2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun. Sizin gibi çok heyecanlıyım ben de ve bu süreci paylaşmak istiyorum.Ben son adetimi 30 ekimde gördüm. Dün kan testimde beta 1555ti. Bugün keseyi görmek için doktora gittim ve karından ultrasonla baktı ama kese görünmedi 😟 doktor dış gebelikten şüphelenip tekrar kan testi istedi bugün ve beta 2650 çıktı. Doktora yeni sonucu bilgi verdiğimde, hamileliğin pozitif olduğunu ve pazartesi tekrar gelmemi söyledi ama durmadan dış gebelik boş gebelik vs araştırıp kendimi endişelendiriyorum. Tecrübesi ya da bilgisi olanlar yazabilir mi acaba bu durumu yaşamış olan var mı? Pazartesiye kadar aklıma bir sürü ihtimal gelecek yoksa 🥺

Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun. Sizin gibi çok heyecanlıyım ben de ve bu süreci paylaşmak istiyorum.Ben son adetimi 30 ekimde gördüm. Dün kan testimde beta 1555ti. Bugün keseyi görmek için doktora gittim ama kese görünmedi 😟 doktor dış gebelikten şüphelenip tekrar kan testi istedi bugün ve beta 2650 çıktı. Doktora yeni sonucu bilgi verdiğimde, hamileliğin pozitif olduğunu ve pazartesi tekrar gelmemi söyledi ama durmadan dış gebelik boş gebelik vs araştırıp kendimi endişelendiriyorum. Tecrübesi ya da bilgisi olanlar yazabilir mi acaba bu durumu yaşamış olan var mı? Pazartesiye kadar aklıma bir sürü ihtimal gelecek yoksa 🥺
Merhaba, sağol sanada hayırlı olsun... Ben dış gebelik yaşadım dengesiz iniş çıkışlar oldu beta da, boş gebelikte yaşadım onda da beta iki kat artmıyordu kese haftasına göre çok düşüktü, kimyasal yaşadım oda dış gebelik gibi dengesiz oldu betası.. korkma ama doktor kötü bişey dememiş sana görürsün keseni 😌🤰🤗 bebeğini üzme pazartesiye kadar

Daha önce kötü tecrüben yoksa en iyisi hem kese hem kalp atışı olur kafa rahatlığı oluyor
Ilk gebelgim sık sık ultrosana girmemek icin gittimde direk keseyi goreyim diye oyle yapiyorum zaten erkende gitsem keseyi goremiyecek bir problem varsada yine anlamiyacak sonra gel diyecek o yüzden sartladim kendimi 6. Haftada gidicem insallah 😊

Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun. Sizin gibi çok heyecanlıyım ben de ve bu süreci paylaşmak istiyorum.Ben son adetimi 30 ekimde gördüm. Dün kan testimde beta 1555ti. Bugün keseyi görmek için doktora gittim ve karından ultrasonla baktı ama kese görünmedi 😟 doktor dış gebelikten şüphelenip tekrar kan testi istedi bugün ve beta 2650 çıktı. Doktora yeni sonucu bilgi verdiğimde, hamileliğin pozitif olduğunu ve pazartesi tekrar gelmemi söyledi ama durmadan dış gebelik boş gebelik vs araştırıp kendimi endişelendiriyorum. Tecrübesi ya da bilgisi olanlar yazabilir mi acaba bu durumu yaşamış olan var mı? Pazartesiye kadar aklıma bir sürü ihtimal gelecek yoksa 🥺
Canim kac haftaliksin suan 6. Haftada kese gorunebiliyor 8. Haftadada net kalp atisi duyuluyormus stres yapma

