- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
sonucunuz ne çıktı acabaaOldu oluyor olacak hepsi normal :)
Bebişler 7. haftadan önce kalp atışı duymazsınız duysanız da anlaşılmaz net olmaz. 7 yi doldurun sonra gidin. Ben 2 kere tecrübe etmiş biri olarak diyorum B Buffalosos ve diğer kızlar. Ben de bugun kan verdim 24 ünde 56 ydı beta bakalım bugun ne çıkacak
sonucunuz ne çıktı acabaa
Kızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Yoktur kötü bir şey farklı bir yerde mi yaptınız testiKızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Yoktur kötü bir şey farklı bir yerde mi yaptınız testi
Yükselecek annesi yükselsin ki bebişin büyüsün bir sorun yokturAynı yer aynı saatte verdim..her gün iki katına çıkarsa normal görünüyor. ay sizlere yüksek diyordum abartı geliyordu ben de aynısı oldum
Ya tam net nasıl yazılmamış değeri tek sayfa o mu kafam karıştı benim deKızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Keşke acilde yaptırsaydın testini sağlık ocağında geç cıkıyor sonuç, ben sabırsız olduğumdan acile gidiyorum hep.. ama sabır et sonucun güzel gelir inşallahBenim hala çıkmadı sonucum
Bende hep özelde yaptırmıştım bugün gitmişken vereyim diye verdim ve pişmanımKeşke acilde yaptırsaydın testini sağlık ocağında geç cıkıyor sonuç, ben sabırsız olduğumdan acile gidiyorum hep.. ama sabır et sonucun güzel gelir inşallah
Ooo dört nala geliyor minikKızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Ben gittim özelde yaptırdım ona rağmen 6-7 saat dedi hala bekliyorum....Bende hep özelde yaptırmıştım bugün gitmişken vereyim diye verdim ve pişmanımGörmeyince içim rahat etmedi
Hadi cnm ben devlet acilde yaptım 2 saatte çıktıBen gittim özelde yaptırdım ona rağmen 6-7 saat dedi hala bekliyorum....
Kesinlikle illa görecek insan yoksa rahat olamıyor asla.Bende hep özelde yaptırmıştım bugün gitmişken vereyim diye verdim ve pişmanımGörmeyince içim rahat etmedi
Çıktı benimkide 1777 24te 112ydi bence cumartesi kese gözükür artık bir aksilik yoksa eğe
İnşallah ya o kadar korkuttular ki beni özellikle internette yazılanlar kalp atışını bir duysam içim bir nebze rahat edicek
İnternete bakarsam kendime ayda bir kanser teşhisi koyuyorumİnşallah ya o kadar korkuttular ki beni özellikle internette yazılanlar kalp atışını bir duysam içim bir nebze rahat edicek