- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.501
Havasini alip öyle yapiyorum benBide kızlar iğne kullananlara sorum var aranızda var mı bilmiyorum içindeki havayı öncesinde alıyor musunuz yoksa direk yapıyor musunuz içinde hava olmasına rağmen?
inşallah canım ya ,allahım hayırlısını versin.kan testim çıktı 14444 perşembe tekrar vereceğim. bakalım düşüyormu ,çıkıyormuBu cuma gidecektim vazgeçtim canım erken olur diye 8.hafta kendi doktoruma gidecem inş
Ama benim ki tüp bebekben 2 bardak çay 1 bardak kahve ıcıyorum her gun
Neden kan veriyorsunuz ki 2000 olunca kese için çagıryolar zateninşallah canım ya ,allahım hayırlısını versin.kan testim çıktı 14444 perşembe tekrar vereceğim. bakalım düşüyormu ,çıkıyormu
doktor istedi canım bilmiyorum perşembede baktıracagım,kese var da bebeği göremedi.Neden kan veriyorsunuz ki 2000 olunca kese için çagıryolar zaten
Kahveci dostum selam bende senle ayni gün icmistim bi daha icmedimKızlar , yeni hamileler ,kahve içme konusunda doktorunuz birşey dedimi ? transfer den sonra sadece bir fincan içtim,4+3 bugün
Anladım canım çok teşekkür ederim bende alim o zaman artık birşey olmaz değil mi bugün almadım dibindeki havayıda sıktım içime ilaç daha vardır diyeCanim benim annem emekli hemsire, o hep havayi alip öyle yapardi hatirliyorum. Ben de simdi bazen aliyorum bazen üseniyorum hava en sonda kaliyor genelde ilacin bittigini gördügümde birakiyorum
Canim artik bizim bebeklerimiz de 13. haftadan sonrs falan normal gebelik gibi ilerlicek, ilaclari biraktirabilirler yani belli bi haftadan sonra. Sonrasinda normal gebelik gibi olucaz biz de. Istersen icin rahat etmiyorsa o zamana kadar icme. Ya da birkac günde bir ic birsey olmaz. Dedigim gibi icin rahat etmicekse de hic icme, ben kizimde hic icmedim herseye extra dikkat ettim. Tüp bebek erken dogum olasiligi yüksek dediler korkumdan evden cikamadim son aylarda, gel gör ki 41+2 de dogduAma benim ki tüp bebek
Yok canim hic biseycik olmaz korkmaAnladım canım çok teşekkür ederim bende alim o zaman artık birşey olmaz değil mi bugün almadım dibindeki havayıda sıktım içime ilaç daha vardır diye
Canım ben almanyadayım fragmin p forte diye bir iğne 5000lik ama ilk hamileliğimde Türkiye deydim orda ocsapar 4000lik kullanıyordum bugün havayı içime sıktım birşey olur mu yarından itibaren bende alırımBen hava alıyorum canım öyle vuruyorum.Sen hangi iğne va kaçlık kullanıyorsun?
O zaman geç döllenme olmuştur kuzum bir haftaya duyarsın sıkma canını kimisi geç duyuyorcanım dr 7 dedi ama yumurtlama 7 kasımda oldu, bende anlamadım bilmiyorum adete göre 8 haftalık ama yumurtlamaya göre 7 dedi dr
Onu bılmıyorum doktora danısın benceAma benim ki tüp bebek
Tmm canım teşekkür ederimHavasini alip öyle yapiyorum ben
Tmm canım çok teşekkür ederimYok canim hic biseycik olmaz korkma
Moral oldun teşekkür ederim herkes bana hastaymışım gibi davranıyor cok sıkıldmCanim artik bizim bebeklerimiz de 13. haftadan sonrs falan normal gebelik gibi ilerlicek, ilaclari biraktirabilirler yani belli bi haftadan sonra. Sonrasinda normal gebelik gibi olucaz biz de. Istersen icin rahat etmiyorsa o zamana kadar icme. Ya da birkac günde bir ic birsey olmaz. Dedigim gibi icin rahat etmicekse de hic icme, ben kizimde hic icmedim herseye extra dikkat ettim. Tüp bebek erken dogum olasiligi yüksek dediler korkumdan evden cikamadim son aylarda, gel gör ki 41+2 de dogduvelhasil cok da korkucsk bisdy yokmus. Simdi bizim icin en tehlikeli zamanlar ilk 13-14 hafta allahin izniyle sonrs daha rahat olcaz insallah
Evet canim öyle oluyor korkma sen.. hersey allahtan. Sadece cok dikkat etmek gereken birkac sey var ki o da her gebelikte ayni, cig et balik tavuk bunlar kesinlikle yok, bir de cig yumurta yok. Her bitki cayini icmemeliyiz, onu arastirarak icersin en masumlarini. Ama cayi acik icmek 1-2 bardak , kahveyi de abartmadan arada bir icmekten bisey olmaz yani..Moral oldun teşekkür ederim herkes bana hastaymışım gibi davranıyor cok sıkıldm
Evet canim bende de varmis, 4000 lik canimSizde de mi pıhtılaşma var? Hangi düzeyde kaçlık vurunuyorsunuz?
inşallah canım ya kese de hiç göremedik ,ay delircem vallaO zaman geç döllenme olmuştur kuzum bir haftaya duyarsın sıkma canını kimisi geç duyuyor
Ne zamana tekrar randevu verdi canım ve düzenli olarak kan verdin mi verdiysen değerlerin ne kadardıinşallah canım ya kese de hiç göremedik ,ay delircem valla
İnşallah geldim işten öyle yapıyorum fazla değil az az geliyor o bile umut çok gelmesinden iyidir allahim hayırlısını versin hakkımızdaGünaydın dinlenmeye çalışın sırt üstü uzanıp ayağınızın altına yastık koyun kayınvalidem öyle demişti bende öyle yapıyorum inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?