- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.541
Yok canım ben ilk hamileliğimde hissetmedim ama ileri zamanlarda ona benzer şeyler olmuştu hıçkırık tutuyordu sanırım öyle diyorlardı onu hissediyordumKızlar hep merak ediyorum bebeğimizin kalp atışlarını karnimizda hissedebilir miyiz aceba
Rapor aldım yok gidemiyorum. Bir üşüyorum bir sıcaklıyorum soğuk soğuk ter boşalıyor. Herşey midemi bulandırıyor. Üstüne mini mini birler annesiyim. Ödevler, hadi anne oynayalımlar falan bitiklerdeyim. Geçecek diyorum hep kendimeAh bende şimdi koltuğa kendimi atmak çok isterdim .o kadar kötüyüm ki şu ançubuk kraker bile bulandırdı bugün
Tabi kiGörürseniz haber verir misiniz bende 5+3üm 5+5 de gitmek istiyordum
Rapor aldım yok gidemiyorum. Bir üşüyorum bir sıcaklıyorum soğuk soğuk ter boşalıyor. Herşey midemi bulandırıyor. Üstüne mini mini birler annesiyim. Ödevler, hadi anne oynayalımlar falan bitiklerdeyim. Geçecek diyorum hep kendime
5+4 de gorunmedi ya da doktor gordu soylemedi bilmiyorum sadece daha canlanmadi dedi bu cuma randeevum var bakalim ne olacakMerhaba yarin kontrole gidecegim 5+5 olacak, sizce kese gorunur mu? Bu gunlerde olup da bebegi de goren var mi aranizda
Yani yemek yedikten sonra rhatsiz oluyor midem bulaniyor acliktanda bulaniyorum ama kusmuyorum suan cok sükür ama tutuyorum kendimi yani bir kac hafta sonra nasil olur bilemiyorum ama cok zor gercekten yemek yemekte eziyet suan yemek hic canim istemiyor cayi cok severdim aksamlari 1 bardagi zor iciyorumMide bulantısı gün içerisinde olan var mı arkadaşlar.Sabahları iyiyim ama gün içinde bulantılarım başladı
Hıckırık nasil yani beni haftasonu hep hıckirik tuttu gecti sonra hatta dedim neden oluyor uzun zamandir hıckırmiyordum ben diye sasirdimYok canım ben ilk hamileliğimde hissetmedim ama ileri zamanlarda ona benzer şeyler olmuştu hıçkırık tutuyordu sanırım öyle diyorlardı onu hissediyordum
Hıckırık nasil yani beni haftasonu hep hıckirik tuttu gecti sonra hatta dedim neden oluyor uzun zamandir hıckırmiyordum ben diye sasirdim
Karnında kalp atar gibi bebeğinin hıçkırığını hissedebiliyorsun canım ben hissettim doğruysa tabi öyle dediler başta duyduğumda inanmamıştım başıma gelene kadar ama son aylarda filan taaHıckırık nasil yani beni haftasonu hep hıckirik tuttu gecti sonra hatta dedim neden oluyor uzun zamandir hıckırmiyordum ben diye sasirdim
Aynen canımÖyle demek istemedi arkadaş. Bebek büyüdüğünde arada hıçkırır. Çok ileri dönemde, karnın pıt pıt atar. Aslında o bebeğin hıçkırıgıdır diyor.
