- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ağrılar tek değişmeyen şey o zaman sizde? Ne güzel bu sefer daha rahat, belki de rahim alışıyor ya da genişlemiş oluyor zaten. 2. Gebelikteki çocuğunuz şimdi akıllı uslu mu peki? öyle bir teori yapmak istiyorum
Ben her adetimde diyordum ki bunun bir üstü doğum artık!!! Bence de vücut artık şaşırmıyor takmıyorŞey kötü sanki adet sökülecek hissibenim her ay ilk gün çok ağrılı olurdu belki de alıştı vücut suan şok geçiriyor olmalı
Yaa maşallah. İşte onu diyorum bi usulluk bi akıllılık var gibiVlla 3.5 yaşına gelene kdr kök söktümyemesi içmesinde sorun yok ama hiç uyumadı ve bana yapışıktı. Ama aynı karnımdaki gibi bir ağırlığı yok şu an her işini kendi yapar kuzum :)
Testlerim silik çizgi kan verdim bugün, nasipse yarın belki bende burdayım
Sonucu yazın bize deTestlerim silik çizgi kan verdim bugün, nasipse yarın belki bende burdayım
Ah amin inşAllah teyzoşlarHayırlı sonuclarla gel bebiş :)
3 gün canım 2 gündür testlerim silik cıkıyosu dayanamadım gittim bugunSonucu yazın bize deadetinize kaç gün vardı
TebriklerTestlerim silik çizgi kan verdim bugün, nasipse yarın belki bende burdayım
Bende de geçti o ağrı. Adetimin geciktiği hafta vardı. Keseyi görmek için ne zaman gideceksiniz peki?Bende aşırı bir iştah var sürekli birşeyler yeme hissikasık ağrım geçti hatta bi ara korktum neden bir ağrım yok diye
Bende aşırı bir iştah var sürekli birşeyler yeme hissikasık ağrım geçti hatta bi ara korktum neden bir ağrım yok diye
Benim bu hafta gecikme haftam bu cumartesi gidicem az önce randevu aldımTebriklerkan testi sonucunu haber verin mutlaka
Bende de geçti o ağrı. Adetimin geciktiği hafta vardı. Keseyi görmek için ne zaman gideceksiniz peki?
Ağrısını çekiyorsak ne anladık 9 ay regl olmamaktan yaO agrilar adet doneminde olup geciyormus vücut adet olmaya calistigi icin agri hissediyormusuz doktorum öyle söylemisti
Ben dün gittim, kese görünmedi. Pazartesiyi bekliyorumBenim bu hafta gecikme haftam bu cumartesi gidicem az önce randevu aldımsiz ne zaman gideceksiniz
Valla kimisi de diyor ki ağrılar bebek büyüyüp kasları gerdiği için normal. Benim geçen gebelikteki ağrı regl ağrısı gibi değildi. Belimden bacaklarıma vuruyordu. Hatta bu yaşta bel fıtığı oldum diye üzülüyodumO agrilar adet doneminde olup geciyormus vücut adet olmaya calistigi icin agri hissediyormusuz doktorum öyle söylemisti
Merhaba benim de dün betam 2650 idi sizinkiyle aynı yani ve keseyi göremedi. Pazartesi günü gidicem ben de. Keseyi karından ultrasonla görmek için 6000 üstüne çıkması gerekliymiş. Haftaya kadar olması gerek umarım yaniSelam herkese
Ben bugün doktora gittim, üstten bakıldı. Kese göremedi. Hafta içi tekrar gel bakalım dedi. Umarım haftaya görebilirizBetam da iyiydi aslında, umarım cihazdan falandır
Pazartesi: 983 (4+1)
Çarşamba: 2639 (4+3)
İçime su serptinizMerhaba benim de dün betam 2650 idi sizinkiyle aynı yani ve keseyi göremedi. Pazartesi günü gidicem ben de. Keseyi karından ultrasonla görmek için 6000 üstüne çıkması gerekliymiş. Haftaya kadar olması gerek umarım yani
inşallah güzel sonuçlarla gelinTestlerim silik çizgi kan verdim bugün, nasipse yarın belki bende burdayım
Bende kesin olsun diye 13.Aralık için aldım randevu.Git görme git görme siniri bozuluyor insanınMerhaba benim de dün betam 2650 idi sizinkiyle aynı yani ve keseyi göremedi. Pazartesi günü gidicem ben de. Keseyi karından ultrasonla görmek için 6000 üstüne çıkması gerekliymiş. Haftaya kadar olması gerek umarım yani