2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
gececek insallah. Bende haftaya cumt gununu iple cekiyorum. folik aside basladiniz mi
Ben hamilelikten önce başlamıştım regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi ona devam et dedi sürekli kullanılacakmış 🤗 omega folik asit ve içinde multivitaminde var bana genel olarak iyi geldi

Ben uzunca zamandır Mfk nin fodegasi ve minerasini kullanıyorum kan değerlerinde folat miktarim yüksek çıktı 🥰
Ben hamilelikten önce başlamıştım regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi ona devam et dedi sürekli kullanılacakmış 🤗 omega folik asit ve içinde multivitaminde var bana genel olarak iyi geldi

Karından net görünmedi alttan baktı görüldü ama çok küçük henüz dedi takip edelim dedi enerjisi iyi geldi diğer doktora göre daha açıklayıcı 🤗
Progestanı fitil yap daha iyi dedi
Diğer doktor bana ağızdan al demişti bu öyle demedi bende fitil kullanıyordum 🫣🥲😅

Bi dahaki görüşme 2 hafta sonra bakalım 🤗 insallah bebişi de görürüz

İdrar ve kan verdim sonucu bekliyorum karnım ağrıyor diye her ihtimale karşı idrar bakalım dedi
Merhabaa :) beta değeriniz kaç çıktı bugün de karından görünmemişse merak ettim

Herkese merhaba, ilk gebelik şüphem varken bakıyordum bu sayfaya şimdi tekrar 5 haftalık gebelikle geldim 😎 sat 27ekim. Herkes ne kadar da heyecanlı 🥰 ben de heyecanlı olmama rağmen biraz geri kafalıyım. 8. Haftada hem kalp atışını duyayım hem de gördüğüm embriyo birşeye benzesin istedim🤭 Banu çiftçinin uygulamasından ve hamilelik+ uygulamasından gelişimini takip ediyorum. Bu süre zarfında tutunmayacaksa zaten gösterir kendisini tutunacaksa da ben burdayım onun için🙏🏻 fazla kaygının hiç faydası yok bebişlerimize, hatta zararı var. Folik asite muhakkak başlayın depolanmadığı için toksik etki olmaz fakat eksikliğinin zararı daha büyük.

Son düzenleme:
Canlar merhaba. bende insallah araniza katilacagim. Son regl tarihim 27 ekimdi. regl 4 gun gecikince test yaptm pozitif ciktim. henuz kana gidemedim kucuk yerde yasiyorum saglik ocagnda 1 haftadr sistem yok kan veremedm. devlet hastanesnde randevu alamadim:KK43: Özel hastanede gitmeye karar verdigim doktoruma 10 Aralik cumt icin randevu aldim kese gorunur belki diye. sizce erkene mi aldim? Son regl tarihim 27 ekimdi dedigim gibi💚
Merhaba :) benim de son adet başlangıcım 27 Ekim. Salı günü gittiğimde gecikmenin 4 günüydü ve karından kesem görünmedi. Beta 1768di. Vajinal ultrason teklif etti istemedim. Yarın tekrar randevum var 🌸 erken değil bence randevu tarihiniz

Herkese merhaba, ilk gebelik şüphem varken bakıyordum bu sayfaya şimdi tekrar 5 haftalık gebelikle geldim 😎 sat 27ekim. Herkes ne kadar da heyecanlı 🥰 ben de heyecanlı olmama rağmen biraz geri kafalıyım. 8. Haftada hem kalp atışını duyayım hem de gördüğüm embriyo birşeye benzesin istedim🤭 Banu çiftçinin uygulamasından ve hamilelik+ uygulamasından gelişimini takip ediyorum. Bu süre zarfında tutunmayacaksa zaten gösterir kendisini tutunacaksa da ben burdayım onun için🙏🏻 fazla kaygının hiç faydası yok bebişlerimize, hatta zararı var. Folik asite muhakkak başlayın depolanmadığı için toksik etki olmaz fakat eksikliğinin zararı daha büyük.
Ayy geri kafalılık olur mu hic valla en güzelini yapıyorsunuz 🤗🤗🤗 8. Haftada her şeyi çok net olur kalbini de duyarsınız 😍 bende 2 hafta sonra gideceğim artık kafaya takmayıp 🙏🏻

Merhaba :) benim de son adet başlangıcım 27 Ekim. Salı günü gittiğimde gecikmenin 4 günüydü ve karından kesem görünmedi. Beta 1768di. Vajinal ultrason teklif etti istemedim. Yarın tekrar randevum var 🌸 erken değil bence randevu tarihiniz
Tesekkur ederim.insallah goruruz yakin zamanda saglikli sekilde💚💚💚

Sat 27 ekim benimde. Insallah saglikla kucagimiza aliriz.hepimiz:) hayirli olsun sizede

Ayy geri kafalılık olur mu hic valla en güzelini yapıyorsunuz 🤗🤗🤗 8. Haftada her şeyi çok net olur kalbini de duyarsınız 😍 bende 2 hafta sonra gideceğim artık kafaya takmayıp 🙏🏻
🥰 Gerçekten kafaya takmanın bir faydası yok günlerinizin keyfini çıkarın 2 hafta sonrası en temiz zaman hepimiz için ortalama olarak, inş o zaman yeterli gelişimi göstermiş olur

Kizlar bat dündu bugun kanda 206 ile ogrendim deger iyi degil mi kimyasalda yuksek oluyor diyorlar ya

Kizlar ya bu arada ben kilolu hamile kaldim 79la kaldim. abuc cubur baya oldu keseli diyetteydim zaten. ama bi anda pozitif oldgmu ogrenince sanki yaptgm bosa gitmis gibi. her hamilelikte cok kilo alincak diye bi sart yok degil mi ? hem bebek gelisip hem de 9 10 kiloyla bu sureci kapatamazmiyiz mesela

Ayy sizld ayni kafadayim suan sık sık ultrosona girmektense gittigmde hem kalbi duyayim istiyorum zaten o gune kadar tutunacaksa tutunacak tutunamayacaksa mudahale etmiyorlar sagliksizdir diye bende 7. Haftaya alacagim kalbi duyar miyim acaba ?

Desteğiniz çok değerli😍 Haklısınız ben de erkenden başlamak gerek diye biliyordum. Her doktor farklı işte. Belki bu doktordan başkasına da gitsem başka bişe dicek. Bugün gittiğim doktorun ilk cümlesi folik asit değil, muayeneye ne kadar erken gittiğim ve eskiden kadınların ilk muayenesini 3. Ayda olduğuydu🫠🫠🫠 yarın folik asit alıyorum o zaman. Önerdiğiniz marka ve doz var mı? Ben Mersin’deyim.
Çok ilginç bir yorummuş insanlar hamile kalmadan önce doktora gitmeye başlıyorlar tahlil vs yaptırmak için. Ben de folbiol kullaniyorum doktorumun tavsiyesiyle. Birbirimize desteğimiz çok kıymetli❤

X