- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.661
Canım ne dedi doktor?Kuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
Ayy maşallahhhhhKızlarım hasta normalde akşam 8de yatiriyorum bu gece uyumadilar
Aksi gibi benim de öyle uykum var ki anlatamam
Kalktım makineyle ilaç buhari verdim bagiris kıyamet
Eşimin de kırk yılın başı halisaha maçına gidesi tuttu
Bi kötü oldum ikisi de anne diye ağlıyor
Benim iki çocuğum var ama onların sadece bir annesi var
Karnımdakine ayrı üzüldüm günahsız masum hepsi
Böyleyiz şu an kaç saat otururuz bilmiyorum
İlk defa kendimi yetersiz hissettim diyebilirimAyy maşallahhhhh
Daha doğmasına çok zaman var kuzum. O zamana kadar bu şekerler büyücek ve daha rahat olcak merak etmeİlk defa kendimi yetersiz hissettim diyebilirim
Böyle seni seçtim pikaçu gibi oldu ama hormonlar iyi çalışıyor bu gece maşallah
Birini yanıma aldım diğeri yatağında anne diye ağlıyor ikisini alsam birbirinin üstüne çıkıyorlar
Gebelik sağlıklı devam eder de bebek doğarsa nasıl yapacağımı düşündüm içimi bi umutsuzluk karamsarlık kapladı
Kızlarımın hala bana ihtiyacı var, doğacak olan bebeğin daha çok ihtiyacı olacak
Ikiz çok zor derken kastettiğim buydu aslında
Ayni anda ayni seye ihtiyac duyuyorlar ama sen sadece birine yetisiyorsun ve ihtiyacini karsilayamadigin cocugun icin surekli vicdan azabi cekiyorsun
Allah'ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Kizlarima sağlık, bana sabır versin
Regliden 5 gun once tam 1 hafta karnimin ici sanki kaziniyordu cok agriyordu. Regliye 5 gun kala yerlesme kanamasi oldu ve o gun yüzüm ates gibi yaniyordu.İyi akşamlar hanimlar. Şuan en taze duygular sizde olduğu için bu topikten sormak istedim. Regl gecikmesinden önce herhangi bir belirti yaşadınız mı ? Yasadiysaniz neydi ve ne zaman oldu :)
Geçecek annesi, geçecek. Sen hepsine yetecek kadar kocaman bir yüreğe sahipsin. Sakın kendini böyle yetemeyecek gibi bir hale sokma. Şu anın tadını çıkar. Üç beş yıl sonra bu günlerini de ozleyeceksin ve diyeceksin ki, iyi ki böyle olmuşKızlarım hasta normalde akşam 8de yatiriyorum bu gece uyumadilar
Aksi gibi benim de öyle uykum var ki anlatamam
Kalktım makineyle ilaç buhari verdim bagiris kıyamet
Eşimin de kırk yılın başı halisaha maçına gidesi tuttu
Bi kötü oldum ikisi de anne diye ağlıyor
Benim iki çocuğum var ama onların sadece bir annesi var
Karnımdakine ayrı üzüldüm günahsız masum hepsi
Böyleyiz şu an kaç saat otururuz bilmiyorum
Hayirli olsun hoşgeldinMerhaba bende aranıza katılmak isterim bugün öğrendim hamile olduğumu 38 yaşındayım 2.hamileliğim son adet tarihim 8 kasım 2022 tahmini doğum 15 ağustos 2023
Merhaba benim şiddetli kasık ve bel ağrım vardı.Ve araba yolculuklarında asla uyuyamam İstanbul’a giderken de dönerken de yolda uyumuştum hemde ölümüne bir uyku .Sonra dönünce test yaptımİyi akşamlar hanimlar. Şuan en taze duygular sizde olduğu için bu topikten sormak istedim. Regl gecikmesinden önce herhangi bir belirti yaşadınız mı ? Yasadiysaniz neydi ve ne zaman oldu :)
Pazartesi günü 713,50 bugün sabah verdim 5605 pazartesi kalp atışını duyabilirmiyim kese için çağırmıştı
Pazartesi günü 713,50 bugün sabah verdim 5605 pazartesi kalp atışını duyabilirmiyim kese için çağırmıştı
Ay maşallah allahım sağlıkla gelsin inşBakın bu da kesemiz teyzeleri9 mm olmuş
Öyle demeyin o zamana büyürler abla olurlar bikaç yıla yardım bile ederlerİlk defa kendimi yetersiz hissettim diyebilirim
Böyle seni seçtim pikaçu gibi oldu ama hormonlar iyi çalışıyor bu gece maşallah
Birini yanıma aldım diğeri yatağında anne diye ağlıyor ikisini alsam birbirinin üstüne çıkıyorlar
Gebelik sağlıklı devam eder de bebek doğarsa nasıl yapacağımı düşündüm içimi bi umutsuzluk karamsarlık kapladı
Kızlarımın hala bana ihtiyacı var, doğacak olan bebeğin daha çok ihtiyacı olacak
Ikiz çok zor derken kastettiğim buydu aslında
Ayni anda ayni seye ihtiyac duyuyorlar ama sen sadece birine yetisiyorsun ve ihtiyacini karsilayamadigin cocugun icin surekli vicdan azabi cekiyorsun
Allah'ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Kizlarima sağlık, bana sabır versin
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinMerhaba bende aranıza katılmak isterim bugün öğrendim hamile olduğumu 38 yaşındayım 2.hamileliğim son adet tarihim 8 kasım 2022 tahmini doğum 15 ağustos 2023
Bakın bu da kesemiz teyzeleri9 mm olmuş