- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
1000 büyük derken normal bir değer iBana da büyük bin demişler tamam büyük de ne kadar büyükben de randevumu öne çeksem mi cekmesem mi kararsizim.
1000 büyük derken normal bir değer i
Harikaaa bir değerÇıktı benimkide 1777 24te 112ydi bence cumartesi kese gözükür artık bir aksilik yoksa eğer
Eğer için rahat edecekse öne çekBana da büyük bin demişler tamam büyük de ne kadar büyükben de randevumu öne çeksem mi cekmesem mi kararsizim.
3 doktor gezdim ben enerjimi yukseltende karar kıldımKızlar yarın başka bir doktoru deneyeceğim insallah gönlüme enerjime göre bir doktordur. Ondan başka alternatif bile yok
Zorlanıyor olabilirler benim tanıdıklarım alttan korkuyorlardı genel muayenede de , ben alttan çok rahatım kendim diyorum her şey net olsun alın bakın diyeKızlar ya bir sey soracagim size bazi yorumlarda vajina muayenesi yaptirmak istemiyorlar neden acaba sorun olusacagindan mi korkuyorlar
Cumartesi gidecegim ben de düşük tehditi oldugu icin muhtemelen muayene etmeyecek o zamanZorlanıyor olabilirler benim tanıdıklarım alttan korkuyorlardı genel muayenede de , ben alttan çok rahatım kendim diyorum her şey net olsun alın bakın diye
Belli bir zaman sonra sadece karından bakılacakmış
Alttan muayene zararlı değildir bence İlişki bile yapılabiliyor cünkü düsük tehditi yoksa
Sayfayı tam iletirmisiniz özel bilgileriniz haricindee
Sanki sağ üst taraflarda tam değer yazıyordu
Bu devirde bir kadın doktoru bulmak çok zormuş birde bakıcıKızlar yarın başka bir doktoru deneyeceğim insallah gönlüme enerjime göre bir doktordur. Ondan başka alternatif bile yok
İnşallahhhhHarikaaa bir değer
Miniklerimizi görmeye çok az kaldı sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri de paylaşacağız burada insallah
Sayfayı tam iletirmisiniz özel bilgileriniz haricindee
Pazartesi ayni cikti benimde doktoruma sordum hic bir sorun yok dedi icini ferah tut artisin guzel gidiyorKızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Pazartesi ayni cikti benimde doktoruma sordum hic bir sorun yok dedi icini ferah tut artisin guzel gidiyor
Bence artışınız çok güzel ilerlemiş ama içiniz rahat edecekse bu hafta gidin benimde diğer cumartesiydi ama bu hafta gidicem zaten 10 gün muayene süremiz oluyorRandevumu diğer cumaya almıştım acaba bu cuma mı gitsem ya da cumartesi sabah ?