- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.581
İnşallah dua edinBence endise etmeyin. Benim de dün 4800 le karindan goremedi doktor, vajinadan bakmasini istedim o zaman gördük cok şükür vajinal muayenede göreceksinizdir keseyi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dua edinBence endise etmeyin. Benim de dün 4800 le karindan goremedi doktor, vajinadan bakmasini istedim o zaman gördük cok şükür vajinal muayenede göreceksinizdir keseyi insallah
Bebisin bereketiyle geldi. Hayirli olsun.Kizlarrrr Atandım
İnşallah en kısa sürede kalp atışınıda duyarsın canım. Vajinaldemi göründü?Canlar ben bugün keseyi gördüm. 5+3 günlüğüm. 12 mm imiş şu an kese. Hala kalp atışı yok tabi. Sizce me zaman duyabiliriz. Bir de doktorum rahminde kanama riski var falan dedi biraz üzüldüm yorulma ağır iş yapma dedi
ay hayirlii olsun bebisiniz ugurlu geldidarisi basima.insallahKizlarrrr Atandım
Bence persembe karından bile gorunur önce tekrar karindan baktirin goremezse vajinal denersiniz5+0 hesaplamama göre 6800 çıktı beta bugün perşembe günü vajinal bakılacak
Doktorum da öyle dedi ilk bana gel belki görürüz gerek kalmaz dedi inşallah dua edinBence persembe karından bile gorunur önce tekrar karindan baktirin goremezse vajinal denersiniz
Insallah canim korkma ben cok okudum sonradan kese gören sonradan kalp atisi duyan hic korkmayin bu donemde bir iki gün bile gorup gormemede cok farkediyorDoktorum da öyle dedi ilk bana gel belki görürüz gerek kalmaz dedi inşallah dua edin
Çok sağol canim bilgilendirdiğin için beni öyle yaparım artık bundan sonraHava daha çok abze vs ye sebep oluyor vurduğun yerde canım havasını alırsan daha az acıyor bence korkma bundan sonra havasını alarak yap bir de yaptıktan sonra ovalama oda morarmaya falan sebep oluyor
Benim kızım da 1.sınıf bir bakıma şanslıyız seneye kendilerini kurtarmış olacaklar ama bu akşam yemek yiyemedim kokudan hep yaptığımız yemek ama sanki soğan kokusu var ekstra mideler halay çekiyorRapor aldım yok gidemiyorum. Bir üşüyorum bir sıcaklıyorum soğuk soğuk ter boşalıyor. Herşey midemi bulandırıyor. Üstüne mini mini birler annesiyim. Ödevler, hadi anne oynayalımlar falan bitiklerdeyim. Geçecek diyorum hep kendime
Çok benzer bir durumdayım kafamda devamlı ne zaman içicem düşüncesi oluyor stresinde iyi gelmeyeceğini düşünüyorum en azından bana. Benim mental sağlığımda çok önemli benceSigara kullanan kızceler bende bu konuda araftayim. Gebelikten önce günde 1 veya 1.5 paket içiyordum. ffestinalente gibi eşimden birkaç fırt alıyorum eşim yoksa da sigaradan iki fırt alıp söndürüyorum hemen. Fırtların arası da 1.5 veya 2 saat. Günde 2 veya 3 sigaraya tekamül ediyordur diye düşünüyorum. Doktora sordum günde 5 taneyi gecme sakın dedi. 5i gececk şekilde içmiyorum bende .
Bırakınca fiziksel olarak hicbisey olmuyor aslında 2 gün baş ağrısı başka bisey olmadı. Ama psikolojik olarak bırakmak daha zor sürekli ağzıma biseyler atıp yiyip sonra midem bulanıp kusunca birkaç fırt içmeye strese girmemeye karar verdim.
Kızınız ve bebeğiniz arasında 8 yaş olucak yani benim ve kardeşim gibi ben resmen kardeşime küçük annelik yaptım diyebilirim şanslısınız çok yardımcı olucaktır kızınızBenim kızım da 1.sınıf bir bakıma şanslıyız seneye kendilerini kurtarmış olacaklar ama bu akşam yemek yiyemedim kokudan hep yaptığımız yemek ama sanki soğan kokusu var ekstra mideler halay çekiyor
İnşallah canım. Evet vajinalde. Doktorum nasıl bakalım dedi ben de o an siz bilirsiniz dedim. Garanti olsun gel vajinadan bakalım dedi. Sen ne durumdasın lekelenmelerin devam ediyor mu.İnşallah en kısa sürede kalp atışınıda duyarsın canım. Vajinaldemi göründü?
O kadar sevindim kiiii.Harika bir haber bu çok tebrik ederiiiim gerçekten kısmetiyle geliyor bebek .Hayırlı uğurlu olsunKizlarrrr Atandım
Aynı valla canım yine ara ara peçeteye geliyor böle bir artış yada renginde bi değişiklik yok. Cuma günü bende kese için gidicem . 5+2 oluyor cuma görünür inşallahİnşallah canım. Evet vajinalde. Doktorum nasıl bakalım dedi ben de o an siz bilirsiniz dedim. Garanti olsun gel vajinadan bakalım dedi. Sen ne durumdasın lekelenmelerin devam ediyor mu.
Lekelerde böle şey olmaya başladı sütlü kahve gibi öle koyu renk de değil anlamadım ya kendimi rahatlatıyorum işte kırmızı degil sonuçta diyeİnşallah canım. Evet vajinalde. Doktorum nasıl bakalım dedi ben de o an siz bilirsiniz dedim. Garanti olsun gel vajinadan bakalım dedi. Sen ne durumdasın lekelenmelerin devam ediyor mu.
Ayyyy canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin bereketiyle geldi maşallahKizlarrrr Atandım
Kuzum kalp atışlarını duydunmuKizlarrrr Atandım