- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
- #4.861
Bi de yasak şeyler olmasaBen de sendenim canim cok yiyenler kulübünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de yasak şeyler olmasaBen de sendenim canim cok yiyenler kulübünden
Evet göbek büyüdükçe daha çok anlıyor insan bebişi Hele bi de hareket etmeye başlasaAy çokta güzell ya tam hamilelik moduna giriyorsun öyle olunca
3. Aya girmek üzeresiniz zatennn yaa ben çok heyecanlıyım
Benim de bi 3-4 hafta böyle sorunlarım oldı.Geceleri normalde hiç uykum bölünmezdi ama ilk öğrendiğimde geceleri çok çok uyandım.Hiç dinlenmiş hissedemedim kendimi.Ama sonradan düzeliyor şu an yine deliksiz uyuyorumArkadaşlar ben kesinlikle uyuyamıyorum yani uyuyorum ama böyle dalamıyorum derin güzel bir uyku yok 2 haftadır. Aksine uykumda çok var ama
Hoşgeldiniz Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahpozitifbiri Merhaba beni de ekler misiniz yaşım 30 son adet tarihim 18.11.2022 ilk bebeğim olucak inşallah dün akşam test yaptım pozitif çıktı cuma doktora gidicem
Bende de uyku sorunu var böyle cok uykum geliyor ama gece uyanıyorum sürekli tam uykumu alamıyorum sürekli bir uyku hali varBenim de bi 3-4 hafta böyle sorunlarım oldı.Geceleri normalde hiç uykum bölünmezdi ama ilk öğrendiğimde geceleri çok çok uyandım.Hiç dinlenmiş hissedemedim kendimi.Ama sonradan düzeliyor şu an yine deliksiz uyuyorum
Ben öğrendiğim an kilo aldım resmen sankı 1 aylık degıl de 3 aylığımBiz çabuk göbekleneceğiz belli oldu
Ayni sorun bende de maalesef ilk gebeligimde de boyleydi başım sepet gibiArkadaşlar ben kesinlikle uyuyamıyorum yani uyuyorum ama böyle dalamıyorum derin güzel bir uyku yok 2 haftadır. Aksine uykumda çok var ama
Ah sizlerdede varmı o gaz sorunuy vallahi mahfoldum 3 gündür şu gaz şişliğinden sancıdan cok afedersınız lavaboya cıkma sorunuda var bugunde bir bel ağrısı fıtığım tetklenıyor sanırımSusam kadar var ya da yok hemen buyumez cnm ama hamilelik cok gaz yapiyor gaz topluyor karnımız
Her anın tadını çıkaralım ya ne güzel bence çok tatlı kilo dediğin ne ki verilir yineBen öğrendiğim an kilo aldım resmen sankı 1 aylık degıl de 3 aylığım
Sonradan düzeliyor merak etmeyinBende de uyku sorunu var böyle cok uykum geliyor ama gece uyanıyorum sürekli tam uykumu alamıyorum sürekli bir uyku hali var
Bende de var maalesefAh sizlerdede varmı o gaz sorunuy vallahi mahfoldum 3 gündür şu gaz şişliğinden sancıdan cok afedersınız lavaboya cıkma sorunuda var bugunde bir bel ağrısı fıtığım tetklenıyor sanırım
Gexmis olsun cnm kac haftalik biraz beklesenMaalesef yine üzülerek çıktım aynı 3 ay önceki gibi bunada boş dediler cuma günü kürtaj olucam Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok üzgünüm
Çok üzüldüm,insan ne diyeceğini bilemiyor..İnşallah Allah bir an önce Sağlıklı bir gebelik nasip etsinMaalesef yine üzülerek çıktım aynı 3 ay önceki gibi bunada boş dediler cuma günü kürtaj olucam Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok üzgünüm
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar bu güzel haberi almanı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı bir evladınız olsun inşallah.Herşeyin hayırlısıMaalesef yine üzülerek çıktım aynı 3 ay önceki gibi bunada boş dediler cuma günü kürtaj olucam Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok üzgünüm
Öyle tabi ben kilo almaya elverişliyim iyi yersem iyi de kilo alıyorumOlsun olsun göbekli hamilelik güzel oluyor bence.Genetik sanırım biraz da benim annemin de karnı hemen çıkmış