Merhaba, sağol sanada hayırlı olsun... Ben dış gebelik yaşadım dengesiz iniş çıkışlar oldu beta da, boş gebelikte yaşadım onda da beta iki kat artmıyordu kese haftasına göre çok düşüktü, kimyasal yaşadım oda dış gebelik gibi dengesiz oldu betası.. korkma ama doktor kötü bişey dememiş sana görürsün keseni 😌🤰🤗 bebeğini üzme pazartesiye kadar
Geçmiş olsun. Sağlıklı mutlu sorunsuz bir hamileliğiniz olsun inşallah o zaman 😍 haklısınız üzülmemem stres yapmamam gerek. Bugüne kadar çok neşeliydim ama işte şimdi bekleme zamanı😬🤦🏻‍♀️ benim gibi olanlar ve bekleyenler varsa içim rahatlar en azından🥺

Canim kac haftaliksin suan 6. Haftada kese gorunebiliyor 8. Haftadada net kalp atisi duyuluyormus stres yapma
5+3 şuan. Daha önce bir hamilelik geçirdim ama sonuçlanmadı. O hamilelikte 5. Haftada görünmüştü kese. Asıl o yüzden endişelendim. Belki de her hamilelik farklıdır bilmiyorum. Teşekkür ederim sizin de görünür umarım kısa sürede

Valla cumartesiye aldım randevumu. Beta en azından 2 binleri falan geçmiş olur o zamana gerçi ben böyle hesap yapıyorsam kesin 4 binleri geçer 😂 4+4 oluyorum sırf beta yüksek diye gidicem bakalım. Olmadı on gün sonra bir daha giderim
Sen bilirsin olmadi iki gun sonra yada yarin kan ver gene bi bak bakalim kac cikicak ona gore hareket edersin

Geçmiş olsun. Sağlıklı mutlu sorunsuz bir hamileliğiniz olsun inşallah o zaman 😍 haklısınız üzülmemem stres yapmamam gerek. Bugüne kadar çok neşeliydim ama işte şimdi bekleme zamanı😬🤦🏻‍♀️ benim gibi olanlar ve bekleyenler varsa içim rahatlar en azından🥺
Öncelikleri tebrikler sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🫠🧿 bekleme kısmına gelince hepimiz sabırsızlıktan ölüyoruz😁 benimde batım 31 ekimdi 5 aralık haftası çağırdı kese için hiç endişelenmeyin🌸

Valla cumartesiye aldım randevumu. Beta en azından 2 binleri falan geçmiş olur o zamana gerçi ben böyle hesap yapıyorsam kesin 4 binleri geçer 😂 4+4 oluyorum sırf beta yüksek diye gidicem bakalım. Olmadı on gün sonra bir daha giderim
Beni pazartesi cagirdi hesabima gore 7000leri gecmesi lazim beta ama benim de hizli yukseliyor 10.0000 falan olur oda normal oluyor galiba 6.hafta icin de bebek mi gorurum kese mi kalp de duyar miyim cok meraktayim pazar da bi kan vereyim garanti olsun bari alistim nasilsa 😂

5+3 şuan. Daha önce bir hamilelik geçirdim ama sonuçlanmadı. O hamilelikte 5. Haftada görünmüştü kese. Asıl o yüzden endişelendim. Belki de her hamilelik farklıdır bilmiyorum. Teşekkür ederim sizin de görünür umarım kısa sürede
Anliyorum sizi korkuyorsunuz ama korkmayin bakin daha cogumuz gormedi hepimiz beklemedeyiz dogacagu varsa olacak ve tutunacak stres yapmayin onumuzdeki 3 hafta hepimiz icin stresli hayirlisiyla araligin sonunda yilbasinda hrpimiz mutlu olacagiz 🤗

Anliyorum sizi korkuyorsunuz ama korkmayin bakin daha cogumuz gormedi hepimiz beklemedeyiz dogacagu varsa olacak ve tutunacak stres yapmayin onumuzdeki 3 hafta hepimiz icin stresli hayirlisiyla araligin sonunda yilbasinda hrpimiz mutlu olacagiz 🤗
Evet rahatlamam gerekli hepimiz mutlu ve sağlıklı bebeklerimizle beraber yeniyıla girelim inşallah😍

