2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bende aşırı bir iştah var sürekli birşeyler yeme hissi 🥺 kasık ağrım geçti hatta bi ara korktum neden bir ağrım yok diye 🫣
Benim de iştahım fena 😅😅 hep yemek istiyorum 3 aylık hamile gibiyim karnım şiş dün dediler karnın mı çıktı diye şok oldular dedim bebek değil ekmek onlar 🤣🤣🤣

İçime su serptiniz 🥰
Biraz moralim bozulmuştu, insan etkileniyor ister istemez. Bekleyelim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız 🙏🏻
Ne mutlu bana. Ben de dün moralim çok çok bozulduğu için gruba yazdım ve daha çoğu kişi görmemiş o yüzden biraz rahatladım. Belki Cumartesi tekrar kan testi yapıtırırım ki en azından betayı göreyim 6000 üstü diye de öyle giderim diyorum. Pazartesi gidince de göremezsem moralim bozulcak çok çünkü

kızlar 28 kasımda beta 1850’di
Bi daha yaptırmadım muhtemelen 4bin olmustur yeni bir doktora geldim bekliyorum bakalım insallah keseyi daha iyi görürüm 🙏🏻 Allahım hepimize kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin 💕 seviyorum sizi
Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz😊

Valla kimisi de diyor ki ağrılar bebek büyüyüp kasları gerdiği için normal. Benim geçen gebelikteki ağrı regl ağrısı gibi değildi. Belimden bacaklarıma vuruyordu. Hatta bu yaşta bel fıtığı oldum diye üzülüyodum🤣🤣🤣 sırt üstü yatamıyordum vs. Şimdi ama 0 ağrı hiç anlamadım hiç
Aynilari bende vardi simdi hic agrim sancim biseyim yok bakalim pazartesi doktora gitcez nolcak cok meraktayim😇

kızlar 28 kasımda beta 1850’di
Bi daha yaptırmadım muhtemelen 4bin olmustur yeni bir doktora geldim bekliyorum bakalım insallah keseyi daha iyi görürüm 🙏🏻 Allahım hepimize kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin 💕 seviyorum sizi
Bekliyoruz o zaman güzel haberleri. Sizin muayenede karından mı gördü?

Karından net görünmedi alttan baktı görüldü ama çok küçük henüz dedi takip edelim dedi enerjisi iyi geldi diğer doktora göre daha açıklayıcı 🤗
Progestanı fitil yap daha iyi dedi
Diğer doktor bana ağızdan al demişti bu öyle demedi bende fitil kullanıyordum 🫣🥲😅

Bi dahaki görüşme 2 hafta sonra bakalım 🤗 insallah bebişi de görürüz

İdrar ve kan verdim sonucu bekliyorum karnım ağrıyor diye her ihtimale karşı idrar bakalım dedi

Eklentiler

• 7A062728-7C28-4111-8E43-2A5467D3CBA6.jpeg
    7A062728-7C28-4111-8E43-2A5467D3CBA6.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 101
hamileyim diye eşim protez tırnaklarımı yenilettirmedi benden pimpirikli 🤣🤣🤣 tırnaklarım ağlıyor resmen foto atınca farkettim

Karından net görünmedi alttan baktı görüldü ama çok küçük henüz dedi takip edelim dedi enerjisi iyi geldi diğer doktora göre daha açıklayıcı 🤗
Diğer doktor bana ağızdan al demişti bu öyle demedi bende fitil kullanıyordum 🫣🥲😅

İdrar ve kan verdim sonucu bekliyorum karnım ağrıyor diye her ihtimale karşı idrar bakalım dedi
Ne guzel darisi bizlerin başına insallah 😇

Peki betana baktı mı? Senin mini mini minnak keseni severim ben 😍🧿💖

Benim beta günde iki katına çıkıyor belli ki 😂 en son bin üstü diyordu dün sabaha. bugun 2bin olsa yarın 4 bin ,cumartesi 8 bin :KK70: :KK70: :KK70: keseyi görür müyüm aplaaa :KK70: B Buffalosos

X