2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Vlla 3.5 yaşına gelene kdr kök söktüm :KK70: yemesi içmesinde sorun yok ama hiç uyumadı ve bana yapışıktı. Ama aynı karnımdaki gibi bir ağırlığı yok şu an her işini kendi yapar kuzum :)
Ağrılar tek değişmeyen şey o zaman sizde? Ne güzel bu sefer daha rahat, belki de rahim alışıyor ya da genişlemiş oluyor zaten. 2. Gebelikteki çocuğunuz şimdi akıllı uslu mu peki? öyle bir teori yapmak istiyorum😀

Testlerim silik çizgi kan verdim bugün, nasipse yarın belki bende burdayım 🥰
Tebrikler💫 kan testi sonucunu haber verin mutlaka
Bende aşırı bir iştah var sürekli birşeyler yeme hissi 🥺 kasık ağrım geçti hatta bi ara korktum neden bir ağrım yok diye 🫣
Bende de geçti o ağrı. Adetimin geciktiği hafta vardı. Keseyi görmek için ne zaman gideceksiniz peki?

Selam herkese 🙋🏼‍♀️
Ben bugün doktora gittim, üstten bakıldı. Kese göremedi. Hafta içi tekrar gel bakalım dedi. Umarım haftaya görebiliriz 🙏🏻 Betam da iyiydi aslında, umarım cihazdan falandır 🙄
Pazartesi: 983 (4+1)
Çarşamba: 2639 (4+3)

O agrilar adet doneminde olup geciyormus vücut adet olmaya calistigi icin agri hissediyormusuz doktorum öyle söylemisti 😇
Valla kimisi de diyor ki ağrılar bebek büyüyüp kasları gerdiği için normal. Benim geçen gebelikteki ağrı regl ağrısı gibi değildi. Belimden bacaklarıma vuruyordu. Hatta bu yaşta bel fıtığı oldum diye üzülüyodum🤣🤣🤣 sırt üstü yatamıyordum vs. Şimdi ama 0 ağrı hiç anlamadım hiç

Selam herkese 🙋🏼‍♀️
Ben bugün doktora gittim, üstten bakıldı. Kese göremedi. Hafta içi tekrar gel bakalım dedi. Umarım haftaya görebiliriz 🙏🏻 Betam da iyiydi aslında, umarım cihazdan falandır 🙄
Pazartesi: 983 (4+1)
Çarşamba: 2639 (4+3)
Merhaba benim de dün betam 2650 idi sizinkiyle aynı yani ve keseyi göremedi. Pazartesi günü gidicem ben de. Keseyi karından ultrasonla görmek için 6000 üstüne çıkması gerekliymiş. Haftaya kadar olması gerek umarım yani🤷🏻‍♀️

Merhaba benim de dün betam 2650 idi sizinkiyle aynı yani ve keseyi göremedi. Pazartesi günü gidicem ben de. Keseyi karından ultrasonla görmek için 6000 üstüne çıkması gerekliymiş. Haftaya kadar olması gerek umarım yani🤷🏻‍♀️
İçime su serptiniz 🥰
Biraz moralim bozulmuştu, insan etkileniyor ister istemez. Bekleyelim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız 🙏🏻

Bende kesin olsun diye 13.Aralık için aldım randevu.Git görme git görme siniri bozuluyor insanın 🙈

X