- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.441
Bende ishalim canım. Anlamadım vücut dengesizleşmeye başladı bigün ishalim bigün kabız gibiyimHepiniz kabizsiniz sanirim ben ishalim , geciremedim.bende de ishalin vurdugu agri giriyor aniden. Hadi bakalim.
Evet canım ben de şok
Bugün halsiz bitkin ağrım var belimdeBende ishalim canım. Anlamadım vücut dengesizleşmeye başladı bigün ishalim bigün kabız gibiyim
Gaz ve kabizliktan olabilir. Ilik suyla islatilmis gunkurusu kayisi varsa yapiver canim. Dinlenmeye çalışGünaydin kizlarrbugun karnimin altinda agrilar var ama sebebini anlayamadim. hayir olsun bakalim. belkide kabizlik etkiledi
Istemiydinn noldiiiEvet canım ben de şok
Günaydın fıstık anneler :) ben de gece boyu öksürdüm. Geniz akıntım oldu sanırım o da beni öksür öksür hiç uyutmadı. Karnım agrıdı artık öksürmekten. Dolayısıyla evet yataktan kazınarak kalktım. Burun akıntım ve hapşurugum durdu sayılır ama baş ağrım hala devam ediyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Tablodaki bilgileri verirseniz ekleyelim sizleri de :)
dinlenme durumun varsa dinlen. Bel agrisi kuyruk sokumumu agrisimi vuruyor belineBugün halsiz bitkin ağrım var belimde
GünaydınGünaydınn kızlarr size avusturyadan sevgiler gönderiyorummburda sizden 2 saat gerideyim biraz geç günaydın olmuş olabilir o yüzden ben de hiç birşey hissetmeyerek güne başladım, göğüs hassasiyeti vardı günlerdir şuan ne o var ne kasıklarda ağrı hayır olsun herkese hayırlı bir gün diliyorum
Benim varBel ağrısı olanlar varmı benim gibi
Bel ağrısı şişkinlik gaz hepsi var bendedeBenim var
5. Haftanın içindeyiz canım 4+5 gün. Blastokist transfer tarihine göreGünaydınSizin ki kaç haftalıktı
Hayırlı olsun sağlıkla geçsin hamileliğiniz5. Haftanın içindeyiz canım 4+5 gün. Blastokist transfer tarihine göre23 aralıkta randevum var onu bekliyorjm hayırlısı ile inşallah. Sizde durum ne
Ben daha ne kan verdim nede doktora gittim perşembe gideceğim inşallah5. Haftanın içindeyiz canım 4+5 gün. Blastokist transfer tarihine göre23 aralıkta randevum var onu bekliyorjm hayırlısı ile inşallah. Sizde durum ne
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımBen daha ne kan verdim nede doktora gittim perşembe gideceğim inşallah
6+3 olduk bugünHayırlı haberler alırsın inşallah canımben de transfer sonrası 10. Gün kan verdim bi daha da istemedi direk 6+1e randevu verdi. Sen şuan ne kadarlıksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?