- 7 Ekim 2022
- 1.243
- 1.255
- 63
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.421
Çok sağol canım, dediğin gibi olur inşaallahÇok üzüldüm canım benim ;( allahım sağlıklı bebekler nasip etsin sana denemeye devam kimyasalın ardından bebek çok çamur tutuyor gelecek ay veya ondan sonra ki aya tutar diye umut ediyorum
GunaydinlarGünaydın güzel annelerhepimiz için musmutlu bir gün olsun
Gunaydinlar canimGünaydın herkese annelerbugün de yataktan kazınarak kalktık
Gaz probleminiz olabilir mi?bu sabah benim de şişkinlik sebebiyle bi anlık ağrı girdi .Günaydin kizlarrbugun karnimin altinda agrilar var ama sebebini anlayamadim. hayir olsun bakalim. belkide kabizlik etkiledi
Hoşgeldiniz aramızaGünaydın kızlar aranıza bende katılıyorumbenide listeye ekleyebilir misin admin
Canım banada oluyor arada bende kabızlık ve gazdan diye düşünüyorum güzel düşünelim güzel olsun herşeyGünaydin kizlarrbugun karnimin altinda agrilar var ama sebebini anlayamadim. hayir olsun bakalim. belkide kabizlik etkiledi
Teşekkür ederimHoşgeldiniz aramıza
evet canim gazda var sanirim. o bir anlik agrilar cok kotu degil mi ya bicak saplanir gibi oluyo bazenGaz probleminiz olabilir mi?bu sabah benim de şişkinlik sebebiyle bi anlık ağrı girdi .
Günaydın dinlenmeye çalışın sırt üstü uzanıp ayağınızın altına yastık koyun kayınvalidem öyle demişti bende öyle yapıyorum inşallah geçerdün iğneden sonra hiçbir şey gelmedi sabah peçeteye geliyor pempemsi hafif ne yapacam bilmiyom
Günaydın kızlar aranıza bende katılıyorumbenide listeye ekleyebilir misin admin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?