- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Benim fısfısımın markası o değildi belkide benimki yasaktır değişiyor çünkü içerikleri telaş yapmayın doktorunuza sorun yinedeAy gerçekten mibende de var astım.symbicort kullanıyorum.her gün değil ama gün aşırı çektim hep napıcazz
Artarsa bi doktora görünmenizi tavsiye ederim sanırım ben duramazdım.Kanda anlaşılır mı hiç bilmiyorum.İnşallah önemli birşey yoktur ,kendinizi strese sokmayınKızlar benim lekelenme gibi birşey gelmiş ama çamaşırım koyu renk rengini o yüzden ayırt edemiyorum işyerinden izin alıp doktor muayenesine gitmem imkansız kan testi yaptırabilirsem yine olur mu birşey olmuş mudur sizce bu haftalarda lekelenme normal diyor ama çok korkuyorum
Yarına kadar kullanmayım bariBenim fısfısımın markası o değildi belkide benimki yasaktır değişiyor çünkü içerikleri telaş yapmayın doktorunuza sorun yinede
Aşırı zor duruyorum zaten ama mecburum...Artarsa bi doktora görünmenizi tavsiye ederim sanırım ben duramazdım.Kanda anlaşılır mı hiç bilmiyorum.İnşallah önemli birşey yoktur ,kendinizi strese sokmayınartık hepimiz için beyaz çamaşır zamanı geldi sanırım
Oldu oluyor olacak hepsi normal :)Merhaba
araniza ben de katildim daha testle ögrendim kan vermedim ama sizlerinde ilk zaman adet olacakmis gibi agrilariniz oldu mu?
Bebişler 7. haftadan önce kalp atışı duymazsınız duysanız da anlaşılmaz net olmaz. 7 yi doldurun sonra gidin. Ben 2 kere tecrübe etmiş biri olarak diyorum B Buffalosos ve diğer kızlar. Ben de bugun kan verdim 24 ünde 56 ydı beta bakalım bugun ne çıkacakZaman geçmiyorrrrrsağ Salim duyalım da
Hoşgeldin, olmaz olur mu dün doktora göründüm bunuda sordum çok normalmişşMerhaba
araniza ben de katildim daha testle ögrendim kan vermedim ama sizlerinde ilk zaman adet olacakmis gibi agrilariniz oldu mu?
Zamanla oturacak insallahMerhaba kızlar, dün doktoruma göründüm.. Keseyi gördük çok şükür ama azcık olması gereken yerin aşağısında kese dedi.. inşallah sorun olmaz..progestan başladım hemen
Görürsün inşallah beta kaç senin 1500 üstünde görünüyor keseBen de görmek istiyorum artık kese, işi boş noktacıkkaradelik gibi oluyor
İnşallah bekliyorum haftaya bir daha bakalım gel yine dedi... Ağzından alıyorum daha önce kullandığım için alışığım hafif baş dönmesi yapıyor şimdilikZamanla oturacak insallahağızdan mı içtiniz yan etki yaptı mı progestan sizde
Öncelikle hayırlı olsun Allah'ın izniyle bişeycik olmasınMerhaba kızlar, dün doktoruma göründüm.. Keseyi gördük çok şükür ama azcık olması gereken yerin aşağısında kese dedi.. inşallah sorun olmaz..progestan başladım hemen
Görürsün inşallah beta kaç senin 1500 üstünde görünüyor kese
2 gün önce 1800 beta çıktı.. 4+1 günümüz der canımÖncelikle hayırlı olsun Allah'ın izniyle bişeycik olmasınkaç haftalıktı gebeliğiniz birde kan değeriniz kaçtı
Hadi hayırlısı olsun inşallah keseyi görürsünBugun daha 450-500 lerde olması gerekecek kuzu. 24 ünde 56 ydı. HAftaya gidicem ben kese için
Teşekkür ederim2 gün önce 1800 beta çıktı.. 4+1 günümüz der canım
Gözünüz aydınMerhaba kızlar, dün doktoruma göründüm.. Keseyi gördük çok şükür ama azcık olması gereken yerin aşağısında kese dedi.. inşallah sorun olmaz..progestan başladım hemen
Teşekkür ederim yok üstten baktı doktor vajinal yapmadı işte biraz sorun var ki olması gereken yerin altında düşük ihtimali korkutuyor beniGözünüz aydın
Vajinal muayenede mi göründü acaba?
Üstten çok erken görünmüş sizinTeşekkür ederim yok üstten baktı doktor vajinal yapmadı işte biraz sorun var ki olması gereken yerin altında düşük ihtimali korkutuyor beni