- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.481
evet bugün bel ağrısıyla uyandım bende şuan işteyim ve kafamı koyduğum heryerde uyumak istiyorum:)Bel ağrısı olanlar varmı benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bugün bel ağrısıyla uyandım bende şuan işteyim ve kafamı koyduğum heryerde uyumak istiyorum:)Bel ağrısı olanlar varmı benim gibi
Sonradan görünen falan vardı sanki öle yorumlar olduğunu hatırlıyorum topiclerde.kızlar yardım edin ya,sabah kontrole gittim en son yumurtlamam 7 kasımdaydı,adetim 18 ekimdi,dr keseyi karından gördü ama bebek yok beta verdim sabah bir de perşembe vericem dr gideceğim tekrardan böyle bir durum yaşayan varmı?
bilmiyorum canım ya,çok üzgünüm 3 düşükten sonra böyle bir şey yaşamak çok zor:Sonradan görünen falan vardı sanki öle yorumlar olduğunu hatırlıyorum topiclerde.
Canım kaç haftalıksın şuan kimisi geç görüyor hep böyle yazan çok sonradan hep gördüler kalp atışını da duydular stres etme kendinekızlar yardım edin ya,sabah kontrole gittim en son yumurtlamam 7 kasımdaydı,adetim 18 ekimdi,dr keseyi karından gördü ama bebek yok beta verdim sabah bir de perşembe vericem dr gideceğim tekrardan bir durum yaşayan varmı?
Sonradan gören cok insan var. İnsallah en kisa zamanda görürsünüz iyi düşünmeye calisin lutfenkızlar yardım edin ya,sabah kontrole gittim en son yumurtlamam 7 kasımdaydı,adetim 18 ekimdi,dr keseyi karından gördü ama bebek yok beta verdim sabah bir de perşembe vericem dr gideceğim tekrardan böyle bir durum yaşayan varmı?
Bende 5+4 Ken gittim canım kese göründü bebeği göremediler daha oluşmamış felan dedilerbilmiyorum canım ya,çok üzgünüm 3 düşükten sonra böyle bir şey yaşamak çok zor:
Canim benim annem emekli hemsire, o hep havayi alip öyle yapardi hatirliyorum. Ben de simdi bazen aliyorum bazen üseniyorum hava en sonda kaliyor genelde ilacin bittigini gördügümde birakiyorumBide kızlar iğne kullananlara sorum var aranızda var mı bilmiyorum içindeki havayı öncesinde alıyor musunuz yoksa direk yapıyor musunuz içinde hava olmasına rağmen?
Ben hava alıyorum canım öyle vuruyorum.Sen hangi iğne va kaçlık kullanıyorsun?Bide kızlar iğne kullananlara sorum var aranızda var mı bilmiyorum içindeki havayı öncesinde alıyor musunuz yoksa direk yapıyor musunuz içinde hava olmasına rağmen?
sonra göründümü canım peki?Bende 5+4 Ken gittim canım kese göründü bebeği göremediler daha oluşmamış felan dediler
Sizde de mi pıhtılaşma var? Hangi düzeyde kaçlık vurunuyorsunuz?Canim benim annem emekli hemsire, o hep havayi alip öyle yapardi hatirliyorum. Ben de simdi bazen aliyorum bazen üseniyorum hava en sonda kaliyor genelde ilacin bittigini gördügümde birakiyorum
inşallah canım ya (Sonradan gören cok insan var. İnsallah en kisa zamanda görürsünüz iyi düşünmeye calisin lutfen
Bu cuma gidecektim vazgeçtim canım erken olur diye 8.hafta kendi doktoruma gidecem inşsonra göründümü canım peki?
canım dr 7 dedi ama yumurtlama 7 kasımda oldu, bende anlamadım bilmiyorum adete göre 8 haftalık ama yumurtlamaya göre 7 dedi drCanım kaç haftalıksın şuan kimisi geç görüyor hep böyle yazan çok sonradan hep gördüler kalp atışını da duydular stres etme kendine
Merhaba, benim doktorum günde bir fincan kahve içmemde sakınca olmadığını söylemişti. çayı da abartmadığım sürece 1-2 bardak içebileceğimi söylemiştiKızlar , yeni hamileler ,kahve içme konusunda doktorunuz birşey dedimi ? transfer den sonra sadece bir fincan içtim,4+3 bugün
ben 2 bardak çay 1 bardak kahve ıcıyorum her gunKızlar , yeni hamileler ,kahve içme konusunda doktorunuz birşey dedimi ? transfer den sonra sadece bir fincan içtim,4+3 bugün