Kese görünmesi demek içinde kesin bebek olması demek mi oluyor kızlar? Bir de daha kese görünmemesi tutunmaya çalışıyor mu demek acaba?🙄

Kese görünmesi demek içinde kesin bebek olması demek mi oluyor kızlar? Bir de daha kese görünmemesi tutunmaya çalışıyor mu demek acaba?🙄
Kese olmasi kesin bebek var demek degil ilk kese olusuyor sonra bebek gorunmeye basliyor keseden 2 hafta sonra bazi doktorlar bebegi gormek icin cagiriyor kesenin gorunmemesi de daha goruncek boyuta gelmedigi icin olabilir canim

Ben günde üc progestan fitil olarak sabah ögle aksam sabah folik asit öglen kan sulandiric coraspin aksam kan sulandirici ıgne kullaniyorum ve hic aksatmiyorum bi kere kullanmasam bebegime bisey olsa vicdan azabindan ölürüm doktor verdiyse kullan ihmal etme bence
Benim bebeğim aşılama ile oldu öncesinde 3 tane progestan fitil kullanıyordum, keseyi görünce doktor 1 e indir dedi ama yetersiz kalmaz değil mi?

Evet ben de öyle okumuştum. Olay keseyi görmekle de bitmiyor yani🥲
Evet maalesef keseyle bitmiyor isimiz sonra bebegimizi gormemiz sonra kalp atisini duymamiz sonra 2.tarama 3.tarama testleri sonra dogum sonra ilk adim ilk ates ilk dusme liste boyle uzar gider ta ki bizler ölene kadar bitmicek sizi anliyorum 4.gebeligim suan 2.düsük bi kalp durmasi kürtaj bunun saglikla ilerlemesi icin elimden geleni yapiyorum ama olumsuz bi durumda yapabilecek biseyim yok üzülmekten baska bizlerin suan yapabilcegi tek sey doktorlarimizi dinlemek varsa ilaclarimiz vitaminlerimizi kullanmak bol bol dua etmek size bi tavsiyemde kesinlikle internetten bisey arastirmayin orda herseyin en kotusu yaziyor kendinizi strese sokarsiniz baska biseye yaramaz

Evet maalesef keseyle bitmiyor isimiz sonra bebegimizi gormemiz sonra kalp atisini duymamiz sonra 2.tarama 3.tarama testleri sonra dogum sonra ilk adim ilk ates ilk dusme liste boyle uzar gider ta ki bizler ölene kadar bitmicek sizi anliyorum 4.gebeligim suan 2.düsük bi kalp durmasi kürtaj bunun saglikla ilerlemesi icin elimden geleni yapiyorum ama olumsuz bi durumda yapabilecek biseyim yok üzülmekten baska bizlerin suan yapabilcegi tek sey doktorlarimizi dinlemek varsa ilaclarimiz vitaminlerimizi kullanmak bol bol dua etmek size bi tavsiyemde kesinlikle internetten bisey arastirmayin orda herseyin en kotusu yaziyor kendinizi strese sokarsiniz baska biseye yaramaz
Sağlıkka kavuşun inşallah miniğinize ♥️

Çok haklısınız!!!! Ne zaman bir şeyi araştırsam hep anksiyete, korku yaşadığımla kalıyorum. Sizin gebeliğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve size sorunsuz bir süreç diliyorum😍 Ben şuan hiçbir takviye ya da vitamin almıyorum. İki ay önce rutin muayene için gittiğim bir doktor kalp atışını duymadan folik asit yazmadığını söylemişti bana. Halbuki ben hamile kalmadan başlamak istemiştim ki depo oluşsun diye. O yüzden bekliyorum şimdilik folik asit şçin de. Ama belki başka bir doktor başka söyler hiç bilmiyorum bu konuyu da🤷🏻‍♀️

X