- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.721
evet benim arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu 1 ay sonra oldu bende gittim her şeyi kullandım ama ondan olmadı kişiden kişiye değişiyor en önemli etkende doktorun yaklaşımı rahatlatıyor her ay gidecen üstüne doğumuda o doktorda isticen baya pahalı olur gecen yaz arkadaşım orda yaptı 7-8 bin falandı o zaman muane ücreti 250 civarındaydı forum yaşam Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi bildiğim kadarıyla her şeyi düşünmek lazım erken doğum falan olsaEvet öyle diyolar biraz bende ınstagramdan baktım güleryüzlu falan cok belli baya tedavı ıcın falan sehır dısından gelenler varmış sanırım olumlu sonuc aldıklarjndan adam baya kalabalık. Ama o kadar fiyat cok absürt fazla geliyo sonucta bir defa ıkı defs gitmiyoruzz . Yakın olması konsuunda sana katılıyorum allahtan merkezi bi yerdeyiz yenısehır forum yasam falan yakın
Teşekkür ederim canimBu aylar da insan öyle düşünür ama merakk etmeyin uc ay sonra ne bulursak yemek istiycez ozmanda cok yedim çok kilo aldım diycezbebeği besleyici şeyler yemeye çalışın yeter gerisi gelir zaten zamanla
torch yaptircam ben cnm sali gunune randvu aldm. devlette yaptircam. toxoplasmayla iliskili galiba benim.yaptircagm test ayni anlamlara geliyo saniriim birlestirilmis ismi yani torch. doktorum yapman gerekiyor dedi. kan tahlilleri disinda olmasi gerekirmisKızlar toxoplazma, rubella, elisa gibi testleri yaptıran varmı??
Evet sağlık ocağında yapılmıyor bende gitcem hastaneyetorch yaptircam ben cnm sali gunune randvu aldm. devlette yaptircam. toxoplasmayla iliskili galiba benim.yaptircagm test ayni anlamlara geliyo saniriim birlestirilmis ismi yani torch. doktorum yapman gerekiyor dedi. kan tahlilleri disinda olmasi gerekirmis
ac tok farketmiyor dediler burda sorunca bazi arklar ben de 11 sabah randevusu aldim cnm. temiz cikar insallah sonuclarimizEvet sağlık ocağında yapılmıyor bende gitcem hastaneye
Ahh canım çok zor sinavlardan gecmissinBilmiyorum doktor istedi yaptımamızı inşallah çıkmaz kötü bir şey, ilk çocuğum öldü iki düşük bir dış gebelik yaşadım ve akraba evliliği var. Ayrıca kalp hastalığım var 21 yaşımda kalp krizi geçirdim. Bu sebeblerden dolayı istedi diye düşünüyorum... İnşallah kötü bir şey olmaz sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi
Benimde dün regl dönemimdi ve bendede biraz tuhaf sanki kasıklarım ağrıyor hamile olduğumu bilmesem acaba adet mi dicem ama olurmuş normalmiş bu tarz durumlarkizlar bugun normalde regl ilk gunum olmasi gerekiyodu. hamileyim ama yinede regl belirtim var anlamadm. karin agrisiyla.uyandm sinirlilik var. ayni o donemimdeki gibi belirtiler var. sizde yasadiniz mi? 2 aylik olanlar 2. regl doneminizde
Kesinlikle öyle, keşke bir de bu gerçekle yüzleşebilse doktorlarımız da. Bize korkuyu verdi gönderdi malesef..Cihaz kalitesi diye bir durum var yani ..
Malum özellerde daha iyi olabiliyor.
İnşallahAhh canım çok zor sinavlardan gecmissininsallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin minnosun da sağlıkla doğar
İnşallah sorunsuz bir gebelik yaşaruzzac tok farketmiyor dediler burda sorunca bazi arklar ben de 11 sabah randevusu aldim cnm. temiz cikar insallah sonuclarimiz
Doğru medicalparkta muayene 600 800 arası doktora göre değişiyor.Yaa evett Ahmet yıldızbakan 600 700 duydum bende ama 800müüAman yarabbii gerçekten cok fazla yaa .Zamlı hıc dusunemıyorım gercekten . forum yasamda himmet varmıs onuda cok övdüler bilemiyorum esım emnıyet personelı o bıraz arastırdı aslınd
Ben yaptırdım henü sonuçlar çıkmadı onlar biraz geç çıkıyo sanırımKızlar toxoplazma, rubella, elisa gibi testleri yaptıran varmı??
Çıkmış sonuçlar ya sorun yok demek sanırımBen yaptırdım henü sonuçlar çıkmadı onlar biraz geç çıkıyo sanırım
En gec bir hafta da cıkar sonuçlar ne zaman yaptıdınBen yaptırdım henü sonuçlar çıkmadı onlar biraz geç çıkıyo sanırım
Bir sorun yok sizdeÇıkmış sonuçlar ya sorun yok demek sanırım
Cok haklısınn değişiyor tabii bakalım hepımız ıcın en hayırlısı olsun ınsallahh gıdecegız artık bırıneevet benim arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu 1 ay sonra oldu bende gittim her şeyi kullandım ama ondan olmadı kişiden kişiye değişiyor en önemli etkende doktorun yaklaşımı rahatlatıyor her ay gidecen üstüne doğumuda o doktorda isticen baya pahalı olur gecen yaz arkadaşım orda yaptı 7-8 bin falandı o zaman muane ücreti 250 civarındaydı forum yaşam Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi bildiğim kadarıyla her şeyi düşünmek lazım erken doğum falan olsa
Öyleymiş canımm ya valla neye nasıl yetıseceksek artıkDoğru medicalparkta muayene 600 800 arası doktora göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?