- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- Konu Sahibi ffestinalente
Amin inşallah Rabbim nerde bebek isteyen hakkiyla bakabilcek herkesin kucagini doldursun herkesin hamileligi sorunsuz gecsin miniklerine kavussunSağlıkka kavuşun inşallah miniğinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Rabbim nerde bebek isteyen hakkiyla bakabilcek herkesin kucagini doldursun herkesin hamileligi sorunsuz gecsin miniklerine kavussunSağlıkka kavuşun inşallah miniğinize
Ben tamamen sizin icin söyluyorum sakın yanlis anlamayin bende herseyi internetten arastirip kötü seyler okuyan birisiydim bi süre önceye kadar hepimiz sorunsuz sıkıntiszliz cicek gibi hamilelik gecirelim insallah ben folik asite hamileligi düsündugum ilk gün basladim hep ki doktorumda oyle soyledi kendinize rahat edebilceginiz sizin psikolojinizi anlayabilcek bir doktor bulun inan faydasi cok olur yarinda eczaneden folik asit alip baslayabilirsiniz doktoru beklemeyin bence ne kadar erken o kadar iyi bi de hangi sehirdesiniz acabaÇok haklısınız!!!! Ne zaman bir şeyi araştırsam hep anksiyete, korku yaşadığımla kalıyorum. Sizin gebeliğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve size sorunsuz bir süreç diliyorum Ben şuan hiçbir takviye ya da vitamin almıyorum. İki ay önce rutin muayene için gittiğim bir doktor kalp atışını duymadan folik asit yazmadığını söylemişti bana. Halbuki ben hamile kalmadan başlamak istemiştim ki depo oluşsun diye. O yüzden bekliyorum şimdilik folik asit şçin de. Ama belki başka bir doktor başka söyler hiç bilmiyorum bu konuyu da
Folik asite ne kadar erken baslarsaniz o kadar iyi. Hamile kalmaya karar veren herkes önce folik asite başlıyor.Gittigim doktorların ilk sorduğu soru folik asit aliyor musun olmuştu. Tabii tercih sizinÇok haklısınız!!!! Ne zaman bir şeyi araştırsam hep anksiyete, korku yaşadığımla kalıyorum. Sizin gebeliğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve size sorunsuz bir süreç diliyorum Ben şuan hiçbir takviye ya da vitamin almıyorum. İki ay önce rutin muayene için gittiğim bir doktor kalp atışını duymadan folik asit yazmadığını söylemişti bana. Halbuki ben hamile kalmadan başlamak istemiştim ki depo oluşsun diye. O yüzden bekliyorum şimdilik folik asit şçin de. Ama belki başka bir doktor başka söyler hiç bilmiyorum bu konuyu da
İzmirdeyim bende
Ben tamamen sizin icin söyluyorum sakın yanlis anlamayin bende herseyi internetten arastirip kötü seyler okuyan birisiydim bi süre önceye kadar hepimiz sorunsuz sıkıntiszliz cicek gibi hamilelik gecirelim insallah ben folik asite hamileligi düsündugum ilk gün basladim hep ki doktorumda oyle soyledi kendinize rahat edebilceginiz sizin psikolojinizi anlayabilcek bir doktor bulun inan faydasi cok olur yarinda eczaneden folik asit alip baslayabilirsiniz doktoru beklemeyin bence ne kadar erken o kadar iyi bi de hangi sehirdesiniz acaba
Desteğiniz çok değerli Haklısınız ben de erkenden başlamak gerek diye biliyordum. Her doktor farklı işte. Belki bu doktordan başkasına da gitsem başka bişe dicek. Bugün gittiğim doktorun ilk cümlesi folik asit değil, muayeneye ne kadar erken gittiğim ve eskiden kadınların ilk muayenesini 3. Ayda olduğuydu yarın folik asit alıyorum o zaman. Önerdiğiniz marka ve doz var mı? Ben Mersin’deyim.Folik asite ne kadar erken baslarsaniz o kadar iyi. Hamile kalmaya karar veren herkes önce folik asite başlıyor.Gittigim doktorların ilk sorduğu soru folik asit aliyor musun olmuştu. Tabii tercih sizin
Ne kadar sacma bi konusma o eskiden suan ki durumlar yoktu ki insanlar anca anliyordu hamile oldugunu 3 ayda bilinçsizdiler bizler bilincliyiz merakliyiz vücutlarimizi taniyoruz erken fark ediyoruz degisimleri bence kendine baska saglikli dusunen bi doktor bul canim ben folbidol kullaniyorum saglik ocagi recetede yaziyor ona gunde bi tane iciyorum geciyorum doktor önerebilmek icin sordum sehrini malum ben fazla tecrubelendim bu konular daDesteğiniz çok değerli Haklısınız ben de erkenden başlamak gerek diye biliyordum. Her doktor farklı işte. Belki bu doktordan başkasına da gitsem başka bişe dicek. Bugün gittiğim doktorun ilk cümlesi folik asit değil, muayeneye ne kadar erken gittiğim ve eskiden kadınların ilk muayenesini 3. Ayda olduğuydu yarın folik asit alıyorum o zaman. Önerdiğiniz marka ve doz var mı? Ben Mersin’deyim.
