- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.821
Öncelikle hayırlı olsunMerhabalar benimde pozitif çıktı Ağustos sonu Eylül başı gibi .ağustos bebeklerinden oluruz inşallahsizce hemen gitmelimiyim doktora? Yoksa önce kan verip sonra mı gideyim? Kararsızım
Doktoruma sorucagim canim ama reddecegini sanmıyorumrica ederm cnm acaba ilac.degismek normal bisi mi.hani vucudun kullandigina alisti ya canm bilgim yokki benimde bu konuda hic
1 cm dediSizinki kendi hesabınızla uyumlu görünüyor aslında bebeğin boyunu mm sini söyledi mi peki size
Biraz daha büyümüş dedi sadece:) ama ultrason kağıdında sağ altta yazıyor canım 8,94 mmBebeğin boyutu hakkında bilgi vermiş miydi size
Kafamı atsam uyuyorum çok değişik bi haldeyim canımG genc1kadin canım uykun geliyo ama dalabiliyo musun uykuya uzandığında?
1 1Merve hayırlı olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin öncelikle. Bence gitmelisin zaten kese görünür vajinal ultrasonda çok rahatça eğer geç döllenme değilse. Ama her halukarda gidilmeli diye düşünüyorum ben.
Ben de çok acıkıyorum yatmAdan bir tabak makarna yedimKızlar iki gündür akşamları bu saatlerde deli gibi acıkıyorum. Normalde akşam 8den sonra hiçbir şey yemezdim. Bugün 6+2 deyim bu kadar hızlı acıkan var mi aranızda
Günaydın canım. Su an 6+3 üm dediğin gibi belki progestan yapıyordur ama bende de sersemlik var sabah işe zor kalkıyorumKaç haftadasın canım şuan. Benimki bir de tüp bebek hala progestan fitil kullanıyorum 3. Aya kadarda devam etcem belki o da ekstra sersem yapıyodur bilmiyorum. Uykuya dalabilsem değecek o sersemliğe
Afiyet olsun canım. Ne olacak bu acikmalarin sonu bilmem. Ben de ekmek arası peynir yedim dayanamayipBen de çok acıkıyorum yatmAdan bir tabak makarna yedim
Ay ayniyiz gene senle canimNeden hesaplar farkli çıkıyor ki acababenim hesapim ile dr arasi sadece bir gün fark etti ben gittigim gun 6+2 diyordum dr 6+1 dedi
Şöyle görsel ile anlatayım canımCanım folik asitte folatta aynı şey kullandığımız bütün ürünler sentetik zaten, içerikte farklı yazmaları kafanızı karıştırmasın
Günaydın bende bunu kullanıyorum doktor önerisiyleCanım benim kullandığı. Folik asitte bu.
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım 6 gün adet gecikmesi sonrasi testim pozitif çıktı kadın doğuma hemen gitmelimiyim
1 1Merve R Rukye35 hayırlı ugurlu olsunMerhabalar benimde pozitif çıktı Ağustos sonu Eylül başı gibi .ağustos bebeklerinden oluruz inşallahsizce hemen gitmelimiyim doktora? Yoksa önce kan verip sonra mı gideyim? Kararsızım
Hayırlı olsun canım Hemen gitme önce sağlık ocağına kan ver daha sonrasında onlar pozitifse bize bildir diyorlar 2 -3 gün sonra yine gidersin kan tahlillerini yaparlar beta na bakarlar tekrar. bir hafta sonra falan gidersin doktora hemen gözükmüyor boşuna ultrasona girmeMerhabalar benimde pozitif çıktı Ağustos sonu Eylül başı gibi .ağustos bebeklerinden oluruz inşallahsizce hemen gitmelimiyim doktora? Yoksa önce kan verip sonra mı gideyim? Kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?