- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.601
Arkadaslar merhaba 4 +5 gebeyim hic bulanti yok gogus hassaiyetim vardi oda gecti sanki korkuyorum acaba kotu bisey mi oldu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 4+4 üm. Geçtiğimiz hafta hamilelikten midir salgından mıdır bilmiyorum ama mide bulantı/kusma olmuştu ama sonrasında çok şükür olmadı illa olmak zorunda değil hepimiz biriciğiz içinizi ferah tutunArkadaslar merhaba 4 +5 gebeyim hic bulanti yok gogus hassaiyetim vardi oda gecti sanki korkuyorum acaba kotu bisey mi oldu diye
Evet canım kırmızı olmadığı sürece hiç sıkıntı etme. Bazı hamilelikler böyle olabiliyormuşLekelerde böle şey olmaya başladı sütlü kahve gibi öle koyu renk de değil anlamadım ya kendimi rahatlatıyorum işte kırmızı degil sonuçta diye
Insallah canim nebiliyim korktum bende oyle oncesinde 2 dusugim var cunkiMerhaba bende 4+4 üm. Geçtiğimiz hafta hamilelikten midir salgından mıdır bilmiyorum ama mide bulantı/kusma olmuştu ama sonrasında çok şükür olmadı illa olmak zorunda değil hepimiz biriciğiz içinizi ferah tutun
İnşallah canım. Bize de haber versin. Sağlıklı, olması gereken yerde olsun inş kesen.Aynı valla canım yine ara ara peçeteye geliyor böle bir artış yada renginde bi değişiklik yok. Cuma günü bende kese için gidicem . 5+2 oluyor cuma görünür inşallah
Bende de hiç bulantı yok canım, daha önceki gebeliğimde de olmamıştı. Göğüs hassasiyeti bende de bugün geçti tuhaf bi şekilde.. hiç bi belirtim yok şuan karnımdaki şişlik haricinde. Aynıyız 4+5 im ben deArkadaslar merhaba 4 +5 gebeyim hic bulanti yok gogus hassaiyetim vardi oda gecti sanki korkuyorum acaba kotu bisey mi oldu diye
Seni çok iyi anlıyorum ama bende de yok sanırım biraz daha şanslı kızcelerdeniz bizInsallah canim nebiliyim korktum bende oyle oncesinde 2 dusugim var cunki
Canim vallahi.artik paronoya oldum habire belirti ariyom kendimdeBende de hiç bulantı yok canım, daha önceki gebeliğimde de olmamıştı. Göğüs hassasiyeti bende de bugün geçti tuhaf bi şekilde.. hiç bi belirtim yok şuan karnımdaki şişlik haricinde. Aynıyız 4+5 im ben de
Bende 5+5 haftaligim hiç belirti yok doktor baktı kese gördü cumartesiden beri ara ara kanama var azArkadaslar merhaba 4 +5 gebeyim hic bulanti yok gogus hassaiyetim vardi oda gecti sanki korkuyorum acaba kotu bisey mi oldu diye
Evet canım biliyorum ben de kaç tane test yaptım bi görsen, sayısını ben de bilmiyorum her gün yapıyorum bağımlı oldumCanim vallahi.artik paronoya oldum habire belirti ariyom kendimde
Yarın keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım saatler geçmiyor
Aminnn aminn cümlemiz inşallah.Hem de nasıl heyecanAyy miniğinizi güzellikle sağlıkla huzurla görün inşallah ayy hepimize birer maşallah allahım hepimizin gönlüne göre sağlıkla huzurla mutlulukla süreçlerimizi tamamlamayı nasip etsin
bende haftaya çarşamba gideceğim şuan rahatım pek heyecanım yok ama son saatler olunca bana bir geliyorlar
Kanamaların nasıl canım ?Bende 5+5 haftaligim hiç belirti yok doktor baktı kese gördü cumartesiden beri ara ara kanama var az
Yoo canm cuma gitcem inşaallah duyarimmmm senKuzum kalp atışlarını duydunmu
Kuzum yarın gitcem bende 5+5 olacam Allah'ım izniyleYoo canm cuma gitcem inşaallah duyarimmmm sen
Allah korusun canim kotu dusunmeyelim bènde dusunmiycem hicbisey olmaz allahin izniyle saglikla gelir insallah bebislerimizBende 5+5 haftaligim hiç belirti yok doktor baktı kese gördü cumartesiden beri ara ara kanama var az