• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Nasılsınız hanımlar görüşmeyeli Mete nin iştah tamamen gitti maalesef kansızlık var ama ilaçla değil yeme ile tedavi etmeye çalışıyorlar bu da pek mümkün değil hayırlısı bakalım
Anne olarak ben çok yıpranmış durumdayım hiç yaşamadığım sağlık sorunları yaşıyorum en basiti panik atak 😂😂 hayatımda hiç yaşamamıştım sağolsunlar artık onu da yaşıyorum hafif bir ilaç verildi ama pek kullanmak istemiyorum
Yeni bir rahatsizlikta sanırım mesanede cuma sistoskopi gireceğim off Rabbim sağlığımızı korusun öpüyorum sizleri
Okullar açıldı mutluyum vallaha evde hir gür patir kütür asıriydi islerden tatilde yapamadık hafta sonunu degerlendircez bizde artık anca ki anca yani

Nasılsınız hanımlar görüşmeyeli Mete nin iştah tamamen gitti maalesef kansızlık var ama ilaçla değil yeme ile tedavi etmeye çalışıyorlar bu da pek mümkün değil hayırlısı bakalım
Anne olarak ben çok yıpranmış durumdayım hiç yaşamadığım sağlık sorunları yaşıyorum en basiti panik atak 😂😂 hayatımda hiç yaşamamıştım sağolsunlar artık onu da yaşıyorum hafif bir ilaç verildi ama pek kullanmak istemiyorum
Yeni bir rahatsizlikta sanırım mesanede cuma sistoskopi gireceğim off Rabbim sağlığımızı korusun öpüyorum sizleri
Çocuk işi kolay iş değil ya tek olsada çoğul olsada tekken dhaa kolay da çoğaldıkça bakımı ilgisi herşeyi artıyor çocukları büyütmek ilk bizim sağlığımız yerinde olmalı ki onlara yetelim değilse hepimiz tımarhanelik olucaz yemiyor etmiyor durmuyo yaramaz uyumaz etmez bitmez degilse... Banyo korkusu başladı kış gelince kedi gibi giriyor banyoya :olamaz:

Dün 1. Buçuk yaş aşısını oldu oğlum ateşli geçirdik geceyi hala var biraz baya zor aşı kolu da şiş 🥴

Bizim hemşire daha aramadı biz daha yaptırmadık, koldan mıydı bu aşı da yaa kıyamam yavruya ya şifa olsun çok geçmiş olsun 🙏

Bende emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ya çok gece uyanıyoruz ama daha kendimi hazır hissetmiyorum kararlı olmak lazım malum 🙋🏻‍♀️

Festimm aman diyim yanlış alarm oldu şükür 😬
Ne ben ne eşim ne de büyük kızım bu haberi kaldıramazdık 🫥🤭

Gibi oldu ama yokmuş şükür 🫣

Bacımsuu siteye birara birşey oldu ya önüme şöyle birşey düştü 2025 ağustos analarında bir başkasının yorumu senin olarak görünüyordu. 5+2 yim vs diye aha dedim jdjskjs heyecan yaptım hdjdj

Bende emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ya çok gece uyanıyoruz ama daha kendimi hazır hissetmiyorum kararlı olmak lazım malum 🙋🏻‍♀️

Nasıl bırakcaz bacımsu bende bazen istiyorum sonra vicdan yapıyorum gece 53627 kez uyanıyoruz sonra ben işe gidiyorum ama olsun ne kadar kaldı ki hepi topu 6-7 ay diyip dayanıyorum. Bende hazır değilim bıraksa kalbim burulur şuan.

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Nasıl bırakcaz bacımsu bende bazen istiyorum sonra vicdan yapıyorum gece 53627 kez uyanıyoruz sonra ben işe gidiyorum ama olsun ne kadar kaldı ki hepi topu 6-7 ay diyip dayanıyorum. Bende hazır değilim bıraksa kalbim burulur şuan.
Bu sıra ayrı bir çok uyanıyoruz. İşe de döneceğim nasıl olacak gözüm korkuyor.

Back