- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 32
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.981
Çok çok geçmiş olsun canımİki gündür tir tir titriyorum ateşten.Burun akıntım ,öksürüğüm geçmiyor.hapşırık krizlerim var .tüm etleriiiim acıyorgüzel kapmışım şifayı
Çok geçmiş olsun ,inşallah bize bağışıklık olsun bunlar bir daha olmayalımÇok çok geçmiş olsun canımbenimde eşim covid oldu ben de oldum sandım ama 2 kez test yaptım negatif, ama hastayım.
ateşim çıkmadı çok sukur ama diğer semptomlar aynı senin gibi ,
4+2 canımSiz kac haftaliksiniz
Doktora gittin inşallahİki gündür tir tir titriyorum ateşten.Burun akıntım ,öksürüğüm geçmiyor.hapşırık krizlerim var .tüm etleriiiim acıyorgüzel kapmışım şifayı
Normal diye biliyorum ben artması lazım böyle yüksek oranda bende bir kez verdim yarın yine vereceğim yükselmesini görmek için bu iyi bişey hepimiz sağlıkla sağlıklı bebekleri hayırlı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahKızlar Ayın 5 inde hcg verdim 90 çıktı 3 gün sonda tekrar hcg verdim 350 çıktı normal mi?
Adendo tehlike varken mi kullandin yoksa önlem amaçlı mi canımBunları da gösterdim kullanıyorum diye. İçerikleri temiz istersen kullan dedi. Minera sayesinde baş ağrıma baybay dedimadendo da rahmin kanlanmasini artırıp düşük riskini azaltıyor kuzum Nosking
canim bende regl tarihime gore 2. gunde yasadim.kahverengi lekeyi. hatta regl olcam sandim. ama bidaha olmadi. doktor dun dedi bana ara ara kahverengi lekelenmeler yasayabilirsin dedi sen yazinca hatirladimEvet canım normal benim ama ne bilim kafama görede bişi kullanmak istemiyorum. Benim regli günüme 2-3 gün kala kahverengi silince böle leke oldu. Ara ara şimdide oluyor valla kesiliyo sonra 2 gün yok sonra bi daha oluyo 2 3 gün yok anlamadım. Doktor kese oluşmaya başlarken leke gelmesi normal sıkıntı yok herşey normal dio . Anlamadım bende valla burda
Kahverengi olunca eski kan zatencanim bende regl tarihime gore 2. gunde yasadim.kahverengi lekeyi. hatta regl olcam sandim. ama bidaha olmadi. doktor dun dedi bana ara ara kahverengi lekelenmeler yasayabilirsin dedi sen yazinca hatirladim
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sana insallahKızlar doktora gittim.inat gibi ateşim 37.3 çıktı.hep 38 çıkıyorDoktor antibiyotik yazdı ama internette gebelikte ilk 3 ayda kullanılması sakıncalıdır yazıyor prospektüsünde.ne yapıcam bilemedim açıkçası.pek iyi hissetmiyorum ama onu okuyunca da içesim gelmedi
Haberdar ederim kuzum seniRabbim hayırlısını versin merakla haber bekliyoruzz
Cerito, dün gece çözümünü buldum bende böyle sayısız kereler hapşırıp öksürüyordum bu gece çok rahat uyudum. İçme suyunu kaynatıp soğutuyorsun içine kaya tuzu koyuyorsun ve nazal temizleme yapıyorsun inan ne hapşırık ne birşey. Birde ben limon bal ve ılık su içiyorum boğazımı rahatlatsın diye. Parolun sorun olacağını düşünmüyorum ama ben öğrenmeden 2 gün önce serum ve iğne yedimPeşpeşe 27 kere hapşırdım.böyle giderse de pek tutunamayacak .sürekli öksürük sürekli hapşırık da iyi olmuyorAy kafam çok karıştı.Şimdilik ilaçsız devam edicem bakalım
canim bugun mu randevunHaberdar ederim kuzum seni
Yarin birtanem cuma ksami acile gitmiştim tekrar polikliniğe gidin dediler sürekli Altan bakıyorlar sevmiyorumcanim bugun mu randevun
Gebe olduğunu söylemişsindir zaten doktorunaKızlar doktora gittim.inat gibi ateşim 37.3 çıktı.hep 38 çıkıyorDoktor antibiyotik yazdı ama internette gebelikte ilk 3 ayda kullanılması sakıncalıdır yazıyor prospektüsünde.ne yapıcam bilemedim açıkçası.pek iyi hissetmiyorum ama onu okuyunca da içesim gelmedi
Pozitifbiri inanki nasıl mutlu oldum. Bende fodegayı almıştım bir süre önce ama çok kullanamadım. Doktorum başka bir folikasit önerdi ama elimde sitolartta var diye almamıştım. Fodega ya güvenmek istiyorum açıkçası mfk yı da seviyorum4-5 aydır kullanıyorum.Folat depolarım dolu çıktı. Değerlerim gayet iyi maşallah. İlk kontrolde sordum sorun olmaz dedi. Bu adam MFK MEHMET FATİH KARSLI zaten kadın doğum doktoru kuzu, bence kullanabilirsin