- 17 Aralık 2016
- 3.308
- 5.949
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.861
Benim bir gebeliğim de 7.haftada daha bebek gözükmemişti sonra gözüktüBenim acaba tam net herşey görünür çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir gebeliğim de 7.haftada daha bebek gözükmemişti sonra gözüktüBenim acaba tam net herşey görünür çok merak ediyorum
Canım son çare olarak değil ilk iş olarak doktora gitmelisinBen iki gecedir 38 derece ateşle yatıyorum.İnanın adım atacak halim yok ,burnum yara oldu silmekten.Parol içtim gece son çare olarak.devam ederse doktora gideceğim
Sağ olasın canım Rabbim bebeklerimize sağlık versinRabbim bebeğini size bağışlasın canım minik savaşçı tez zamanda kapatsın arayı inşallah
canim kese gorulur bence o tarihlerde. haftaligin ideal bence.Haftaya cuma 5+5olucam o zaman a randevu aldim. Keseyi görmüş olurum hic olmassa dimi?
Cok sagol canimcanim kese gorulur bence o tarihlerde. haftaligin ideal bence.
Nane maydonoz kirmizi sogan gebeligi olumsuzetkiliyor canim. Ilik limonlu su ile idare etmelisin.Paculi hiç duymadım bile adını nerden bulurum bunları ben
Çoook sevindimmmmm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhKizlarrr ben geldim Ilk doktor randevumdu. bebisi gorduk kalp atisinida duyduk Rabbime şükürler olsun o sesi duydugum an gozlerim doldu cok garip hissler... Herseyi normal saglikli dedi doktorumuz. Biir ay sonra tekrar gidecegim nasipse bu arada merak edenler icin uygulamaya gore 6+2 idim. doktorumda 6+2 dedi.
Ben de kırmızı soğanı bilmiyordum bakNane maydonoz kirmizi sogan gebeligi olumsuzetkiliyor canim. Ilik limonlu su ile idare etmelisin.
Kuzum kaç haftalıksın ikiz demi seninÇoook sevindimmmmm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Kızlar ben siteye çok bakamıyorum sürecim zor ilerliyor ilaçta mide bulantıma etki etmedi su bile içemiyorum bu sefer vücudum susuz kalıyo diye vicdan yapıyorum ruh gibi ortalıkta dolanıyorum dün resmen kaç saat ağladım normale dönemeyecekmiyim diye bu bir süreç biliyorum ama işte Allah hepimize sağlık, güç, kuvvet versin inşallah
benimde 11.11 canımBenim son regl tarihim 11.11.2022. Daha yeni aslında ama ağrısı sızısı baya bir var
Aynı durumdayım canım saçlarım evin her yerinde bu durum beni çok zorluyorBende su an 7+4 um saclarim fena dokuluyo zaten dokulme problemi olan biriydim ama hamilelik baslarindan veri cok artti sizinde mi baslarda sac dokulmesi olmustu
5+5teyiz canım şu anlık nasipse ikiz kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı bakalımKuzum kaç haftalıksın ikiz demi senin
benimde 11.11 canım
Yok canim hicbirsey demedi keseyi soyledi sadece bir sorun olmadigini soyledi bebegin daha canlanmadigini 10 gun sonra gayet net gorebilecegimizi soyledi aklkma yolk sac sormakta gelmedi valla canim ama bir sorun olsa soylerdi diye dusunuyorumKuzu sadece kese mi gördü, yolk saç bebek falan dedi mi?
Çok haklısın ama antibiyotik kullanmak da hiç istemedim ya ne yapacağımı bilemedim.Bu gece bi acil yollarını arşınlayayım bakalım ne diyeceklerCanım son çare olarak değil ilk iş olarak doktora gitmelisin
Ateşin varsa antibiyotik kullanman gerekir
Gebeligini de muhakkak söyle gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var
Crp mutlaka bakılsın kanda enfeksiyon çıkması gebeligini riske sokar
Düşük riski olursa yasak diye biliyorum benKızlar bişey sorucam sağlık ocağında ki hemşire ilk 3 ay gebelere cinsel ilişki yasak dedi ama baya araştırdım emin olamadım doktor randevumda 16sında doktora giden arkadaşlarım öyle bir bilgi verildi mi size?
Çok geçmiş olsun.Çok zor ,ben zaten ilaç kullanma taraftarı değildim normalde de ama en azından nane limon falan yapıyordum şimdi onları da kesince kötü oldu.Bi an önce iyileşiriz inşallah