- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Keske hepimiz aynı yerde olsaydık aynı dönem anneler çok iyi olurduk çocukları büyütürkenYa ben napayım 4+0 ız teyzesiBen de haftaya cuma keseye gitmeyi düşünüyorum. Aslında en güzeli 6+1 de kese, 7+3 veya 4 te de kalp atışı. hem Kontrol diye geçtiğinden ekstra ödeme de yapmanıza gerek kalmıyor
Aynı sol tarafa iğneler batıyor geçen gece uyuyamadım resmen ağrı o kadar şiddetliydi ki iki gecedir bacakları karnıma çekiyorum farkında olmadan yatarken , doktor normal dedi
O batmalar iğnelenmeler sızılar rahim genişlediği içinmiş bağ dokuları çekiyor
Ayy harika. Alttan mı göründü boyutu söyledi miSelam kizlar benim bugün doktor randevum vardı ben bugün keseyi gördüm çok şükür haftaya tekrar çağırdı inşallah kalp atışlarını da duyarım darısı başınıza inşallah
Karından baktı çok küçük gözüktü sonra benim iznimle alttan baktı 3 mm gebelik haftanla uyumlu dediAyy harika. Alttan mı göründü boyutu söyledi mi
İnşallah sağlıkla sihhatle gelsinlerKarından erken görünmüş tebrik ederimsağlıkla gelsin kuzularımız
Evet o his hic geçmediMerhaba
araniza ben de katildim daha testle ögrendim kan vermedim ama sizlerinde ilk zaman adet olacakmis gibi agrilariniz oldu mu?
Evet bende oldu hala arada kasıklarım batiyo göğüslerim şiş ve hassasMerhaba
araniza ben de katildim daha testle ögrendim kan vermedim ama sizlerinde ilk zaman adet olacakmis gibi agrilariniz oldu mu?
Ayy cok tedirgin oluyorum evde kaset erken gebelik testiyle ogrendim kan vermedim sanki heran adetim gelecekmis gibi tedirginlik varEvet o his hic geçmediçok uzun haftalar oluyor denildi hatta
Goguslerim dolgunlasti uclari sis ama hicbir aci ve agri yok uygulamaya gore 3+5 günlügum cok yeniEvet bende oldu hala arada kasıklarım batiyo göğüslerim şiş ve hassas
Ayyyy keşke yaaaaKeske hepimiz aynı yerde olsaydık aynı dönem anneler çok iyi olurduk çocukları büyütürken
Evet çok yeni canım ben şuan 5+0 oldum daha bugün yeni keseyi gördüm benim bile çok küçük ama zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin hepimizin bebisleriGoguslerim dolgunlasti uclari sis ama hicbir aci ve agri yok uygulamaya gore 3+5 günlügum cok yeni
Hepimizde öyle bence 3 haftadır dediginiz gibiyim ben deAyy cok tedirgin oluyorum evde kaset erken gebelik testiyle ogrendim kan vermedim sanki heran adetim gelecekmis gibi tedirginlik var
Internete ne yazsak abarti abarti şeyler çıkıyor içinizi ferah tutun ama mutlaka doktorunuza da danışın tecrubeli annelerimiz de mutlaka yardimci olacaklardırKızlar merhaba aslında haziran annesi değilim ama tecrübeli annelere ihtiyacım var o yüzden size yazmak istedim benim 40 günlük bir bebeğim var ve dudağımdaki kızarıklığın farkında olmadan yavrumu emzirdikten sonra yerine koyarken öptüm sanırım uçuk çıkıyor internette çok korkunç şeyler yazıyor korktum başına gelen var mı yavruma bişe olur mu çok korkuyorum …
Ayy daha cok var bakalim nasil dayanicaz kan vermek icin bekliyorum biraz daha yukselsin diye bakalim kanda bir kesinlessin biraz rahatlarim anca 1 hafta sonra keseyi gorebilirim o zamanEvet çok yeni canım ben şuan 5+0 oldum daha bugün yeni keseyi gördüm benim bile çok küçük ama zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin hepimizin bebisleri