- 22 Kasım 2022
- 202
- 322
- 18
- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.201
Normal tabii ki Allahin izniyle yükselirAdete, 4 gün kala beta 35 yükselir mi acaba değer normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal tabii ki Allahin izniyle yükselirAdete, 4 gün kala beta 35 yükselir mi acaba değer normal mi
anladim canim peki cok sagolCanım yaş 39-40 olunca gen taraması yapılması ve %99 doğruluk payı olması nedeniyle önemini vurguluyorlar. Yaş 35 altıysa sorun olacağını sanmıyorum. Daha garanti olsun diye aslında nifty bu yaşlarda.
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤Çok güzel üzüldüm kuzum inşallah iyiye gider iyi düşünmeye çalış dualarıma katıyorum civcini
İnşallah bekleyen herkese bir an önce duyursun Allahım gerçekten tarifsizmişAyyyhh yaaa çok özel çok muhteşem bir duygu inşallah bizde duyarız Gerçekten mucize bir damla suyun geldiği hall
Çok teşekkür ederim evet biz baya yakınızcok sevindim canim hayirli olsun aramizda 2 gun var tam
pozitifbiri 12.12.2022 kese ve kalp atışı heyecandan unutmuşumKAlp atışını duyan minnoş annelerimiz beni etiketleyip haftanızı yazın da tablomuza şirinleyelim
Eğer biliyorsan bundan ye bunaltı ya da iyi geldi açıkçası
Tuhaff tuhaf hallerrimizBak şu an çorbasını istedi canım kalkıp yapayım az önce ayılıp bayılıyordum ya ben bir anda kanım çekiliyor bir anda enerji pompalanıyor sanki ne garip haller.
NE GÜZEL YARDIMCI OLMASI ALLAH RAZI OLSUN. BENİM AZ ÖNCE BİRAZ LEKELENME OLMUŞ AMA 5 HAFTAYA GİRDİM. İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZ. İŞTEYİMDE DİNLENİM DESEM OFCok cömert galiba hepimizin esleri ben daha keseyi bile görmedim ama benimki bütün evi temizledi bile allah razi olsun insallah sagliklla devami gelir cok güzel bir heyecan allahim isteyen herkese yasatsin
Bende şuan bir ödem durumu yokk tuzu fazlami tüketiyorsunuzzÖdeminiz oldu mu peki hanımlar sistim ben bayağı
Aman olmasin ben genel olarak tuzsuz yerim ama niye şiştim anlamadim size de sorayim dedim gerci doktor ödem olur dedi ama erken sankiBende şuan bir ödem durumu yokk tuzu fazlami tüketiyorsunuzz
benimde cumartesi pazar oldu geçti bugün gittim kesemiz var sorun değil takip edelim dediKIZLAR 5+0 DAYIM İKİ GÜNDÜR BEL AĞRISI VAR. BİRAZ LEKELENMEM OLMUŞ. KORKTUM BİRAZ.
Bel ağrısıyla birliktemi oldu leke sendede canım? 2 dusuk olunca insan cok korkuyor. Cuma randevum benimde 5+0 da kese goxukmez dimi ?benimde cumartesi pazar oldu geçti bugün gittim kesemiz var sorun değil takip edelim dedi
Ahh ahh neremizde bişey olsa hemen meraklı merakli hallere bürünüyorzz annelik zor meslekAman olmasin ben genel olarak tuzsuz yerim ama niye şiştim anlamadim size de sorayim dedim gerci doktor ödem olur dedi ama erken sanki
haftasonu agrıdı 1 kere iç çamaşırıma diğerleri peceteye geldi beta hgc baktırın belli olur 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlar benim cuma günü 5650 di bugün 5+5 olduBel ağrısıyla birliktemi oldu leke sendede canım? 2 dusuk olunca insan cok korkuyor. Cuma randevum benimde 5+0 da kese goxukmez dimi ?
Bende maraşlıyım canım biliyorum o tarhanayıEkşime olunca su içiyorum birde ben Kahramanmaraşliyim bizim orda Tarhana yapılır böyle cipse benziyor tabi yağsız bir ürün onu yiyorum, yanınca buz gibi sütten yudum yudum yudum içiyorum bulantıya da yavaş yavaş çözümler deniyorum