2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim okuduğum kadarı ile beta 5000 üzeri çıkınca ve/veya 6. Haftadan itibaren karından ultrasonla görülebiliyor, 5. Haftada ise yani bir önceki hafta, vajinal ultrasonla görülebiliyor. Ama şuan hafta karışıklığı yaşıyorum ben🤣
Benim doktorum hic vajinal ultrason yapmaz hep karindan bakiyor ama bende haftayi karistirdim iki uygulama var birinde 5 haftalik birinde 4+6 gosteriyo ama bana gore 5 haftalik son adetimin ilk gununden hesapliyorum

Ben başladığı günden diye okuduğuma eminim ama belki farklı farklı hesaplaması vardır. Zaten kese görünmesi daha çok beta hcg ile alakalı gününden çok sanki🙄
Bende başladığı günden itibaren sayılıyor diye biliyorum , Zaten bugün doktorum da bu şekilde hesapladı

Benim doktorum hic vajinal ultrason yapmaz hep karindan bakiyor ama bende haftayi karistirdim iki uygulama var birinde 5 haftalik birinde 4+6 gosteriyo ama bana gore 5 haftalik son adetimin ilk gununden hesapliyorum
Evet benim bildiğim kadarı ile de öyle zaten :) Adet biter bitmez de hamilelik olmadığına göre 4+3 de sanki aklıma yatmadı. Son adetin ilk günü benim bildiğim başlangıç. Bendeki uygulama Period Calendar.

Evet benim bildiğim kadarı ile de öyle zaten :) Adet biter bitmez de hamilelik olmadığına göre 4+3 de sanki aklıma yatmadı. Son adetin ilk günü benim bildiğim başlangıç. Bendeki uygulama Period Calendar.
5 haftalik hamile bebek 4+6 günluk gosteriyor valla doktor aksini söylemedigi surece ben adetin ilk gunden sonraki haftayi gecerli sayarim bi gün bi gündür😂

Son adet itibari ile gün gün sayın 7. Gün 1. Hafta oluyor sizin son adet 30 ekim ise her iddiasına girerim siz 4+3 dünüz bugün (çarşamba)

pozitifbiri pozitifbiri kuzu bi baksana sen de yetkili birisin bu konularda 🤣🤣 hangimiz doğruyuz

Son adet itibari ile gün gün sayın 7. Gün 1. Hafta oluyor sizin son adet 30 ekim ise her iddiasına girerim siz 4+3 dünüz bugün (çarşamba)

pozitifbiri pozitifbiri kuzu bi baksana sen de yetkili birisin bu konularda 🤣🤣 hangimiz doğruyuz
İkinizi dedigi de dogru bence 😂biri bebegin zamani biri hamilelik kesin haftalarimiz gunlerimiz keselerden sonra netlescek büyük ihtimal

Tüm doktorlar gebelik başlangını,son adet tarihi olarak kabul eder. Benım ilk adet günüm 1 Kasım Salı idi mesela. Salı günleri 1+0,2+0 olursunuz sonrası üstüne sayılır. Mesela ben su an 4+2 yim :KK66: Anlatabildim mi bilmem ama, çok da önemli değil çünkü bu değerler başlarda önemli gibi dursa da zamanla değişiyor :)

Peki, tecrübeli olanlara başka bir sorum var🥰 önceki hamilelikteki semptomlarınızla bir sonraki aynı mı kızlar? Mesela benim öncekinde bel ağrısından sırt üstü yatamıyodum. Ayakta çok fazla duramıyodum. Şimdi hiçbişe hissetmiyorum maşallah. Umarım iyiye işarettir. Ağrı büyüyen bebeğin kasları germesinden diye biliyorum çünkü.

Bu 3. gebeliğim canım ve hiçbiri aynı değil.😁 2.nasıl oldu nasıl geçti anlamadım. 9 ay öyylece geçti gitti. Şimdi 7 sene sonra yeniden hamileyim, ikisinin arası bir zorluktayım ama ağrılarım aynı ilki gibi
Peki, tecrübeli olanlara başka bir sorum var🥰 önceki hamilelikteki semptomlarınızla bir sonraki aynı mı kızlar? Mesela benim öncekinde bel ağrısından sırt üstü yatamıyodum. Ayakta çok fazla duramıyodum. Şimdi hiçbişe hissetmiyorum maşallah. Umarım iyiye işarettir. Ağrı büyüyen bebeğin kasları germesinden diye biliyorum çünkü.

4.gebeligim bu hic biri ayni degil birinde yerlesme kanamasi oldu digerinde mide bulantisi bel birinde gögüslerim cok kotu aciyordu bu hamileligim de garibim cocum anami kardeslerim cok üzdü ben rahat ettireyim diyerekten heralde gram biseyim yok hamile oldugumu unutuyom bazen o derece😂😂😂

4.gebeligim bu hic biri ayni degil birinde yerlesme kanamasi oldu digerinde mide bulantisi bel birinde gögüslerim cok kotu aciyordu bu hamileligim de garibim cocum anami kardeslerim cok üzdü ben rahat ettireyim diyerekten heralde gram biseyim yok hamile oldugumu unutuyom bazen o derece😂😂😂
Hahaha benim de öyle. Tık yok. Yani sadece bacak ağrısı, arada bir hafif mide bulantısı. Hatta sabah yatakta dedim ki Allah Allah nasıl böyle sırt üstü ağrısız yatıyorum. Sanırım çocuklarımız çok akıllı uslu olacak😆 Maşallah😀

Benim ilk ama her gün kasık ağrısı yaşıyorum adet olacakmış gibi doktor rahim kasları yapar normal demişti ama bende baya hissettirdi suan tek sorunum o
Valla benim de ilki öyleydi ama şimdi o kadar yok, çok nadir ağrı olup geçiyor, o yüzden dün panik yapmıştım acaba büyümüyor mu da ağrı yapmıyor diye ama saldım artık🤣

Bu 3. gebeliğim canım ve hiçbiri aynı değil.😁 2.nasıl oldu nasıl geçti anlamadım. 9 ay öyylece geçti gitti. Şimdi 7 sene sonra yeniden hamileyim, ikisinin arası bir zorluktayım ama ağrılarım aynı ilki gibi
Ağrılar tek değişmeyen şey o zaman sizde? Ne güzel bu sefer daha rahat, belki de rahim alışıyor ya da genişlemiş oluyor zaten. 2. Gebelikteki çocuğunuz şimdi akıllı uslu mu peki? öyle bir teori yapmak istiyorum😀

Valla benim de ilki öyleydi ama şimdi o kadar yok, çok nadir ağrı olup geçiyor, o yüzden dün panik yapmıştım acaba büyümüyor mu da ağrı yapmıyor diye ama saldım artık🤣
Şey kötü sanki adet sökülecek hissi 🥹 benim her ay ilk gün çok ağrılı olurdu belki de alıştı vücut 🥲🥲 suan şok geçiriyor olmalı 🤣😅

X