Ben şuan 5+0 dayım ama ne koku hasasiyetim var nede bulantı falanYani yemek yedikten sonra rhatsiz oluyor midem bulaniyor acliktanda bulaniyorum ama kusmuyorum suan cok sükür ama tutuyorum kendimi yani bir kac hafta sonra nasil olur bilemiyorum ama cok zor gercekten yemek yemekte eziyet suan yemek hic canim istemiyor cayi cok severdim aksamlari 1 bardagi zor iciyorum
İnsan olmayınca bile busefer acaba neden bulanmıyor bi sıkıntımı var die düşünüyo valla delircem geçmicek bu psikopatlıkYani yemek yedikten sonra rhatsiz oluyor midem bulaniyor acliktanda bulaniyorum ama kusmuyorum suan cok sükür ama tutuyorum kendimi yani bir kac hafta sonra nasil olur bilemiyorum ama cok zor gercekten yemek yemekte eziyet suan yemek hic canim istemiyor cayi cok severdim aksamlari 1 bardagi zor iciyorum
Anladım. Yıpratmayın kendinizi sürece odaklanın keyfini çıkarmaya bakın güzel şeyler sizinle olacakAslinda en iyisi sizin yaptiginiz, ama daha once kimyasal gebelik gecirdigim icin psikolojik olarak artisi görmek istedim
Maalesef öyle canım birkac gündür nefes egzersizi yapıyorum iyi geliyor sakinlestiriyor beni burundan al karnini şişir sonra yavas yavas ağzından verİşyerinde çok stresleniyorum. Stres yapınca daha çok lekem oluyor sanki
Anladim canim cok sağ olÖyle demek istemedi arkadaş. Bebek büyüdüğünde arada hıçkırır. Çok ileri dönemde, karnın pıt pıt atar. Aslında o bebeğin hıçkırıgıdır diyor.
Canim benimde bir iki gündur boyle öncesinde yoktu o yuzden stres yapma ki bence ileride insallahta olmaz cunku zor benimde hafif boyutta şuan o bile zor geliyor mesela acikiyorum devamli saat basi agzima birseh atiyorum ama boyle yaptigim yemek hic ilgimi cekmiyor yemek istemiyorum yedikten sonrada kötü oluyorum bulaniyor suan doktoruma göre 6+0 im yeni basladi ilerlemez umarim diye umut ediyorum çünku işteyken zor olacak kimseyede diyemiyorsun hamileyim diyeBen şuan 5+0 dayım ama ne koku hasasiyetim var nede bulantı falan
Icmiyorum ama icen bir tanidigim vardi cocukları hep kucukken hava almak zorunda kaldilar hastanede cunku bebeklerin cigerleri o dumani kaldirabilcek boyutta degil ve astimlı ve alerjik oluyorlar hemen tıkanıyorlar eminim zararlarini sizde biliyorsunuzdur zaten kendinize başka uğraş filan bulsanız kendinizi meşgul etsenizArkaşlar bacılar öncelikle bütün hasta hamiş bacılarıma allahtan şifa diliyorum inşallah hepiniz çok çabucak iyileşirsinizama bir sorum var sorunum sigara bırakamıyorum yani azalttım ama dayanamıyorum içiyorum içen arkadaşlar bi öneriniz warmı çok vicdan azabı çekiyorum içtiğim için ama yalnızım bütün gün ewde duramıyorum napıcamı bilmiyorhm bu durum beni çok üzüyor
ah ah 2 haftadir bitmiyor bende bulanti...şu prilam dr mi ne o ilaci icmemek icin direniyorum rssmen. bi arkadas yazmis ceviz badem yememiz lazim oguruyorum ama diye. vallahi ayni ben. cevizden tiksindim yiyemiyorum en sevdigim seyleri yiyemiyorum. yemek yersem midem bulaniyo ac kalincada bulaniyo beni tek rahatlatan soguk seyler. soguk su soguk portakal soguk elmaCanim benimde bir iki gündur boyle öncesinde yoktu o yuzden stres yapma ki bence ileride insallahta olmaz cunku zor benimde hafif boyutta şuan o bile zor geliyor mesela acikiyorum devamli saat basi agzima birseh atiyorum ama boyle yaptigim yemek hic ilgimi cekmiyor yemek istemiyorum yedikten sonrada kötü oluyorum bulaniyor suan doktoruma göre 6+0 im yeni basladi ilerlemez umarim diye umut ediyorum çünku işteyken zor olacak kimseyede diyemiyorsun hamileyim diye
Arkaşlar bacılar öncelikle bütün hasta hamiş bacılarıma allahtan şifa diliyorum inşallah hepiniz çok çabucak iyileşirsinizama bir sorum var sorunum sigara bırakamıyorum yani azalttım ama dayanamıyorum içiyorum içen arkadaşlar bi öneriniz warmı çok vicdan azabı çekiyorum içtiğim için ama yalnızım bütün gün ewde duramıyorum napıcamı bilmiyorhm bu durum beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?