- 19 Şubat 2020
- 5.362
- 2.908
- 123
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.521
ilk yaptırdıgım 610 ,745 ve 10 gün önce 1450 idi,sonra yaptırmadım .buğünde 14444 çıkmıs perşembe tekrar yapacagımNe zamana tekrar randevu verdi canım ve düzenli olarak kan verdin mi verdiysen değerlerin ne kadardı
Maşallah değerin çok yükselmiş canım görememiştir doktor daha küçük diye bi bekle bakalım sıkma canını iyi düşün iyi olsunilk yaptırdıgım 610 ,745 ve 10 gün önce 1450 idi,sonra yaptırmadım .buğünde 14444 çıkmıs perşembe tekrar yapacagım
Bel ağrısı var sadece tek şikayetimevet bugün bel ağrısıyla uyandım bende şuan işteyim ve kafamı koyduğum heryerde uyumak istiyorum:)
inşallah canım ya,bu korkular merzara götürcek beni ,daha önceki yaşanmışlıklar korkutuyor beniMaşallah değerin çok yükselmiş canım görememiştir doktor daha küçük diye bi bekle bakalım sıkma canını iyi düşün iyi olsun
Bence artk düşmez canım, kimyasal gebelikler 1000 üzerine çıkmazmış aile hekimim öyle demişti banainşallah canım ya ,allahım hayırlısını versin.kan testim çıktı 14444 perşembe tekrar vereceğim. bakalım düşüyormu ,çıkıyormu
inşallah canım ya kimyasal değil de boş gebelik olabilirmiBence artk düşmez canım, kimyasal gebelikler 1000 üzerine çıkmazmış aile hekimim öyle demişti bana
Canım aynen bencede kimyasal olsa bu kadar yükselmez içini ferah tutinşallah canım ya,bu korkular merzara götürcek beni ,daha önceki yaşanmışlıklar korkutuyor beni
Onu bende merak ediyorum ama benim önceki gebeliğimin ultrason fotoğrafina baktım ondada bebek gozukmemis sadece kese boyu ölçülmüş sonradan gözüküyor galibainşallah canım ya kimyasal değil de boş gebelik olabilirmikese büyümüş bebek yok
ay hadi inşallah canım ya,ne gergin şeyler ya kimyasalı,boş gebeliği,yok kalp atışı valla biz kadınlar ne yaşıyoruz ya:)Onu bende merak ediyorum ama benim önceki gebeliğimin ultrason fotoğrafina baktım ondada bebek gozukmemis sadece kese boyu ölçülmüş sonradan gözüküyor galiba
Öyle valla doğurana kadar canımız çıkıyoray hadi inşallah canım ya,ne gergin şeyler ya kimyasalı,boş gebeliği,yok kalp atışı valla biz kadınlar ne yaşıyoruz ya:)
Hissetmek zor olabilir ama İlerleyen zamanlarda stetoskop ile duyabilirmişizKızlar hep merak ediyorum bebeğimizin kalp atışlarını karnimizda hissedebilir miyiz aceba
Ben fenayım yaa. 2 iş yapıyorum biraz yatıyorum. Yemek yerken bile bir anda bulantı geliyor bırakıyorum yemeği falan. Ceviz badem yememiz lazım düşününce bile öğürme geliyor ne yapacam bilmiyorum. Şu an da yine attım koltuğa kendimi.Mide bulantısı gün içerisinde olan var mı arkadaşlar.Sabahları iyiyim ama gün içinde bulantılarım başladı
Gebeliğimi öğrendiğimden beri her fırsatta dinliyorum Abdullah Altun okuyor benim dinleğimi çok rahatlatıyor beniŞimdi bir arkadaşım dedi bende dinlicem sizede soylemek istedim dinlemek isteyen olursa youtube
Hamilelikte Sağlıklı Güçlü Güzel huylu Güzel yüzlü Bebek için Dinleyin | Yusuf & Meryem Suresi
Görürseniz haber verir misiniz bende 5+3üm 5+5 de gitmek istiyordumMerhaba yarin kontrole gidecegim 5+5 olacak, sizce kese gorunur mu? Bu gunlerde olup da bebegi de goren var mi aranizda
Ah bende şimdi koltuğa kendimi atmak çok isterdim .o kadar kötüyüm ki şu anBen fenayım yaa. 2 iş yapıyorum biraz yatıyorum. Yemek yerken bile bir anda bulantı geliyor bırakıyorum yemeği falan. Ceviz badem yememiz lazım düşününce bile öğürme geliyor ne yapacam bilmiyorum. Şu an da yine attım koltuğa kendimi.
Ben 5+2'de görmüştüm, büyük ihtimalle görürsünüz :)Merhaba yarin kontrole gidecegim 5+5 olacak, sizce kese gorunur mu? Bu gunlerde olup da bebegi de goren var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?