlet hastanesinde doktor. İlk gebelik muayenemde de tekrar istedi hatta bu yazdıklarınızı bakılması lazım yani yaptırmayan varsa gidip sorsun doktorunaKızlar toxoplazma, rubella, elisa gibi testleri yaptıran varmı??
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama (ifade şekilleri yıllara göre değişmediyse) benim bildiğim negatif çıkması bu hastalıklara bağışıklığınızin olmadığı için çiğ ete filan dokunurken dikkatli olmanız gerektiği. İlk çocukta bana öyle denmişti en azındanÇıkmış sonuçlar ya sorun yok demek sanırım
Canım nasıl oldun biraz daha iyi misin? Doktoruna ulaşma şansın varsa bi sorsan merak ettim seni.Kızlar bütün gece çok şiddetli bir bel ağrısı başladı.. adet sökülcekmiş gibi olan ağrı.. ama baya şiddetli yataktan kalkamıyorum şuan. Var mı böyle yaşayan?
Az su içince bende de yaparken yanma oluyo içtiğimiz suya dikkat etmek gerekiyo gerçekten. Yeterince içince geçiyo bi dene istersen sendeKızlar birşey soracam idrardan sonra çok ağrım oluyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?