Sizin son adet tarihine göre 4+3 olması lazım bugün5+3 şuan. Daha önce bir hamilelik geçirdim ama sonuçlanmadı. O hamilelikte 5. Haftada görünmüştü kese. Asıl o yüzden endişelendim. Belki de her hamilelik farklıdır bilmiyorum. Teşekkür ederim sizin de görünür umarım kısa sürede
Valla ben de o kadar mutluyum ki tecrübeli insanlarla iletişime geçebildiğime. Bence de gereksiz bir yorumdu. Zaten kesin doktorumu bulana kadar birkaç muayeneye daha giderim biter. Artı ben zaten bir teşhis konsa tek bir doktora güvenemem. Doktorlarımıza güvensizlikten değil ama bir doktorun görmediğini diğeri görebilir o yüzden emin olmak için alternatifimizin olması gerek bence. Mesela bu doktor da geçen bakan doktorun görmediği bir miyom gördü. Ama daha onu sorgulamadım bileNe kadar sacma bi konusma o eskiden suan ki durumlar yoktu ki insanlar anca anliyordu hamile oldugunu 3 ayda bilinçsizdiler bizler bilincliyiz merakliyiz vücutlarimizi taniyoruz erken fark ediyoruz degisimleri bence kendine baska saglikli dusunen bi doktor bul canim ben folbidol kullaniyorum saglik ocagi recetede yaziyor ona gunde bi tane iciyorum geciyorum doktor önerebilmek icin sordum sehrini malum ben fazla tecrubelendim bu konular da
Ben adetin ilk başladığı günden itibaren 1 hafta sayılıyor diye biliyorum. Adet takvimi uygulamam da öyle gösteriyor. Ama doktor bugün hamilelik 3 haftalık dedi. Sanırım döllenmeden itibaren üç haftayı kast etti. Sizinkini hiç anlamadımSizin son adet tarihine göre 4+3 olması lazım bugün
Benim son adet 26 ekim ben bugün 5+0 oldum
Yok başladığı gün alınmıyor üzerine bir hafta bir hafta diye sayılıyor 4+3 olmuş oluyor sizin deBen adetin ilk başladığı günden itibaren 1 hafta sayılıyor diye biliyorum. Adet takvimi uygulamam da öyle gösteriyor. Ama doktor bugün hamilelik 3 haftalık dedi. Sanırım döllenmeden itibaren üç haftayı kast etti. Sizinkini hiç anlamadım
Ben ankaradayım
Valla ben de o kadar mutluyum ki tecrübeli insanlarla iletişime geçebildiğime. Bence de gereksiz bir yorumdu. Zaten kesin doktorumu bulana kadar birkaç muayeneye daha giderim biter. Artı ben zaten bir teşhis konsa tek bir doktora güvenemem. Doktorlarımıza güvensizlikten değil ama bir doktorun görmediğini diğeri görebilir o yüzden emin olmak için alternatifimizin olması gerek bence. Mesela bu doktor da geçen bakan doktorun görmediği bir miyom gördü. Ama daha onu sorgulamadım bile
En iyisi tek doktorlar kalmamak tabi dogrusu bu
Benim son adet 28 ekim bi uygulama 4+5 gosteriyo ama 5 haftalik diyor anlamadim buna ilk defa denk geldim kesede gorunmedi daha doktorda bisey demediYok başladığı gün alınmıyor üzerine bir hafta bir hafta diye sayılıyor 4+3 olmuş oluyor sizin de
5. Haftanın içinde demek istiyor aslında uygulamalar kafa karışıyor yüzdenBenim son adet 28 ekim bi uygulama 4+5 gosteriyo ama 5 haftalik diyor anlamadim buna ilk defa denk geldim kesede gorunmedi daha doktorda bisey demedi
Şuan 5 haftalik gosterdi uygulama da5. Haftanın içinde demek istiyor aslında uygulamalar kafa karışıyor yüzden
Benim okuduğum kadarı ile beta 5000 üzeri çıkınca ve/veya 6. Haftadan itibaren karından ultrasonla görülebiliyor, 5. Haftada ise yani bir önceki hafta, vajinal ultrasonla görülebiliyor. Ama şuan hafta karışıklığı yaşıyorum benBenim son adet 28 ekim bi uygulama 4+5 gosteriyo ama 5 haftalik diyor anlamadim buna ilk defa denk geldim kesede gorunmedi daha doktorda bisey demedi
Ben başladığı günden diye okuduğuma eminim ama belki farklı farklı hesaplaması vardır. Zaten kese görünmesi daha çok beta hcg ile alakalı gününden çok sankiYok başladığı gün alınmıyor üzerine bir hafta bir hafta diye sayılıyor 4+3 olmuş oluyor sizin de