2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bir de iki güne bir iki katına çıkar diyorlar ya biraz hızlı artmış gibi geldi bana mevzu o

Kızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar

Kızlar yarın başka bir doktoru deneyeceğim insallah gönlüme enerjime göre bir doktordur. Ondan başka alternatif bile yok 😅😅
3 doktor gezdim ben enerjimi yukseltende karar kıldım 😁😁 progestan kullandığımdan beri sinir küpü geziyorum zaten birileri de modumu yukseltsin istiyorum

Kızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Zorlanıyor olabilirler benim tanıdıklarım alttan korkuyorlardı genel muayenede de , ben alttan çok rahatım kendim diyorum her şey net olsun alın bakın diye 😅
Belli bir zaman sonra sadece karından bakılacakmış
Alttan muayene zararlı değildir bence İlişki bile yapılabiliyor cünkü düsük tehditi yoksa

Zorlanıyor olabilirler benim tanıdıklarım alttan korkuyorlardı genel muayenede de , ben alttan çok rahatım kendim diyorum her şey net olsun alın bakın diye 😅
Belli bir zaman sonra sadece karından bakılacakmış
Alttan muayene zararlı değildir bence İlişki bile yapılabiliyor cünkü düsük tehditi yoksa
Cumartesi gidecegim ben de düşük tehditi oldugu icin muhtemelen muayene etmeyecek o zaman

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-30-16-41-53-035_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2022-11-30-16-41-53-035_com.google.android.apps.docs.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 85
X