- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
Değişikmiş vallahi ben ilk defa karşılaştım bu arada hemşireyim denk gelmedim böyle sonuca seni bebek koştur koştur geliyor maşallahYok HCG değeri >1000 yazıyor tam değerinm yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişikmiş vallahi ben ilk defa karşılaştım bu arada hemşireyim denk gelmedim böyle sonuca seni bebek koştur koştur geliyor maşallahYok HCG değeri >1000 yazıyor tam değerinm yok
Ay benim annem de sakın sakın alttan baktırma dedi .Ama sanmıyorum bi sorun olacağını.riskli gebeliklerde zaten bakmıyorlar .Kızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Sen bilirsin olmadi iki gun sonra yada yarin kan ver gene bi bak bakalim kac cikicak ona gore hareket edersinRandevumu diğer cumaya almıştım acaba bu cuma mı gitsem ya da cumartesi sabah ?
Güzel güzel büyümüş işte hep böyle devam etsin
Anlaşmak önemli doktorla 14. Kadın doğumcuya gittim geçen deidm evet ben doktorumu buldumKızlar yarın başka bir doktoru deneyeceğim insallah gönlüme enerjime göre bir doktordur. Ondan başka alternatif bile yok
Ben korktuğum için yaptırmadım düşük tehlikem var diye ama teferruatlı bilmiyorumKızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Ben günde üc progestan fitil olarak sabah ögle aksam sabah folik asit öglen kan sulandiric coraspin aksam kan sulandirici ıgne kullaniyorum ve hic aksatmiyorum bi kere kullanmasam bebegime bisey olsa vicdan azabindan ölürüm doktor verdiyse kullan ihmal etme benceDoktoru progestan veripte kullanmayan var mı peki hem kan sulandirici hem progestan hem haftada bir iğne bana ağır geliyor. Harfi harfine uyuyorum ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim
Ben de hem coraspin hemde progestan alıyorum, doktorumla görüş istersen belki başka bişey verir sanaDoktoru progestan veripte kullanmayan var mı peki hem kan sulandirici hem progestan hem haftada bir iğne bana ağır geliyor. Harfi harfine uyuyorum ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim
Allah korusun öyle tabii ki yine de fikrinizi almak istedimBen günde üc progestan fitil olarak sabah ögle aksam sabah folik asit öglen kan sulandiric coraspin aksam kan sulandirici ıgne kullaniyorum ve hic aksatmiyorum bi kere kullanmasam bebegime bisey olsa vicdan azabindan ölürüm doktor verdiyse kullan ihmal etme bence
Öyle yapacağım bakalım artıkBen de hem coraspin hemde progestan alıyorum, doktorumla görüş istersen belki başka bişey verir sana
Tabi ki bana da agir geliyor bu kadar sey bian da haklisin sende Allah hepimizin yardimcisi olsun hamileliklerimiz de sonuda çok güzel olsun insallahAllah korusun öyle tabii ki yine de fikrinizi almak istedim
Ay bu benKızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Amiin hepimiz musmutlu anneler olalim inşallahTabi ki bana da agir geliyor bu kadar sey bian da haklisin sende Allah hepimizin yardimcisi olsun hamileliklerimiz de sonuda çok güzel olsun insallah
Tabii ki canim iyi düşünelim iyi olsun bütün iyilikler hepimizi bulsun inşallah ❤❤Ay bu ben
Normalde aşırı rahatımdır. Hiç kasılmam, korkmam. Ama maalesef hiç sağlıklı gebeliğim olmadı ve hep düşük tehdidi, ilişki yasağı vs oldu. Haliyle yine öyledir diye çekindiğim için bu kez vajinal muayene istemeyeceğim çok gerekli görülmezse
Kötüyü çağırmayalım, iyi düşünelim iyi olsun
Benim 1808 göründü karındanKarından kaç beta İle görünüyor acaba kese benim pazartesi 1850ydi değer ama karından görünmedi
Hos buldum tesekkur ediyorummmm sizlerden duyunca rahatliyorum doktora gitmek icin 2 hafta bekeleyecegim 6 haftalikken gitmek istiyorum bakalimHoşgeldin, olmaz olur mu dün doktora göründüm bunuda sordum çok normalmişş
Daha önce kötü tecrüben yoksa en iyisi hem kese hem kalp atışı olur kafa rahatlığı oluyorHos buldum tesekkur ediyorummmm sizlerden duyunca rahatliyorum doktora gitmek icin 2 hafta bekeleyecegim 6 haftalikken gitmek istiyorum bakalim