2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Ay benim annem de sakın sakın alttan baktırma dedi .Ama sanmıyorum bi sorun olacağını.riskli gebeliklerde zaten bakmıyorlar .

Randevumu diğer cumaya almıştım acaba bu cuma mı gitsem ya da cumartesi sabah ?
Sen bilirsin olmadi iki gun sonra yada yarin kan ver gene bi bak bakalim kac cikicak ona gore hareket edersin

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-30-19-51-27-93_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    Screenshot_2022-11-30-19-51-27-93_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 61
Doktoru progestan veripte kullanmayan var mı peki hem kan sulandirici hem progestan hem haftada bir iğne bana ağır geliyor. Harfi harfine uyuyorum ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim

Doktoru progestan veripte kullanmayan var mı peki hem kan sulandirici hem progestan hem haftada bir iğne bana ağır geliyor. Harfi harfine uyuyorum ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim
Ben günde üc progestan fitil olarak sabah ögle aksam sabah folik asit öglen kan sulandiric coraspin aksam kan sulandirici ıgne kullaniyorum ve hic aksatmiyorum bi kere kullanmasam bebegime bisey olsa vicdan azabindan ölürüm doktor verdiyse kullan ihmal etme bence

Ben günde üc progestan fitil olarak sabah ögle aksam sabah folik asit öglen kan sulandiric coraspin aksam kan sulandirici ıgne kullaniyorum ve hic aksatmiyorum bi kere kullanmasam bebegime bisey olsa vicdan azabindan ölürüm doktor verdiyse kullan ihmal etme bence
Allah korusun öyle tabii ki yine de fikrinizi almak istedim

Kızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Ay bu ben 🙈
Normalde aşırı rahatımdır. Hiç kasılmam, korkmam. Ama maalesef hiç sağlıklı gebeliğim olmadı ve hep düşük tehdidi, ilişki yasağı vs oldu. Haliyle yine öyledir diye çekindiğim için bu kez vajinal muayene istemeyeceğim çok gerekli görülmezse 💜
Kötüyü çağırmayalım, iyi düşünelim iyi olsun 🥰🧿

Ay bu ben 🙈
Normalde aşırı rahatımdır. Hiç kasılmam, korkmam. Ama maalesef hiç sağlıklı gebeliğim olmadı ve hep düşük tehdidi, ilişki yasağı vs oldu. Haliyle yine öyledir diye çekindiğim için bu kez vajinal muayene istemeyeceğim çok gerekli görülmezse 💜
Kötüyü çağırmayalım, iyi düşünelim iyi olsun 🥰🧿
Tabii ki canim iyi düşünelim iyi olsun bütün iyilikler hepimizi bulsun inşallah ❤❤🙏🧿

Karından kaç beta İle görünüyor acaba kese benim pazartesi 1850ydi değer ama karından görünmedi o_O

X